• הוסף לסימניות
אבל בהחלט מקומם ומעצבן לראות כאלה דברים, והלוואי שיהיה גוף תקשורתי שתהיה לו כזאת תוכנית בו הם יפרסמו בשם מלא אנשים שברור במאה אחוז שהם נוכלים.
יש בכל גוף תקשורת כללי תחקירנים שזה העבודה שלהם, אבל משום מה אצלנו זה לא קיים, וחבל.

• הוסף לסימניות
יש בכל גוף תקשורת כללי תחקירנים שזה העבודה שלהם, אבל משום מה אצלנו זה לא קיים, וחבל.
זה לא פשוט אתה חשוף לתביעות (ע"ע איצ'ה עכשיו) ואתה צריך גוף מאוד חזק שיעמוד מאחוריך עם המון כסף והמון כח ולצערנו (אולי לשמחתנו) אין לנו גוף תקשורת כזה

• הוסף לסימניות
יש נוכל שמפרסם כל הזמן בירושלים ובב"ב הונאות חמורות,
יש לו כמה סוגי הודעות תחת אותו המספר,
מצורף שתי מודעות.
יידע הציבור ויזהר, @איצ'ה קו המידע ומי שיכול לעשות משהו בענין יבורך מפי עליון.
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 2098837
כמדומני שמי שנופל במודעות כאלו תת רמה זה בבחינה של "מי שאין בו דעת אסור לרחם עליו"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו שלחתי אימייל למבשר ואומר
הם ענו לי עכשיו כך:

"ראשית, תודה על המידע
מובן שאין לנו דרך לבדוק כל דבר ואם יש לך מידע מוסמך על העניין נשמח שתעביר אלינו
עכ"פ כמובן שהחכם עיניו בראשו."
מה אני אמור להשיב? מישהו יודע בוודאות שזה נוכלות??? אני יודע דבר אחד שבתקופת "ספורט BNB" כמה וכמה נפלו דרך פרסומת במבשר ואומר!!!! כי זה נראה ממש היימיש!!!

• הוסף לסימניות
הם ענו לי עכשיו כך:

"ראשית, תודה על המידע
מובן שאין לנו דרך לבדוק כל דבר ואם יש לך מידע מוסמך על העניין נשמח שתעביר אלינו
עכ"פ כמובן שהחכם עיניו בראשו."
מה אני אמור להשיב? מישהו יודע בוודאות שזה נוכלות??? אני יודע דבר אחד שבתקופת "ספורט BNB" כמה וכמה נפלו דרך פרסומת במבשר ואומר!!!! כי זה נראה ממש היימיש!!!
תגיד להם שהם לבד יקראו את הפרסומת . אם זה נראה להם הגיוני . חוץ מזה גם בתחום התיווך שהוא עוסק הוא ידוע כמתווך בעייתי

• הוסף לסימניות
תגיד להם שהם לבד יקראו את הפרסומת . אם זה נראה להם הגיוני . חוץ מזה גם בתחום התיווך שהוא עוסק הוא ידוע כמתווך בעייתי
תשובה מ'מבשר ואומר':
"ייבדק לעומק!!!
חלילה שיהיו הונאות כאלו"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נפגשתי איתו
מדובר ביוסף בר
זה אשכול בפרוג לפני 7 שנים ומדובר באותה שיטה של המרת כספים ואחוז רווח ליום/לשבוע וכו'

מידע שימושי - זהירות!!!!! הונאה! | Page 4

צפה בקובץ המצורף 2101090
פרוג
https://www.prog.co.il › ... › איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית
ישר כח על התחקיר.

• הוסף לסימניות
חוץ מזה מדובר באדם בעל קסם אישי ויכולת אלתור מעולה
הוא טוען שעל כל שקל שהוא מגייס "ומשקיע" הוא מרוויח מאות אחוזים בשנה (כך שלתת 100%-30% בשנה זה קצת בשבילו)
הוא טוען שעוד חצי שנה הוא מיליארדר בעקבות הנפקה בנאסד"ק
הוא מודה שהוא הפסיד כסף (מיליונים)ללקוחות (ביניהם גם המאפיה של אברג'ל)

זה עיקרי הדברים שהוצאתי ממנו

• הוסף לסימניות
אבל נגיד מישהו שם אצלו כסף והוא לא מחזיר לו,
יכולים לבוא אליו, לתבוע, לאיים,
איך הוא יכול להמשיך שנים ברמאות כזאת?
איי איי איי, מה לא עושים בשביל כסף??? ולגופם של דברים תמיד יש להם איך להתנער מהחוק, וכגון "אלון מזרחי" של הספורט BNB עבד טוב באתר שלו למנוע כל דבר שיכול להסגיר אותו

• הוסף לסימניות
וזה אמור לשכנע אותך להשקיע אצלו??
זה אפילו לא השקעה אני הייתי מעדיף לזרוק כסף בפח, אולי איזה עני ימצא אותם ויהנה לו, עדיף מלפרנס רשעים רודפים שחייבים מיתה!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
וזה אמור לשכנע אותך להשקיע אצלו??
לא ,
אחרי שלא השתכנעתי,
אמרתי לו בדיוק מה אני חושב עליו,
שהוא גנב רמאי ונוכל ואין כאלה השקעות וכו'
ואז בין היתר הוא סיפר לי, שנכון שהוא נפל והוא חייב כסף לאנשים, אבל הוא עובד קשה להחזיר להם את הכסף אפי' שהוא לא חייב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה