הודעות וואסטאפ שנמחקו

• הוסף לסימניות
חייבת דחוף לדעת איך לשחזר הודעות וואסטאפ שנמחקו מהפלאפון, הבנתי שעושים את זה דרך המחשב עם אנדרואיד. יש למישהו מושג איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
לא לגעת בפלאפון (אם זה באמת חשוב)
ולפנות למעבדה מקצועית

יתכן ויש שיחזור, קבצי הגיבוי נשמרים בתיקיית WhatsApp בתוך התיקייה Databases
הגיבויים נמחקים כעבור כמה ימים, מומלץ לחבר מיידית למחשב ולבצע גיבוי של התיקייה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
יכול גם להיות שהגיבויים נשמרו ב(מה שמשום מה קוראים לזה) ענן
בענן של החברה, והתקנון של החברה שהחברה לא ניגשת לחשבונות בשום אופן (בעקבות פרשת הפרטיות)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם ההודעות נמחקו לי לפני חודש ועכשיו בדיעבד אני חייבת הודעות מסויימות כהוכחה קריטית? השאלה אם עדיין ניתן לשחזר במעבדה?

• הוסף לסימניות
ואם ההודעות נמחקו לי לפני חודש ועכשיו בדיעבד אני חייבת הודעות מסויימות כהוכחה קריטית? השאלה אם עדיין ניתן לשחזר במעבדה?
במעבדה מקצועית: כן, אבל עד שהולכים למעבדה לא לגעת במכשיר

• הוסף לסימניות
לא כל כך, אם לא הכנסת קבצים למכשיר, אבל מעכשיו אל תיגעי אם זה באמת חשוב לך.
אם ראית את התיקייה שהזכרתי והעתקת למחשב, תנסי לשחזר אותה רק על גבי מכשיר אחר, בהצלחה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה