הוא צורח---

• הוסף לסימניות
כשהוא על הרצפה.
רק על הידיים התינוקצ'יק החמוד הזה מאושר. אך דא עקא שאימון בהרמת משקולות לא הולך יד ביד עם עבודות הבית השוטפות וטפול בילדים, אם לא נתייחס לעובדה שאפילו אני בן אדם...

וגם אצל המטפלת המצב לפני "שבירת כלים",
הצילו!
ניסיתי כבר כל מה שעלה בדעתי. יש לכם עיצה מועילה ?
זה כבר פיקוח נפש:eek:

• הוסף לסימניות
ניסית אולי ג'מפר? (כמו נדנדה של תינוק, שתולים על המשקוף) אם את רוצה, יש לי אחד כזה שכרגע לא בשימוש, ואוכל להשאיל לך.

• הוסף לסימניות
שיצרח!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

אין מה לעשות אבל חייבים לחנך אותם מגיל חודש! אז הם קולטים :p
גם שלי היה כל הזמן על הידיים עד שקלטתי שצריך לעשות לזה סוף!

אבל ככה זה ילדים!!! תהנו מהם...........:):):):):):):):):):):):)

• הוסף לסימניות
1800-22-36-36 על כל העניונים יש ועד הרבונים, הבטחתי ונושע---תי!
(אפשר לנסות גם בקופת העיר או משהו דומה)
בתפילה לישועות כולם מהרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;655692:
1800-22-36-36 על כל העניונים יש ועד הרבונים, הבטחתי ונושע---תי!
(אפשר לנסות גם בקופת העיר או משהו דומה)
בתפילה לישועות כולם מהרה!
אז הקמפיין הצליח:)

• הוסף לסימניות
אטאראקס! (לא אנתרקס, לא לבלבל...) כשהילדים שלי היו קטנים, משהו לפני כשלושים וחמש שנים ויותר, וצרחו בלי סיבה שנראתה לעין ולאוזן ולססטוסקופ של הרופאה (המהוללה בזמנה) היא נתנה סירופ להרגעה (לתינוק) בטענה שתינוקות צריכים הורים שפויים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;655698:
אטאראקס! (לא אנתרקס, לא לבלבל...) כשהילדים שלי היו קטנים, משהו לפני כשלושים וחמש שנים ויותר, וצרחו בלי סיבה שנראתה לעין ולאוזן ולססטוסקופ של הרופאה (המהוללה בזמנה) היא נתנה סירופ להרגעה (לתינוק) בטענה שתינוקות צריכים הורים שפויים.

איזו רופאה חמודה!
היא עוד מקבלת? :)

• הוסף לסימניות
לעניננו, היה לי חמוד אחד קטן (היום הוא כבר חמוד גדול) צרחן מקצועי.
היה לו ריפלוקס, כך שהוא באמת לא אשם.
גידלתי אותו חצי שנה בטרמפולינה, והיה מאד קל לנדנד אותו שם - דחיפה קלה עם הרגל, ולא משנה באמצע מה את, והוא מתנדנד קלות.
ממש מוצלח! מומלץ בחום רב!

• הוסף לסימניות
תודה, כמה עיצות! הקושקוש הזה כבר בן עשרה חודשים, ובשבילו קניתי את ההליכון הנחמד- לא הייתי אומרת לשווא, כי הוא נהנה בזה בערך חמש דקות ברצף וזה המון!
קבעתי כבר תור לרופאה מומחית להיום (זה כבר סיפור של חודשיים אבל רק עכשיו התייאשתי...) וברגע האחרון דחו לי את זה למחרתיים. למזלי, אני אקח את השם של התרופה שלך, אפכא, ואבקש ממנה רחמים... אם לא זה- אז משהו אחר.
אגב ההיסטוריה שלו הייתה הרבה יותר רגועה!!! כל הצרחות הגיעו בבואן של שתי השיניים התחתונות.
אוח, אני ממש במצוקה.

• הוסף לסימניות
יש לך זמן להתקשר או שנתרום בשבילך?
אין ארבעים יום על קבר של איזה חזן דגול זיע"א?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;655723:
יש לך זמן להתקשר או שנתרום בשבילך?
אין ארבעים יום על קבר של איזה חזן דגול זיע"א?
על כזה דבר לא חשבתי:D

• הוסף לסימניות
מי שמנייד מקופת העיר לועד הרבנים זה 40 יום חינם.

• הוסף לסימניות
מרגלא בפומייהו קרניים להורים יוצאים לפני השיניים לילדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;655797:
מרגלא בפומייהו קרניים להורים יוצאים לפני השיניים לילדים...
להורים?......

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;655833:
היה לי את אותה בעיה, אבל לפי התאור שלך, אצלי זה כבר הגיע למימדים עצומים יותר:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2557164&forum_id=771
איזה אשכול מגלגל!
הרבה עצות קיבלת שם, נו, משהו עזר?
מה שאלי הכי דיבר זה העיסויים אחרי אמבטיה (הוא משוגע על אמבטיות)
והמוזיקה- שבנסיעה עובדת אצלו יופי.

עוד משהו מעניין שראינו- אם אני יושבת ונותנת לו לעמוד על ידי (הוא עומד ומחזיק בספה, כיסא וכד') הוא יכול להיות כך רגוע הרבה זמן. (נניח, רבע שעה.) מה זה אומר? תשומת לב?

אוף, איפה ומתי יגיע הגאון שימציא מכשיר שמתרגם רצונות ומשאלות של התינוקות למילים???

• הוסף לסימניות
היום הילדה בת 3.5. וב"ה היא ילדה מקסימה.
בגיל 1.5 בערך התפוצץ לה מוגלה מהאוזן, ומאז התחיל כל חודש להתפוצץ שוב ושוב. לאט לאט זה נהיה יותר תכוף. בערך פעם בשבוע. אז ראינו כמה הילדה סובלת מהאוזניים.
אחד הרופאים שהלכתי אליו, אמר לי שיש לפעמים דלקת אוזניים פנימית, שרופא רגיל בד"כ לא רואה.
ואכן, מאז כבר קרה עם שני ילדים שרופא לא ראה דלקת באוזן, אך לאחר צרחות נוראיות הלכתי ל'אא"ג', והוא אמר שיש להם דלקת חזקה מאוד...
אצל הבת שלי אחריה, מיד כשהתחילו הצרחות הראשונות, הלכתי לרפלקסולוגית.
ומה אגיד?! פלאים!!
חבל שלא ידעתי לפני כן עד כמה זה משפיע מהר וטוב.
ממליצה מאוד מאוד!!!
עשיתי 2 טיפולים לילדה שהיה דלקת רצינית באוזן, ואח"כ היה לי שקט כחצי שנה לפחות.

• הוסף לסימניות
וכשהיא הייתה אצלך על הידיים היא כן הייתה רגועה?
כי הוא באמת מאושר.

• הוסף לסימניות
ברגע שהילד עומד ולא שוכב יש פחות לחץ באוזן אז דווקא זה יכול להיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה