הום סטיילינג הום סטיילינג בחדר שינה

• הוסף לסימניות
יש לי ארון לבן וקצת שחור אני רוצה לשדרג את החדר להוסיף קצת צבע.
האם יפה להוסיף ב'ז וזהב או שזה לא הולך?

• הוסף לסימניות
מה בצבע שחור ולבן? הארון או החדר?
אילו עוד צבעים יש?

• הוסף לסימניות
זהב נראה נפלא [קרדיט לבינה מלאכותית]
06acb536fdcc4ccea6872621b3f4bc3f.jpg

• הוסף לסימניות
זהב מתאים לשחור לבן ולוקח את זה למראה אלגנטי יותר.
בז פחות מתאים עם לבן בד"כ אלא אם כן את שמה הרבה גוונים של בז, אפור חמים, סקאלה של צבעים מונוכרומטיים.
אם את אוהבת צבע וחיות לשחור לבן יכול להתאים כל צבע החל בתכלת, ירוק, ורוד, כל גוון שעושה לך טוב, יכולה להוסיף אקססוריז, טפט צבעוני, מצעים, תמונה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זהב מתאים לשחור לבן ולוקח את זה למראה אלגנטי יותר.
בז פחות מתאים עם לבן בד"כ אלא אם כן את שמה הרבה גוונים של בז, אפור חמים, סקאלה של צבעים מונוכרומטיים.
אם את אוהבת צבע וחיות לשחור לבן יכול להתאים כל צבע החל בתכלת, ירוק, ורוד, כל גוון שעושה לך טוב, יכולה להוסיף אקססוריז, טפט צבעוני, מצעים, תמונה
בהצלחה
נראה לי פחות מתאים לחדר שינה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הייתי משלבת צבע נוסף, שחור לבן וטורקיז, שחור לבן וורוד, שחור לבן ואדום, בנגיעות קטנות, של שטיח\תמונה\כסא.
זהב עושה מראה יותר אלגנטי, והצבע נותן מראה חי יותר ומלבב.

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף צבע עץ טבעי
זה תוספת ניטרלית יחסית
אבל מוסיפה חמימות
אפשר להוסיף מדפים
ידיות
אולי אפילו חלק מדלתות הארון

• הוסף לסימניות
גם זהב וגם בז טו מא'צ
זהב עם שחור ולבן זה יפה אבל לא מדי הרבה זהב שיהיה רק נגיעות
וקצת עץ גם יכול להוסיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה