מופעי תרבות הופעות חנוכה פ"ו

מצב
הנושא נעול.
לא הבנתי
למה של זמרות מותר???
הכוונה הייתה להופעות של זמרים שהקהל שלהן מעורב (אפילו בהפרדה)
למה לא עושים אירועים כאלה לגברים בלבד?
למה בחורות צריכות ללכת להופעה שיש בה בחורים??????

מישהו יודע מה קורה בסוף עם ההופעה בארנה? פשוט כבר קניתי כרטיס.. וכששמעתי את דעת גדולי ישראל כמובן שלא אלך לאירוע במתכונתו הנוכחית.
מתקיים כרגיל
דיקמן משווק את זה כל יום בקול פלי

יואלי דיקמן אמר שהוא עצמו תיקשר עם רב שהיה חתום בדף הזה שיצא נגד ההופעה
והרב עצמו אמר לו שלא היה ולא נברא והוא לא חתם על כזה דף מעולם
וזה חלק מהסיבה למה הם לא מבטלים את האירוע בארנה
כי הם יודעים שזה רק העסקנים ואין שום קשר לרבנים וגדולי ישראל

ורק להגיד לכם את דעתי
ולא שחס וחלילה אני סותר מישהו אלא רק להגיד
שנכון וההופעה גרוע ובאמת עברו כל גבול
אבל גם עברו גבול בכל הלשון הרע וההשפלה
חברה אתם מדברים פה על אנשים חיים
שיש מצב שהם קוראים את מה שכתוב כאן ונשרף להם הלב
מי שלא טוב לו ההופעה שלא ילך למה לדבר ככה
אני בטוח שזה לא יותר טוב כל הלשון הרע הזה מללכת להופעה
וחוץ מזה לכו תדעו מה באמת הולך שם
אולי זה לא קשור לשמוליק ויואלי בכלל אלא לאנשים אחרים
מאיפה לכם לדעת אולי הם מתים להטיס את עצמם מההופעה הזו ואין להם אפשרות
מה לכם לדעת למה לנו להיכנס לחשבונות הללו
תנו לרבנים ולשליחים שלהם לסדר את העניין
לא יעזור בכלום כל הלשון הרע
וביי מי שלא טוב לו שלא ילך ולא ידבר
(ולא שאני רב הוא משהו אלא אדם שאומר את דעתו)
(ואגב שלא תחשבו לא נכון אני גם נגד ההופעה אבל לא חושב שצריך לדבר כך כל עוד אין
הודעה מוסמכת מהרבנים שמותר לדבר נגד ההופעה והזמרים והמפיקים וכו)

צילום מסך 2025-12-02 005748.png
עד מתי כבוד רבותינו יהיה מחולל??? כמה קיטרוג המופע הזה יכול לעשות על עם ישראל??? פחד פחדים
בתוך העיתון יש מכתבים מפורשים מהבדצי''ם מכלל העדות והחוגים נגד המופע

נערך לאחרונה ב:
גם את אברהם פריד יחרימו? כבר שנים שיש לו הופעות מעורבות. כמדומני שמעורבות ממש. מה השתנה עכשיו?

יואלי דיקמן אמר שהוא עצמו תיקשר עם רב שהיה חתום בדף הזה שיצא נגד ההופעה
והרב עצמו אמר לו שלא היה ולא נברא והוא לא חתם על כזה דף מעולם
וזה חלק מהסיבה למה הם לא מבטלים את האירוע בארנה
כי הם יודעים שזה רק העסקנים ואין שום קשר לרבנים וגדולי ישראל
אחרי כזה משפט צריך להחרים גם את דיקמן! חצוף מחוצף!
ידועה דעת כל גדולי ישראל על המופעים הנ"ל וזה דבר פשוט שאין צורך לשאול בכלל, שישאל את אותו הרב האם לאחר שפורסם המכתב הוא מתנגד לדברים שכתובים בו ומתיר ללכת למופע "בהפרדה", נדמה לי שהתשובה ברורה...

שטויות!!!
המאזינים שם הם בחורי ישיבות מכל המגזרים
ואין שם שום מאזין דתי לאומי
אף אחד לא חייב להאזין אבל לא להכפיש
זה אפילו פתוח בנטפרי:)
הוא כתב את זה בציניות
(נגד מה שלוין כתב שזה מיועד לציבור החרדל"י)

אישית בחיים לא אלך למופע כזה, וגם לא למופע של זמר גבר מול נשים בלבד. אבל הציבור החרדי מורכב מהרבה קבוצות וגוונים, יש לכל אחד את הרב שלו וכל אחד אמור לשאול את רבותיו ולנהוג לפי הדרכתם. זה קורה בעוד אלף ואחד נושאים - לדוג' פאה או מטפחת וכו'. זה לא נולד אתמול.

אישית בחיים לא אלך למופע כזה, וגם לא למופע של זמר גבר מול נשים בלבד. אבל הציבור החרדי מורכב מהרבה קבוצות וגוונים, יש לכל אחד את הרב שלו וכל אחד אמור לשאול את רבותיו ולנהוג לפי הדרכתם. זה קורה בעוד אלף ואחד נושאים - לדוג' פאה או מטפחת וכו'. זה לא נולד אתמול.
נכון אבל שמדובר במופע בכזה סדר גודל
עם זמרים לפחות בחלקם שמאד מקובלים אצלינו זה נותן לגיטמציה ופתח לעוד ארועים כאלו
זה מתחיל ככה עד שזה הופך לנורמה והם רוצים לעצור את זה בהתחלה

נערך לאחרונה ב:
שוב, אישית זה לא מרגיש לי נוח להיות במופע בהפרדה מלאה או מופע של זמר בכלל, גם מול נשים. בלי קשר להגדרה הלכתית, זה לא מתאים לי בשום צורה שהיא. נקודה.
אבל יש במקביל לגיטימציה ציבורית מלאה לאברהם פריד, ובמוטי שטיינמץ שהגיע לעתירה בעליון על זכות החרדים לבצע מופעים בהפרדה וכו'. וכמדומני שהיו בעבר עוד הופעות בהפרדה של זמרים ואף אחד לא זעק.
ולכן הזעקה המתוזמרת עכשיו מרגישה מאוד לא נוח לחלק מהציבור ועושה רושם שמעורבים כאן בעלי אינטרסים.
אם יש בעיות ספציפיות בהפרדה בארנה - צריך לדבר עליהן ולראות האם ניתן לפתור אותן או לא.
וכמובן יש גם קהילות שיקבלו הוראה מהרבנים בכל מקרה לא להגיע בכלל גם בהפרדה למהדרין מן המהדרין. עם ישראל הוא שבטים שבטים. למה להפוך ציבור שמגיע למופע בהפרדה בהיתר רבותיו לציבור שמגיע למופע "מעורב"?

שוב, אישית זה לא מרגיש לי נוח להיות במופע בהפרדה מלאה או מופע של זמר בכלל, גם מול נשים. בלי קשר להגדרה הלכתית, זה לא מתאים לי בשום צורה שהיא. נקודה.
אבל יש במקביל לגיטימציה ציבורית מלאה לאברהם פריד, ובמוטי שטיינמץ שהגיע לעתירה בעליון על זכות החרדים לבצע מופעים בהפרדה וכו'. וכמדומני שהיו בעבר עוד הופעות בהפרדה של זמרים ואף אחד לא זעק.
ולכן הזעקה המתוזמרת עכשיו מרגישה מאוד לא נוח לחלק מהציבור ועושה רושם שמעורבים כאן בעלי אינטרסים.
אם יש בעיות ספציפיות בהפרדה בארנה - צריך לדבר עליהן ולראות האם ניתן לפתור אותן או לא.
וכמובן יש גם קהילות שיקבלו הוראה מהרבנים בכל מקרה לא להגיע בכלל גם בהפרדה למהדרין מן המהדרין. עם ישראל הוא שבטים שבטים. למה להפוך ציבור שמגיע למופע בהפרדה בהיתר רבותיו לציבור שמגיע למופע "מעורב"?
עם מוטי שטיינמץ זה באמת לא מובן
פריד בדר"כ עושה את ההופעות האלו בכל מיני חורים בצפון /בפריפריות וכבר לפני הרבה שנים יצאו נגדו
בכל מקרה פריד לא יופיע בגלל זה בארועי האיחוד/סיומי השס וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה