יש לי כמהלמי יש אתר נורמלי להורדה מיוטיוב של mp3
שפתוח ועובד בנטפריי??
(לא התוכנה של כתר התורה כי היא תוקעת לי את כל המחשב)
אני ממש ממש אשמח אם יוכלו לרשום פה או לשלוח לי קישור נורמלי במייל
תודה רבה!!!
איזה?יש לי כמה
@הלוחשת לתווים אשמח להסבריש את IDM, תוכנה מטורפת שמצליחה להוריד בנטפרי גם כל מיני דברים שלא תמיד אפשר להוריד..
זה נראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 1742910
האמת שלא.
חפש במתמחים טופנראה לי חינמי
גיגלתי את שם התוכנה והורדתי...
וואו זה עובד נפלא!ראו כאן
יכולה להסביר לי איך התקנת ואיך משתמשים?וואו זה עובד נפלא!
תודה!!
מעניין שאנשים לא מכירים את התוכנה הזו.
לא ניתן לגשת לאתר הזהכנראה שהקישור שם לא תקין .
https://proxy.byclickdownloader.com/ExternalSetup/InstallPage/ByClickDownloader-Setup.exe
עכשיו טוב?לא ניתן לגשת לאתר הזה
תודה!זה לא אתר זה הורדה ישירה של קובץ התקנה.
אתם אמורים למצוא את זה בהורדות - ואז להתקין.
תודה רבה!!!כנראה שהקישור שם לא תקין .
https://proxy.byclickdownloader.com/ExternalSetup/InstallPage/ByClickDownloader-Setup.exe
והנה הסבר קצר:
1. בוחרת לאן להוריד
2. בוחרת סוג קובץ
3. בוחרת רמת קובץ
4. מדביקה קישור מיוטיוב
5. הורדה
אחרי ההורדה הוא מסמן לך אפשרות להוריד שוב בקובץ אחר או לפתוח את התקיה אליה נשלחה ההורדה.
מאוד קל פשוט ומהיר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //