הורדה מיוטיוב בנטפרי

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר אז אני מקווה שאני לא מפריע אבל לכאורה הוא אומר שהניתוח נכשל ושואל אם לנתח מחדש ויש שם קישור לבדוק למה זה נכשל אז אולי תנסה ללחוץ על הקישור ולבדוק למה...

• הוסף לסימניות
הנה אחרי שהורדתי את כל מה שהציעו כאן
הנה התמונות של האפליקציות שהורדתי
צילום מסך 2025-08-20 174321.png
אני מקבל תמונה כזאת שמחזירה אותי בכל האפשרויות לאחור :
‏‏צילום מסך (13).pngאשמח למי שמכיר, שיראה וידריך,

יעזור מאוד, בתודה מראש !
אשמח מכם, למי שיגיב לי עם זה ויעזור לי בהדרכה כיצד להסתדר,

בתודה מראש, חשוב לי מאוד !

• הוסף לסימניות
אם תרצה הוראות בסיסיות להפעלת התוכנה השניה משמאל עם הלוגו האדום.
1755771045014.png

• הוסף לסימניות
אשמח מכם, למי שיגיב לי עם זה ויעזור לי בהדרכה כיצד להסתדר,

בתודה מראש, חשוב לי מאוד !
התוכנה הירוקה עם הפלוס:
מעתיקים את שורת הכתובת של הסרטון ביוטיוב. לוחצים על הכפתור הירוק בצד שמאל למעלה (paste link) ייפתח חלון של בחירת וידאו או אודיו ובאיזה פורמט, ורשימה עם האיכות הרצויה. בוחרים ולוחצים על כפתור ההורדה בצד ימין למטה

• הוסף לסימניות
הוספתי להודעה תמונה עם התוכנה וכיתובים של הוראות השימוש, מצורף פה גם כקובץ.
תודה על המענה, והפירוט המפורט,
אך כל פעם אני מקבל אח''כ כמו הודעת אזהרה,
אולי אני טועה,
אשמח אם יהיה אפשר לקבל את הסדר של סדר הלחיצות,
בשביל סרטון פשוט מיוטיוב

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
עוד תוכנה מצוינת
ועוד אחת......
עוד תוכנה מצוינת
ועוד אחת......

@הבזק של שפיות אני יכולה להפעיל, זאת לא הבעיה
השאלה למה זה קורה ואם באמת יש בעיה בתוכנה
אכן זה מראה על וירוס כי הקובץ צורף כאן וממילא כשאת מורידה זה לא מהאתר הרשמי.
הפתרון - תורידי ישירות מאתר https://www.4kdownload.com/products/videodownloader-42 זה יעבוד לך בודאות, זו אכן תכנה מצויינת וקלה לשימוש

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קרה לתוכנה של כתר תורה אני מתקין את המשודרג שלהם ונגמר ההתקנה ואז זה פשוט נעלם
היה לי כבר את התוכנה והוא גם נעלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה