עזרה הודעות לא רצויות שמגיעות למייל

• הוסף לסימניות
זה לא צריך להיות ככה. ולא בסדר אם זה ככה.
אפשר לומר את זה באותה מידה על הצינתוקים - קנית טלפון? ככה זה - תרים לכל מטרידן.

יש חוק ספאם לא לחינם.

גם אם יש אנשים שמטרידים שלא לפי החוק ומפריעים ומטרידים ומציקים -
מה זאת אומרת מה זה אכפת?
אם זה מטריד ומפריע וגורם נזק - זה אכפת.
גם אם קשה להתמודד אם התופעה - אכפת זה אכפת.
אז על כל ואצ'אפ אני אתלןנן במשטרה?

• הוסף לסימניות
ואיך זה שאני מקבלת מיל מאישי נשי? בגלל ששלחתי פעם מיל לבתוך? מה קרה?
משלימה עם זה...

אז יש אנשים שלא רוצים להשלים עם הטרדות ונזק לחיים.
ןזה אכפת להם. מפריע להם וגורם להם נזק.

נ.ב כנראה האישי נשי הזה באמת מענין אות או ממש לא מפריע לך שתיבת המייל שלךך מוצפת.
כי לפי החוק את שלחת את הכתובת של לבתוך והם לא קנו אותה - ולכן מותר להם לשלוח לך מיילים שיווקיים בצירוף אופציה להסרה. אם תסירי וזו פעולה קלה של שניה לא תראי אותם לעולם.

דווקא בנוגע לספאם יש דרכי פעולה רבות בניגוד לצינתוקים ולטלפוני ההתרמה
ולכן יש בהחלט טעם למי שלא מוכן להתרגל ומנקה את תיבת המייל שלו מכל שטות שהיא. (מדווח על ספאם)

• הוסף לסימניות

אז יכולת לכתוב - לדעתי אין מה לעשות . על כל כזה דבר תפני למשטרה?
(היא חיפשה עצות אחרות. ויש כאלו לאורך הדרך).

בכל מקרה - אכפת זה אכפת.
שאלת מה אכפת? הסבירו לך יפה שזה אכפת.
מה הקשר להגיד מה אכפת לך.

כן . כשצלצול הטלפון שלי לא אומר שמישהו מחפש אותי ואני צריכה לקום מהמיטה כי לגלות שמדובר בהטרדה - זה אכפת ם אם אין פתרון.
גגם כשמישהו ממלא לי את תיבת המייל ומפריע לי לסדר ולראות את מה שבאמת חשוב לי זה אכפת ומציק - במיוחד שכאן דווקא יש פתרונות.

• הוסף לסימניות
אז יכולת לכתוב - לדעתי אין מה לעשות . על כל כזה דבר תפני למשטרה?
(היא חיפשה עצות אחרות. ויש כאלו לאורך הדרך).

בכל מקרה - אכפת זה אכפת.
שאלת מה אכפת? הסבירו לך יפה שזה אכפת.
מה הקשר להגיד מה אכפת לך.

כן . כשצלצול הטלפון שלי לא אומר שמישהו מחפש אותי ואני צריכה לקום מהמיטה כי לגלות שמדובר בהטרדה - זה אכפת ם אם אין פתרון.
גגם כשמישהו ממלא לי את תיבת המייל ומפריע לי לסדר ולראות את מה שבאמת חשוב לי זה אכפת ומציק - במיוחד שכאן דווקא יש פתרונות.
הבנתי הבנתי, וזה מה שרציתי...
תודה על הסבלנות וסליחה על ההטרדה.

• הוסף לסימניות
אויייי, הצינתוקים האלה בטלפון.... , תופעהה בפני עצמה הראויה לאשכול בנפרד...
יותר מטריד ממייל

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה...
אבל למישהו יש רעיון יעיל מה לעשות עם הודעות לא רצויות?? (שאני לא רוצה שיגיעו גם לא לספאם...)

• הוסף לסימניות
יש לי חשבון בג'ימייל ואני לא מעוניינת בהודעות מסויימות, גם לא בספאם, יש אפשרות לפנות לג'ימייל בעניין? או שזה חסר סיכוי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לכאורה יש אפשרות לפתוח את החשבון של ג'ימייל באאוטלוק, ושם באפשרויות דואר זבל לסמן "מחק לצמיתות"

1642877256417.png

• הוסף לסימניות
אבל בארכיון זה נשאר,
קחי בחשבון

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה???
-הגדרות
-הצגת כל ההגדרות
-מסננים וכתובות חסומות
-מסנן חדש
-תגדירי שם את כל הפרטים שאת רוצה שהוא יטפל בהם (אם זה מייל מסוים תכניסי את הכתובת)
-מסנן חדש
-תסמני מה את רוצה שיעשו עם ההודעה הזאת (אם את לא רוצה לראות אותה בכלל אז תשלחי אותה לארכיון)
-תאשרי למטה (מסנן חדש)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אבל בארכיון זה נשאר,
קחי בחשבון
איפה רואים את הארכיון הזה?

• הוסף לסימניות
איפה רואים את הארכיון הזה?
כאשר מבצעים חיפוש ב-Gmail, התוצאות יכללו גם הודעות שהועברו לארכיון.

• הוסף לסימניות
יש לי חשבון בג'ימייל ואני לא מעוניינת בהודעות מסויימות, גם לא בספאם, יש אפשרות לפנות לג'ימייל בעניין? או שזה חסר סיכוי?
מה לגבי צ'אט???
יש לי צ'אט שההעברתי לארכיון ולכן אני לא רואה אותו
אבל כששולחים לי הודעה אליו זה קופץ שוב
ועוד פעם אני צריכה להעביר לארכיון
יש אפשרות לא לראות אותו בכלל???

• הוסף לסימניות
מה לגבי צ'אט???
יש לי צ'אט שההעברתי לארכיון ולכן אני לא רואה אותו
אבל כששולחים לי הודעה אליו זה קופץ שוב
ועוד פעם אני צריכה להעביר לארכיון
יש אפשרות לא לראות אותו בכלל???
יש אפשרות לכבות התראות בהגדרות של הצ'אט, או לצאת מהצ'אט (גם אפשרות זו נמצאת בהגדרות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה