הורדת לווה במשכנתא- כמה הייתם משלמים ליועץ על זה?

• הוסף לסימניות
ישנה עבודה, אם כי לא רבה.
למה שלא תנסו לעשות את זה לבד?
להוכיח לבנק שעל פי הכנסות הלווים היום - אתם מסוגלים לעמוד בהחזרי המשכנתא ללא הערב.
אם הבנק יסכים איתכם בזה, יוציאו את הערב.

אם אתם לא יכולים להציג לבד כזה דבר..
זה סיפור אחר.
לא ידוע לי שמקובל משהו בעניין, תלוי במקרה.

• הוסף לסימניות
חבר שלי לא ידע לעשות את זה לבד-
הוא לקח יועץ,
ועכשיו הוא אומר לו שזה 3000 ש"ח.
זה נשמע לי מופרך, לא?
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
חבר שלי לא ידע לעשות את זה לבד-
הוא לקח יועץ,
ועכשיו הוא אומר לו שזה 3000 ש"ח.
זה נשמע לי מופרך, לא?
מה אתם אומרים?
השאלה שוב, מה היה צריך לעשות בכדי לאפשר את הורדת הערב.
רק להביא הכנסות, או מעבר לכך.

• הוסף לסימניות
היה בעיות עם כמה צ'קים שחזרו,
אז היה עבודה מול עם הבנק,
עדיין הגיוני ה3000?

• הוסף לסימניות
עדיין הגיוני ה3000?
כמה צ'קים שחזרו..
בעיניך זה אולי כלום!
בעיני הבנק זה הרבה.
ואם בכ"א הוא הצליח לאשר להוריד את הערב - אז שאפו לו!
ובהחלט מגיע לו תשלום על זה!!

• הוסף לסימניות
עדיין הגיוני ה3000?
לא תמיד משלמים על זמן העבודה.
מכונאי שמתקן בורג ברכב בדקה יקח על זה 250 ש"ח
והקופאית תקבל שכר מינימום לשעה והיא עובדת הרבה יותר קשה.
בכיף הוא יכל לקחת יותר כי אין הרבה שיודעים לעשות את העבודה הזאת בטח לא באופן פרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה