דרוש מידע הוסיפו לרשימת החרדות הנפוצות בישראל: "קבלת דו"ח מפקח אגד"!

אני הייתי זה שאמרתי לו שע"פ חוק הוא יכול לנסוע ואין הרבה עגלות, אז הוא התרגז עלי
אגב, זה נכון שבאוטובוס מותר רק שני עגלות פתוחות (בשטח שמיועד לעגלות) ?
אין מספר מוגדר בחוק, וזה תלוי בהחלטה של הנהג...
זה מפורש בתקנות התעבורה -

464 (ג) הנהג והכרטיסן רשאים לסרב להכניס עגלת ילדים לאוטובוס בגלל צפיפות הנוסעים בו, או משום שאין בו רחבה מתאימה.

בפעם הבאה חשוב שתדעו שיש חוק כזה, ולמרבה הצער זה נתון לשיקול דעתו של הנהג

לא עוזר מנסיון
מניסיון שלי זה דווקא כן עוזר.
כתבתי אגב על מקרים של נהג שעוצר בעקבות פקח שמורה לו לעשות כן, ואז פשוט לומר לו בעדינות שזה אסור לו, ותתלוננו.

במקרה שלכם הסיבה היא פשוטה רבו עם הנהג ולכן ״מותר״ לו לעצור כי כביכול הוא מרגיש מאוים, ולכן לא יעזור לומר לו שמתלוננים עליו...

אגב, זה נכון שבאוטובוס מותר רק שני עגלות פתוחות (בשטח שמיועד לעגלות) ?
נכתב באשכול אחר:
@מנוי פרימיום מצורף צילום מתוך תגובה שהתקבלה מחברת דן:
{מדובר על מקרה כמו המובא בציטוט..}
על פי הבנתך זה בהתאם לתקנות התעבורה?

צפה בקובץ המצורף 1967818
ע

אני מקפידה לתקף את כרטיס הרב קו מיד בעלותי לאוטובוס, כנדרש.
לפני כחודש+ עליתי לאוטובוס עמוס במיוחד, הנחתי את הכרטיס על מכשיר התיקוף ומיד נדחקתי פנימה.
אחרי כמה דקות עלו מספר פקחים, הגשתי לאחד מהם את הכרטיס והוא הבהיר לי שלא תקפתי.
כמובן שמיד מצטרפים לחגיגה שלושת הגנגסטרים הנוספים (אגד...), מקיפים את המושב שלי ודורשים את הפרטים האישיים.
אציין, שבנוסף לכל זאת היתה נסיעת מעבר!
הם לא התרשמו מהטיעונים שלי ואכן קבלתי קנס...
אבל, וכאן מתחיל הסיפור האמיתי:
מאותו יום נוצרה בי חרדה ממשית מפקחים, ברמת השיתוק.
אני מקפידה, כמקודם, לתקף מיד בעלייתי לאוטובוס, ועדיין: כשעולה פקח(ים, באגד.)
אני קופאת, מריצה בראשי את העליה לאוטובוס: שילמתי? אולי הכרטיס לא נקלט? ורק כשהפקח יורד מהאוטובוס הנשימה חוזרת.
אם תוסיפו את העובדה שבמהלך נסיעה סטנדרטית באורך מחצית השעה- עלולים לעלות שני צוותות פקחים, תתקל התוצאה: סיוט.

למרבה הצער, מאמינה שתופענה כאן תגובות מזדהות רבות.
האם ישנה דרך לתבוע את אגד או את הפקח (ששמו מופיע מן הסתם בדו"ח?!)?
אציין שאיני טיפוס חרדתי, ב"ה, אם כי אני בהחלט עונה להגדרה "אדם רגיש מאוד".
תודה רבה מראש למגיבים!
חוויתי את אותו הדבר בדיוק, פעם הייתי בנסיעה בקו 27 חזור מהדסה אחרי שביליתי יום שלם עם הבת שלי שהייתה מאושפזת שם והנחתי את הרו קו וזה לא תיקף, עלו 2 פקחים וכמובן הביאו לי דוח ולא היה לי כוח להתווכח - היה לי חופשי! לא שלא שילמתי, אח"כ הגשתי ערעור וכמובן שהוא לא התוכח וגם לי נוצר פחד מפקחים , מייד כשעולה פקח אני נהיית בלחץ נוראי גם אם תיקפתי. ליבי איתך, לדעתי הפקחים האלו עובדים בשיטת "מצליח" . לתת דוח לבן אדם שיש לו חופשי זה פשוט גזל

זה נראה שהפקחים נועדו לחנך את הציבור ולא באמת כדי לאתר גנבים. אחרת מה הטעם שהם עולים בשלשות ואפילו רביעיות של פקחים? רק המשכורות לכל הערבים והסודנים האלה עולות יותר מהרווח מהתיקוף
סתם שאלה, בתור אחד שלא נוסע כלל בתח"צ.
זה קורה רק אצל חרדים או גם בציבור הכללי?

סתם שאלה, בתור אחד שלא נוסע כלל בתח"צ.
זה קורה רק אצל חרדים או גם בציבור הכללי?
התשובה פשוטה ומובנת!
לרוב הציבור החרדי אין דרך לתעד וגם לא מורגלים בכך, הפקחים מודעים לכך מאוד ופורצים לאוטובוסים בחופשיות יתרה!
בציבור הכללי, המתועד אונליין, קשה עד בלתי אפשרי לפקח להתנהג כך!

התשובה פשוטה ומובנת!
לרוב הציבור החרדי אין דרך לתעד וגם לא מורגלים בכך, הפקחים מודעים לכך מאוד ופורצים לאוטובוסים בחופשיות יתרה!
בציבור הכללי, המתועד אונליין, קשה עד בלתי אפשרי לפקח להתנהג כך!
בציבור הכללי קל יותר לשלם גם אם הכרטיס נעלם, וקל יותר לבדוק את היתרה ברב קו

אין מה לעשות בעיה מוכרת ולמשרד התחבורה זה נוח כי יד רוחצת יד והדבר הכי הזוי זה שעולים 5 פקחים ביחד לאוטובוס קצר זה פשוט הזיה גדולה
לדעתי הפתרו הוא שפשוט אף אחד לא מביא את הרב קו לפקחים ללא יוצא מן הכלל אם יעשו את זה כמה ימים אבל כל הציבור ובכל המדינה זה יעזור יש חוק שאסור להם לעצור את האוטובוס באמצע נסיעה או לעכב אותו בתחנה הציבור לא מודע לחוק הזה אבל אני באופן אישי שפקח עוצר אני צועק עליו שהוא עבריין שעובר על החוק או למשל כל פקח שעולה כולם יבקשו ממנו קודם לראות את התעודה שלו יש להם כללים איך הם צריכים להראות ואם אין לו את כלל המדים כמו כובע תצעקו עליו

בציבור הכללי קל יותר לשלם גם אם הכרטיס נעלם, וקל יותר לבדוק את היתרה ברב קו
בעיה מכל כיוון שנסתכל עליה
הפתרון הוא שפשוט אף אחד לא מביא את הרב קו לפקחים ללא יוצא מן הכלל אם יעשו את זה כמה ימים אבל כל הציבור ובכל המדינה זה יעזור
וכמובן זה לא יקרה
יש חוק שאסור להם לעצור את האוטובוס באמצע נסיעה או לעכב אותו בתחנה הציבור לא מודע לחוק הזה אבל אני באופן אישי שפקח עוצר אני צועק עליו שהוא עבריין שעובר על החוק או למשל כל פקח שעולה כולם יבקשו ממנו קודם לראות את התעודה שלו יש להם כללים איך הם צריכים להראות ואם אין לו את כלל המדים כמו כובע תצעקו עליו
ולצערנו גם זה לא, רק בודדים מסוגלים.

כי לרוב אין להם אינטרנט זמין. אבל פרסמו פעם שאפשר דרך הטלפון, לא?
ענית את התשובה!
אם הם יודעים שאין להם אינטרנט תבנו פלטפורמה טלפונית, תעשו פריסה של מכשירי הטענה בתחנות האוטבוסים, תחזירו את הניירות למכשירי התיקוף (קבלות), תאפשרו תשלום במזומן! תאפשרו תשלום באשראי
החילונים אומרים לחרדים אין אינטרנט? נלמד אותם, נכריח אותם! הם לא מסוגלים לקבל את זה!

תחזירות את הכרטיסיות המודפסות! (שם יש ניקוב עם חור)

ענית את התשובה!
אם הם יודעים שאין להם אינטרנט תבנו פלטפורמה טלפונית, תעשו פריסה של מכשירי הטענה בתחנות האוטבוסים, תחזירו את הניירות למכשירי התיקוף (קבלות), תאפשרו תשלום במזומן! תאפשרו תשלום באשראי
החילונים אומרים לחרדים אין אינטרנט? נלמד אותם, נכריח אותם! הם לא מסוגלים לקבל את זה!
נכון
תחזירות את הכרטיסיות המודפסות! (שם יש ניקוב עם חור)
ואז לא יהיה לנו מה להתנשא על הילדים שלנו..
"פעם היו כרטיסיות שהנהג היה מנקב עם מכשיר מחורר כזה מיוחד, ולפי צורת החורים ידענו מי היה הנהג" 😜

מישהו כאן זוכר?

למה הציבור החרדי מודר מהאפשרויות האלה? זה אפליה חמורה!
אני גילית היום עוד דבר שהציבור החרדי הולך להיות מודר ממנו לאט לאט
ברב קוים החדשים אין שבב, מה שאומר שכל מקום שיש בו קורא כרטיסים (נדרים פלוס/מחשב בבית) לא יהיה ניתן להטעין בו.
רק באפליקציה או במכשירים עם מגע

אני גילית היום עוד דבר שהציבור החרדי הולך להיות מודר ממנו לאט לאט
ברב קוים החדשים אין שבב, מה שאומר שכל מקום שיש בו קורא כרטיסים (נדרים פלוס/מחשב בבית) לא יהיה ניתן להטעין בו.
רק באפליקציה או במכשירים עם מגע
זה נראה לך מהלך מתוכנן?

בס"ד
אני אישית, אם אני שם לב שיש מסביבי ילדים וכד' שנכנסים ללחץ מטורף כשעולה פקח, אני מעסיק את הפקח זמן רב עד לתחנה הבאה, בה יוכלו להימלט על נפשותיהם כל אלו שלא נקלט התיקוף שלהם.
[מלבד הרב קו איתו אני משלם, יש איתי עוד מספר כרטיסים, אותם אני מראה תחילה לפקח...
במקביל, אם נשאר עוד זמן עד התחנה, אני מבקש מהפקח פרטים אישיים, תעודת פקח וכד', אם אין לו כובע אז בכלל...]
ואגב, באגד זה הרבה הרבה יותר חמור מנתיב אקספרס וכד', שם הרבה מאוד פעמים העניינים זורמים יותר.
וזה בעיקר [או יותר נכון, רק] באזורים חרדיים, יצא לי לאחרונה לנסוע באזורים אחרים, שם עולה רק פקח אחד, שממש ממש לא בודק לעומק.

וזה בעיקר [או יותר נכון, רק] באזורים חרדיים, יצא לי לאחרונה לנסוע באזורים אחרים, שם עולה רק פקח אחד, שממש ממש לא בודק לעומק.
לא מדוייק. תבוא למטרונית בחיפה ותראה את המצב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה