• הוסף לסימניות
יש נוכל שמפרסם כל הזמן בירושלים ובב"ב הונאות חמורות,
יש לו כמה סוגי הודעות תחת אותו המספר,
מצורף שתי מודעות.
יידע הציבור ויזהר, @איצ'ה קו המידע ומי שיכול לעשות משהו בענין יבורך מפי עליון.
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 2098837
העליתי את צילומי המסך לבינה המלאכותית, וממש מעניין מה שהיא אומרת על המודעות האלו

• הוסף לסימניות
בא לי לקבוע איתו פגישה. לראות מי הוא להתעמת איתו ולפרסם כאן ובאזור מגוריו את שמו המלא (כמובן בצורה שלא תאפשר לו לתבוע אותי דיבה)
סתם... אני לא באמת אעשה את זה, כי אם אהיה לוחמת צדק לא יישאר לי זמן לעצמי מרוב עוולות שיש בעולם.
אבל בהחלט מקומם ומעצבן לראות כאלה דברים, והלוואי שיהיה גוף תקשורתי שתהיה לו כזאת תוכנית בו הם יפרסמו בשם מלא אנשים שברור במאה אחוז שהם נוכלים.
תהיה בזה גם הצלה וגם הרתעה לאנשים אחרים.

• הוסף לסימניות
בא לי לקבוע איתו פגישה. לראות מי הוא להתעמת איתו ולפרסם כאן ובאזור מגוריו את שמו המלא (כמובן בצורה שלא תאפשר לו לתבוע אותי דיבה)
סתם... אני לא באמת אעשה את זה, כי אם אהיה לוחמת צדק לא יישאר לי זמן לעצמי מרוב עוולות שיש בעולם.
אבל בהחלט מקומם ומעצבן לראות כאלה דברים, והלוואי שיהיה גוף תקשורתי שתהיה לו כזאת תוכנית בו הם יפרסמו בשם מלא אנשים שברור במאה אחוז שהם נוכלים.
תתקשר, תשגע את השכל, ותקבל הרבה שכר בשמים!!!!

• הוסף לסימניות
ותסתבך/י בבית משפט עם תביעת השתקה שאפילו אם לא תתקבל תוריד לך את כל החשק...
מדינת חלם

• הוסף לסימניות
זה מישהו מוכר, שכבר שנים עוסק בתחום.
הרבה הפסידו אצלו ומסתבר שממשיכים להפסיד.
הוא כריזמטי מאוד עם לשון חלקה ובטחון עצמי בשמים שצריך להיות מאוד ערני לא ליפול.

• הוסף לסימניות
"לחברת ביוטכנולוגיה
פורצת דרך עולמית!!! דרושים
משקיעים. רווח 500% תוך שנה!
ללא שום סיכון. בליווי עו"ד
(החל ממיליון ₪)."
זה התפרסם היום ב"מבשר ואומר" היום בירושלים. מישהו יודע מה זה?
המספר שמופיע שם . הוא מספר מוכר מתחום התיווך בירושלים . ודיברתי אתו והוא אומר שתוך כמה חודשים אתה מכפיל את הכסף פי 5 והוא מתמחה בשוק ההון וכו; . מי פתי שיאמין לשטויות האלו

• הוסף לסימניות
המספר שמופיע שם . הוא מספר מוכר מתחום התיווך בירושלים . ודיברתי אתו והוא אומר שתוך כמה חודשים אתה מכפיל את הכסף פי 5 והוא מתמחה בשוק ההון וכו; . מי פתי שיאמין לשטויות האלו
עכשיו שלחתי אימייל למבשר ואומר

• הוסף לסימניות
הוא כריזמטי מאוד עם לשון חלקה ובטחון עצמי בשמים
מהשיחות שלי איתו זה בדיוק ההגדרה שלו
לא הצלחתי לגרום לו למעוד בלשונו או להתבלבל וזה קשה "להגן" על השקעה שמציעה עשרות אחוזים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא שטויות בכלל!!!!!!!!!!!
לא זה שטויות ולא זה שטויות. הבעיה שיש הרבה נוכלים שמנצלים ציבור תמים בין בנושאים כספיים של השקעות, קרקעות וכיוב׳ ובין בנושאי בריאות הנפש או הגוף. שתי התופעות חמורות מאוד וידע הציבור ויזהר, ומצווה עלינו לעורר ולדבר על הנושאים בין הכלכליים ובין הבריאותיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה