הורדה מיוטיוב בנטפרי אחת ולתמיד!!!

• הוסף לסימניות
למי יש אתר נורמלי להורדה מיוטיוב של mp3
שפתוח ועובד בנטפריי??
(לא התוכנה של כתר התורה כי היא תוקעת לי את כל המחשב)
אני ממש ממש אשמח אם יוכלו לרשום פה או לשלוח לי קישור נורמלי במייל
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
למי יש אתר נורמלי להורדה מיוטיוב של mp3
שפתוח ועובד בנטפריי??
(לא התוכנה של כתר התורה כי היא תוקעת לי את כל המחשב)
אני ממש ממש אשמח אם יוכלו לרשום פה או לשלוח לי קישור נורמלי במייל
תודה רבה!!!
יש לי כמה

• הוסף לסימניות
ראו כאן

• הוסף לסימניות
יש את IDM, תוכנה מטורפת שמצליחה להוריד בנטפרי גם כל מיני דברים שלא תמיד אפשר להוריד..
זה נראה ככה:
1723747837020.png

• הוסף לסימניות
משתמשת בתוכנה by click downloader, היא אומנם לא חינמית, אבל עולה דולרים בודדים (אם אני זוכרת נכון 8 דולר) לכל החיים, ואפשר להעביר את הרישיון ממחשב למחשב ע"פ כתובת המייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה שהקישור שם לא תקין .
https://proxy.byclickdownloader.com/ExternalSetup/InstallPage/ByClickDownloader-Setup.exe
והנה הסבר קצר:
1. בוחרת לאן להוריד
2. בוחרת סוג קובץ
3. בוחרת רמת קובץ
4. מדביקה קישור מיוטיוב
5. הורדה

אחרי ההורדה הוא מסמן לך אפשרות להוריד שוב בקובץ אחר או לפתוח את התקיה אליה נשלחה ההורדה.

מאוד קל פשוט ומהיר.

קבצים מצורפים

• image (6).png
    image (6).png
    KB 179.9 · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
זה לא אתר זה הורדה ישירה של קובץ התקנה.
אתם אמורים למצוא את זה בהורדות - ואז להתקין.

• הוסף לסימניות
כנראה שהקישור שם לא תקין .
https://proxy.byclickdownloader.com/ExternalSetup/InstallPage/ByClickDownloader-Setup.exe
והנה הסבר קצר:
1. בוחרת לאן להוריד
2. בוחרת סוג קובץ
3. בוחרת רמת קובץ
4. מדביקה קישור מיוטיוב
5. הורדה

אחרי ההורדה הוא מסמן לך אפשרות להוריד שוב בקובץ אחר או לפתוח את התקיה אליה נשלחה ההורדה.

מאוד קל פשוט ומהיר.
תודה רבה!!!
יכול להיות שיש שימוש מוגבל?
אחרי 5 הורדות הוא אומר שנגמרה ההתנסות החינמית וצריך לשדרג לפרימיום...
נתקלת בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה