- הוסף לסימניות
נכון,ומה קורה יומיים אח״כ שהם נכנסים לעבודה, בתחום הזה או כשכירים בהייטק?
אי אפשר לשרוד דקה בלי היכולות האלה.
וגם באוטומציה עסקית זה מאופיין כך. אוטודידקטיקה כפרמטר הכרחי להצלחה בתחום בס"ד.
נכון,ומה קורה יומיים אח״כ שהם נכנסים לעבודה, בתחום הזה או כשכירים בהייטק?
אי אפשר לשרוד דקה בלי היכולות האלה.
אני רוצה מאד לעזור למשהי שנרשמה לקורס הזהמי שבענין באמת לא קשה לה להבין במה מדובר
לא נראה לי שזה יזיק אם נרשום רק את התחום - מדובר באוטומציה עיסקית
ממש לאסליחה על חוסר ההבנה - על מה התביעה?
שלא באו לקראתך לפנים משורת הדין?
את מה שידוע לי אמרתי. (בידיעה גמורה וברורה)אבל לבוא ולהגיד משהו שהוא שקר מוחלט?
מאושר.מבקשים כאן רגע מישהו ניטרלי — כזה שנכנס במקרה לאשכול — שיאשר בשנייה שזה גזלייטינג בתפארתו!
אנשים שכל כך בטוחים בכאלה דברים בלי שבדקו...חדמ"ש זרוע שלה, אם לא היא עצמה
ואנשים שלא יודעים ללמוד לבד, יצטרכו לתרגל את הסקיל הזה, כי התחום דורש את זה מאד!!ואני כבר ראיתי,
שיש אנשים שלא יודעים ללמוד לבד
ויש אנשים אוטודידקטיים מטבעם
.יתן את השנקל שלי:
אף פעם לא להכנס לשום קורס בלי קצת לימוד עצמי
לראות אם מתחברים, מבינים מה זה כולל, גם אם לא יודעים את כל הנקודות
מנסים משו קטן, רואים שהתחום מושך. היום כל כך קל ללמוד עצמאית ויש ידע זמין וחינמי.
מחכים חודש!! (לראות שעדין באמת באמת מענין התחום)
ואז הדרך הרגילה של לברר שהקורס נותן את המענה וכל מה שרשמו פה
זה באמת נוראי וברור שיכול לקרות, ואני לא מדברת ספיציפית אליה,ומה עם נשים שלמדו ובדקו והתעסקו בחובבנות ואז החליטו ללמוד את הנושא ברצינות, ופתאום הרגישו שמשהו מוזר קורה כאן....
ואחרי שהתאוששו הלכו ללמוד את הקורס הזה במקום אחר ומצליחות מאד??????
הבעיה בקורס שבו השקרים היו ממש לא לבנים אלא שחורים משחורפרסום ושיווק זה כמעט תמיד מעורבב עם שקרים לבנים
רק הערה קטנה,
@Maker מאיפה הביטחון לכתוב כל כך בבוטות על דברים שאתה לא יודע,
נשים כותבות הייתי שם.... אני פה בשם מלא,
מי אתה שאתה (כנראה גבר) יודע כל כך טוב מה היה שם???
חדמ"ש זרוע שלה, אם לא היא עצמה
מדי הרבה אנשים טוביםמסכימה
לדעתי דרכי נועם ילך יותר טוב
והיא באמת אישה טובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //