הוא צורח---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;657630:
נהדר, אני אתחיל:
האחות (בטיפת חלב) זעקה מרות שהילד שלי לא עולה די במשקל.

----
אני בהמתנה דרוכה להשמנה מהירה...
(:

חחח פעם אחרונה שבכיתי כאן שהבן שלי לא עולה זה עזר מידי טוב...
השבוע צעקו עליי שהוא שמן :)
אז תעשי את זה בעדינות.

• הוסף לסימניות
אם הוא נרגע רק על הידיים- ניסית קנגורו??
לפחות המשקל על הגב שלך ולא על הידיים ואפשר אולי להספיק משהו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;657696:
אם הוא נרגע רק על הידיים- ניסית קנגורו??
לפחות המשקל על הגב שלך ולא על הידיים ואפשר אולי להספיק משהו....
לא עלה על דעתי הרעיון הזה!
ודווקא יש לי בקרבתי אחד כזה.
תודה!

• הוסף לסימניות
רק תיזהרי מכאבי גב,
צריך להקפיד ללכת זקוף ונכון בשביל לא לשבור את הגוף מהדבר הנחמד הזה.
מנסיון הילד שלי שגם הוא באגודת הקנגרויים.

• הוסף לסימניות
אצל חמותי היה ילדה כזאת - וכל היום שאלו שם - מי רוצה להלביש אותה עליו?
(היתה כל היום על קנגרו ורק ככה הייתה רגועה) - והיא עברה מאחד לשני כי לאף אחד לא היה כח להחזיק אותה עליו...)

• הוסף לסימניות
כשהילדים שלי היו קטנים לא ראיתי את הקנגורו כאופציה בכלל, לא יודעת למה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה