מידע שימושי הודעה על חיוב תשלום לאמבולנס מלפני שנה. אפשר לבטל או לקבל הנחה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
לפני שנה היינו במלונית קורונה,
לא היה שם רופא או מישהו שיכול להגיש עזרה ראשונה,
בתי בת החצי שנה הייתה גם חולה והחום עלה ועלה עד שהפנו אותנו מהקופה למיון.
לא הייתה דרך חוץ מאמבולנס ומהקופה הבטיחו שהם יכסו את העלות של האמבולנס.
למרבה הפלא לפני שבוע קיבלנו ממד"א הודעה שהקופה לא מכסה הכל, למרות הבטחתה,
האם במקרה כזה יש יותר מה לעשות?
תודה!
בודאי.
אנחנו עם אותו סיפור כרגע באמצע התהליך מול קופ''ח
תבקשו ממד''א את הדו''ח של הנסיעה, תשלחו לקופ''ח את המכתב שחרור של הבי''ח
לכאורה נסעתם גם הלוך גם חזור ובמידה והקופה יוזמת את הנסיעה.
זה פרוצדורה והם מנסים להפיל אבל לא לוותר

• הוסף לסימניות
נסיעה עם עזר מציון בשבת יולדת יש החזרים מהקופה?
הנסיעה באמבולנס של עזר מציון העלות זה 100 שח
בכל מקרה זכאים להחזר גם על סכום זה במידה שמדובר ביולדת שילדה לאחר נסיעה זו ואז ממילא גם היתה מאושפזת יותר מלילה אחד.

• הוסף לסימניות
תפני לדרור שוסאיים
מיספר 1 בתחום!!
לצערי פניתי אליו 3 פעמים בשבל תאונות דרכים למיניהם ואני עכשיו באמצע התהליך הרביעי
איפה בארץ ?
יש לכם פרטי התקשרות שלו ?
מה המיוחד בו ?

• הוסף לסימניות
הנסיעה באמבולנס של עזר מציון העלות זה 100 שח
בכל מקרה זכאים להחזר גם על סכום זה במידה שמדובר ביולדת שילדה לאחר נסיעה זו ואז ממילא גם היתה מאושפזת יותר מלילה אחד.
ההחזר אמור להיות ממכבי?

• הוסף לסימניות
איפה בארץ ?
יש לכם פרטי התקשרות שלו ?
מה המיוחד בו ?
הוא יושב בירושלים
מיספפר טלפון להיתקשרות:026222557
אני יכולה להגיד לך שבפתיחת תיק או לא לוקח כסף ביכלל(גם עם את לא זכאית-אני יכולה להגיד לך במצב שלי לא ניתקלתי בכזה מקרה) אומנם זה לקח זמן (באזור 1.5 שנים פחות או יותר)הוא אומר שאומנם זה לוקח זמן אבל שווה את הכסף...
היחס שלו הכל הכל הוא מיספר 1 בתחום!!
אני ישתף אותך ככה מאחורי הקלעים שהיה לי איזה מקרה שאחרי שנה חזר אלי עם תוצאות והוא אמר לי תקשיבי את רוצה שנמשיך ויש סיכוי שנגיע לפיציים יותר גבוהים ואת המחיר שאת משלם עליו זה הזצן או שאת רוצה לסיים עם זה

• הוסף לסימניות
הוא יושב בירושלים
מיספפר טלפון להיתקשרות:026222557
אני יכולה להגיד לך שבפתיחת תיק או לא לוקח כסף ביכלל(גם עם את לא זכאית-אני יכולה להגיד לך במצב שלי לא ניתקלתי בכזה מקרה) אומנם זה לקח זמן (באזור 1.5 שנים פחות או יותר)הוא אומר שאומנם זה לוקח זמן אבל שווה את הכסף...
היחס שלו הכל הכל הוא מיספר 1 בתחום!!
אני ישתף אותך ככה מאחורי הקלעים שהיה לי איזה מקרה שאחרי שנה חזר אלי עם תוצאות והוא אמר לי תקשיבי את רוצה שנמשיך ויש סיכוי שנגיע לפיציים יותר גבוהים ואת המחיר שאת משלם עליו זה הזצן או שאת רוצה לסיים עם זה

הייתי רוצה לשאול אותך מס' שאלות, יש לך אפשרות לכתוב באישי ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטח
מוזמנת(לי אין אישי)
יכול להיות שיש כאן איזה ניק שיכול לתווח ביננו

לצערי גם לי אין מאז ה"שדרוג" באתר
אשמח אם תוכל לכתוב לי מייל 5714115d שטרודל גימיל וכו'

• הוסף לסימניות
לפותחת האשכול יש לי הרבה נסיון עם אמבולנסים (לצערי)
אם יש לך ביטוח משלים את אמורה לקבל השתתפות אוטומטית מקופ"ח, אם אין לך תשלמי את זה בסוף לבד מד"א לא מוותרים אף פעם לא משנה מה המקרה - מישהו אמור לשלם בסוף את הפינוי
אם קופ"ח לא שילמו אוטומטית (במקרה של ביטוח משלים) תנסו לרדוף אחריהם (אם יש לך זמן מיותר) הרבה לא כדאי להשקיע על 300 ש"ח בס"ה.
האיומים של מד"א על ריבית - אני לא ראיתי שהוסיפו ריבית והצמדה גם אחרי שנה וחצי של הפינוי וגם אחרי שש מכתבים

• הוסף לסימניות
מעניין.
לפני שנים היו לנו שני מקרים שנצרכנו להזמין אמבולנס, בשתי ערים שונות. קיבלנו התראות לגבי תשלום זמן רב לאחר מכן. כמעט הגענו למשפט (אז, באמת לא יכלנו לעמוד בסכומים האלו).
בהשגחה פרטית, הסיפור הסתיים בטוב, כאשר ממד"א פנו לקופת החולים, וסידרו איתם את העברת התשלום.
מקוה לסיום טוב אצל כולם.

• הוסף לסימניות
ההחזר אמור להיות ממכבי?
במסגרת הסל הבסיסי ומטעם ביטוח לאומי, אישה שפונתה לבית חולים הקרוב למקום הימצאה וילדה שם בטווח 3 ימים מיום הפינוי, זכאית לפטור מתשלום הפינוי.
הזכאות
מימון מלא מביטוח לאומי, ובתנאי שהחברה המבוטחת ילדה בתוך 3 ימים ממועד הפינוי והיא פונתה לבית החולים הקרוב למקום הימצאה.
כמה זה עולה?
ביטוח לאומי יממן את עלות הפינוי באמבולנס. הביטוח הלאומי יעביר את התשלום ישירות למגן דוד אדום והיולדת תהיה פטורה מהתשלום.

• הוסף לסימניות
מצורף כתבה בנושא

קבצים מצורפים

• תשלום על אמבולנס.pdf
    KB 207.3 · צפיות: 50

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה