דרוש מידע ההתמכרות למסך

מצב
הנושא נעול.
בדיחה נחמדה

כאילו ש - 8 מליארד תושבי הגלובוס דפוקים במוח (חוץ מאיתנו כמובן)
אף אחד לא אמר שהם דפוקים במוח.
הם הרבה פחות ממוקדים בחיים של עצמם, נשותיהם, ילדיהם, משפחתיהם, בדוק!!!
משום מה האדם נמדד אצלינו בטיפש וחכם.
מגיל אפס לימדו אותי שגם החכם הכי גדול, אם הוא לא יהיה ממוקד, הוא לא יצליח כלום.
וזה כל העולם. כן!
הם הרבה פחות ממוקדים ביום יום, מכיוון שחלק מהממוקדות שלהם נשכרות בבורסות [במניות של הפלטפורמות].
ולהיות ממוקד כל הזמן באיך להרוויח כסף, [שזה כל העולם] זה חלק ממה שהם ממקדים אותך, כי זה יקדם אותם.

דבר אחד אני יכול להעיד נאמנה
אולי בכמות הקשר פחות חזק
אבל באיכות....
מה את מעדיפה
טלפון פעם ב
או רק וואטצאפים
תדעי גם שבואצ'פים [ובכלל בכתיבה] הרבה יותר קל להכנס אחד בשני, ולא לשמור על הפה
ולהשתמש בביטויים לא ראויים
ולא בטוח הקשר החזק שיש להם הוא באמת חזק, יתכן והוא רדוד וריק

העליתי רק קצת...

קבצים מצורפים

• השלכות שימוש במדיה.pdf
    KB 668.5 · צפיות: 73
  • התמכרות לאינטרנט.pdf
    KB 693.7 · צפיות: 65
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ברור, לרטורנו באים רק אם רוצים,
אבל הרצון לא בא מהאוויר, מישהו או משהו גרם להם לרצות.

אתה בודק אם המנתח או הטייס לא מחזיק סמארטפון? זה הרי פוגע במוח שלו ומסכן את חייך..
רוצה להאמין שמנתחים וטייסים עברו מספיק אימונים בחיים כדי לשלוט בעצמם ולא להיסחף.
רוב בני האדם לא מנתחים ולא טייסים.

ברור, לרטורנו באים רק אם רוצים,
אבל הרצון לא בא מהאוויר, מישהו או משהו גרם להם לרצות.
בד"כ זו נקודת קצה מסוימת מאוד
שהאדם עצמו מחליט בעקבות משהו
ולא כ"כ מסתבר שלבן זוגו יש השפעה על כך.
כפי ש @גרוינעם בעצמו ציין.

אני אוהב את השיטה
שמתי שנגמר המילים אומרים
כך הורו רבותינו
לא כי זה לא נכון
אבל זה סוג של בריחה
תחשבו על זה.

@גרוינעם
מה יש לי בן אדם קטן להגיד, אין לי מה להגיד
רק מילה אחד בשם צדיקים על פרשת השבוע

הגר לקחו את ישמעל וישליכהו תחת אחד השיחים
ושואלים איך אמא משליכה הבן שלה?
אך מרומז כאן, שהגר התפללה ואחרי התפילה השליכה את עצמה ואת בנה תחת אחד השיחים אין שיחה אלא תפילה
שאחרי התפילה השליכה את עצמה ביד הקב"ה שהוא יסדר את הבעיות שהיא לא יכולה לסדר

לבנו איתך מתפללים בשבילך שד' יאיר עיניך איך להתנהג
ד' יכול הכל

כל ה - 8 מליארד
חוקרים,רופאים,מנתחים,טייסים
רק אנחנו לא?
הייתי פעם לילה עם קרוב משפחה במחלקת טיפול נמרץ בבית חולים שקורא לעצמו הטוב ביותר בארץ ואחד מעשר הטובים בעולם.... באיזה שהוא שלב באמצע הלילה נוצר צורך לגשת לאחראית משמרת (מהמובחרים שבשמונה מיליארד....)ולתהדמתי היא הייתה כל כולה שקועה במסך עד שלא שמעה שאני מדבר (וקל וחומר שלא הייתה עירנית לציפצופי המסכים והמוניטורים שבאחריותה)לאחר שהגבהתי את קולי היא ענתה לי בלי לשמוע אפילו מה הנושא "תחכה למשמרת בוקר"!!!!..... דפקתי על הדלפק וצעקתי עליה "גברת את במחלקת טיפול נמרץ!!!" היא התנערה מחלום עמוק ושאלה במבוכה אה מה קרה? מה צריך? וניגשה לטפל בעניין...
לא הגזמתי בכלום בתיאור המקרה

גילוי נאות - יש לי סמארטפון, מוגן כמובן. לצערי, זה לצורכי פרנסה אך עם כל זאת מקווה להעיף אותו מחיי ברגע שיתאפשר.

ואני רוצה להתנסח בזהירות הנדרשת.

האם זה טוב סמארטפון? לא!!
האם הוא מקל על החיים? כן!
האם הוא הכרחי ולא ניתן לחיות בלעדיו??? ממש לא!!
האם טלפון כשר מעלה את איכות החיים? כן!!!

אז בלי מליצות,מילים גבוהות ציניות ועקיצות
עדיף לכם בלי!!!

רגע לפני שאני פורש
לא כתוב בתורה שחייבים להיות בת יענה
העולם שם וימשיך ללכת לשם
א''א לעצור את זה עם קלישאות
רק דבר אחד אפשר להגיד
'אני שומע בקול מי שאמר לי אסור'.
גם לנסוע לים בשבת זה מאוד נחמד ואני לא מתארת תירוצים מצוצים מהאצבע למה זה רע, זה אסור לי ודי

@תילתן משהו קטן לתשומת ליבך
זה לא שכל ה 8 מילארד רעים
זה שמסך זה דבר ממכר אין עליו עוררין
אממה, יש מיעוטים שמצליחים לשלוט בעצמם רובם לא (לכולם זה קשה וכל אחד מצליח לשלוט במידה אחרת)
וחצמזה שלא חסר אנשים בציבור הכללי שמונעים מעצמם להיכנס לפייסבוק אינסטגרם וכולי מחשש התמכרות
הכרות אישית עם אנשים חיונים לגמרי כאילה
לפייסבוק לא צריך סמארטפון...
גם אתה יכול לעבור לשם ממש עכשיו..
במחשב מוגן?
יש גם ניידים מוגנים .

גם לנסוע לים בשבת זה מאוד נחמד ואני לא מתארת תירוצים מצוצים מהאצבע למה זה רע, זה אסור לי ודי
יש איסורים שהם בגדר חוק- שלא מבואר טעמם.
ובהחלט שיש איסורים שניתן לראות את טובתם לנו בחוש/מבחינה מדעית מוכחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה