דרוש מידע הוצאת נתונים מאתר הבנק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לקבל קוד בשיחה-
נשלחת שיחה עם קוד אבל לא שומעים כלום עד שהשיחה מתנתקת ועכשיו הוא בכלל לא שולח קוד והוא כותב נכשל.
1. לגבי ה"נכשל" - ריקון המטמון כנראה יעזור.
2. יש אפשרות קוד למייל.
3. יש אפשרות כניסה באמצעות סיסמא קבועה.

• הוסף לסימניות
אנסה שוב

• הוסף לסימניות
הצלחתי להכנס אנסה להוציא נתונים.

• הוסף לסימניות
אוייש זה ממש מעצבן
אני צריכה לעדכן כתובת מייל כי בלי זה הוא לא נותן לראות פרוט-
וכדי לעדכן כתובת מייל צריך שיעברו 72 שעות מהפעם האחרונה שעידכנתי פרטים..

• הוסף לסימניות
מצורף-
צילום מסך 2024-07-08 011952.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו סיוט להשיג אותם.
אני כבר חצי שעה על הקו- באתר אין נתונים להצגה..

• הוסף לסימניות
איך לא חשבתי על זה שאחרי המתנה ארוכה ומייגעת- הקו מתנתק????
איך עוד אפשר להוציא נתונים דחוף???!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מקוה שזה יפתחמהר עם הנטפרי

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 12.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אין לי נטפרי-
והוא כותב שאין נתונים להצגה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה