גיטריסט בנשמה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני לא מכיר אז אני מקווה שאני לא מפריע אבל לכאורה הוא אומר שהניתוח נכשל ושואל אם לנתח מחדש ויש שם קישור לבדוק למה זה נכשל אז אולי תנסה ללחוץ על הקישור ולבדוק למה...
גם אחרי שחסמו את ההורדה?אין לי 3 נקודות
התוכנה הירוקה עם הפלוס:אשמח מכם, למי שיגיב לי עם זה ויעזור לי בהדרכה כיצד להסתדר,
בתודה מראש, חשוב לי מאוד !
יעזור לי מאודאם תרצה הוראות בסיסיות להפעלת התוכנה השניה משמאל עם הלוגו האדום.
אודה לכם אם יהיה אפשרי יותר מפורט,ייפתח חלון של בחירת וידאו או אודיו ובאיזה פורמט, ורשימה עם האיכות הרצויה. בוחרים ולוחצים על כפתור ההורדה בצד ימין למטה
הוספתי להודעה תמונה עם התוכנה וכיתובים של הוראות השימוש, מצורף פה גם כקובץ.יעזור לי מאוד
תודה על המענה, והפירוט המפורט,הוספתי להודעה תמונה עם התוכנה וכיתובים של הוראות השימוש, מצורף פה גם כקובץ.
אכן זה מראה על וירוס כי הקובץ צורף כאן וממילא כשאת מורידה זה לא מהאתר הרשמי.@הבזק של שפיות אני יכולה להפעיל, זאת לא הבעיה
השאלה למה זה קורה ואם באמת יש בעיה בתוכנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פניני לוין1 //