התייעצות הוגנות של מעסיקים כלפי עובדים

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הזה:

בחנות גדולה (עם יותר מסניף אחד..) שמוכרת מוצרים רבים מסוגים שונים, היה תלוי לפני חודש אב שלט לעובדים, שנאמר בו בערך כך:
לידיעת העובדים עקב העומס שקיים בחנות בימי בין הזמנים, מודיע ההנהלה שאין אפשרות לקחת חופשות כלל וכלל בימי בין הזמנים.

לי זה נראה הזוי לגמרי. נכון שהחנות הזאת עמוסה מאוד בבין הזמנים, אין ספק שבין הזמנים מהווה בשבילם נתח שוק גדול מאוד. אבל לא לתת לעובדים/ות אפשרות לכמה ימי חופשה בביה"ז זה נראה לי כל כך לא הוגן. זה הזמן שהילדים בבית כולל הבנים, זה הזמן שהמשפחות המורחבות רגילות לצאת ולהפגש, זה הגיוני לא לתת שום אפשרות לחופשה?
אני מבין שהגיוני להגביל את ימי החופשה בביה"ז, הגיוני לבקש לעשות תיאום מראש מי לוקח/ת חופש מתי. אבל לאסור באופן כללי?
למיטב ידיעתי זה מותר מבחינה חוקית, אבל כל כך לא יפה...

• הוסף לסימניות
דבר דומה גם לגבי עבודות טלמרקטינג, הענין עם הבונוסים שיש מקומות (לא כולם!!) שאופן העבודה פשוט מכריח את העובדים/ות להביא סכומים גדולים ולפי זה עולה המשכורת.
זה הגיוני לתמרץ עובדים להביא תוצאות, אבל לתלות את גובה השכר בגובה התרומות??

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה די הגיוני. כל עבודה יש לה את ההזמנים הטובעניים שלה.
למורות זה נופל בסוף שנה...
לטלמרקטינג זה בימי מכירה סינית..
למנהלות חשבונות ב15 לחודש...
זה מה יש. לכולנו.

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הזה:

בחנות גדולה (עם יותר מסניף אחד..) שמוכרת מוצרים רבים מסוגים שונים, היה תלוי לפני חודש אב שלט לעובדים, שנאמר בו בערך כך:
לידיעת העובדים עקב העומס שקיים בחנות בימי בין הזמנים, מודיע ההנהלה שאין אפשרות לקחת חופשות כלל וכלל בימי בין הזמנים.

לי זה נראה הזוי לגמרי. נכון שהחנות הזאת עמוסה מאוד בבין הזמנים, אין ספק שבין הזמנים מהווה בשבילם נתח שוק גדול מאוד. אבל לא לתת לעובדים/ות אפשרות לכמה ימי חופשה בביה"ז זה נראה לי כל כך לא הוגן. זה הזמן שהילדים בבית כולל הבנים, זה הזמן שהמשפחות המורחבות רגילות לצאת ולהפגש, זה הגיוני לא לתת שום אפשרות לחופשה?
אני מבין שהגיוני להגביל את ימי החופשה בביה"ז, הגיוני לבקש לעשות תיאום מראש מי לוקח/ת חופש מתי. אבל לאסור באופן כללי?
למיטב ידיעתי זה מותר מבחינה חוקית, אבל כל כך לא יפה...
אתם מעדיפים שלעסק לא יהיו מספיק הכנסות שנתיות.
והוא יפטר עובדים????

ברור שבימי עומס, העובדים צריכים להתאמץ יותר.
כי הם מקבלים משכורת גם כשהעסק שקט.

וחוץ מזה, יכול להיות שזו ההוראה הכללית
יתכן ואם עובד ספציפי יבקש התחשבות- הוא יקבל אותה.

• הוסף לסימניות
אתם מעדיפים שלעסק לא יהיו מספיק הכנסות שנתיות.
והוא יפטר עובדים????

ברור שבימי עומס, העובדים צריכים להתאמץ יותר.
כי הם מקבלים משכורת גם כשהעסק שקט.

וחוץ מזה, יכול להיות שזו ההוראה הכללית
יתכן ואם עובד ספציפי יבקש התחשבות- הוא יקבל אותה.
ברור שבין הזמנים הוא זמן צפוף בעבודה והעובדים נדרשים לתת כתף.
אבל תחשבו על עובדת שהמשפחה המורחבת שלה הורים/אחים/אחיות יוצאים יחד לשלושה ימים והיא לא תוכל להשתתף כי היא צריכה להביא לחם הביתה. או לצאת ליום טיול עם הבחורים שחזרו מהישיבות. אז ברור שצריך איזון כמו שכתבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה