מידע שימושי הורדת מייל טראק

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוריד את התוסף MAIL TRAK לא דרך החנות של כרום???
החנות חסומה לי, ואני לא מצליח להוריד את התוסף.

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה פותחים את זה, זה לא נפתח לי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי, אבל אני מקבל הודעה: 'לא ניתן להוסיף אפליקציות\תוספים מאתר הזה'.

• הוסף לסימניות
לא מכיר מה זה, איפה?
הנה הדרכה להתקנת תוספים בדפדפן גוגל כרום:

הוראות התקנת קובץ CRX

1. כנסו לתפריט > כלים נוספים > תוספים

Menu > More Tools > Extensions
%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%94_%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99_%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9D.png

2. יש לוודא שמצב פיתוח מופעל:

%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%A6%D7%91_%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97.png

3. גררו את הקובץ מהמקום בו הוא שמור במחשבכם (בדרך כלל תיקיית ההורדות), לעבר עמוד התוספים שפתוח בכרום, ואז שחררו את הקובץ.

%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%A9%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A8_%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3_%D7%91%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9D.png

4. אשרו את הפעולה.

• הוסף לסימניות
יופי! ואיך אני משתמש עם זה?

• הוסף לסימניות
אוחחח אני מנסה להוסיף וזה לא הולך. לא הולך . ההודעה הטיפשית לא ניתן להוסיף אפליקציות. תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה. עולה שוב ושוב למעלה. מה עושים?
upload_2018-12-17_11-32-18.png

קבצים מצורפים

• upload_2018-12-17_11-31-6.png
    upload_2018-12-17_11-31-6.png
    KB 176.2 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
כלומר?
לא נעים. לא נעים להרגיש טיפשים:(
תודה!

• הוסף לסימניות
אוחחח אני מנסה להוסיף וזה לא הולך. לא הולך . ההודעה הטיפשית לא ניתן להוסיף אפליקציות. תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה. עולה שוב ושוב למעלה. מה עושים?
צפה בקובץ המצורף 418041
זה קורה בעת הגרירה לעמוד?
איזה קובץ אתם מנסים לגרור לשם??
נסו להפעיל מחדש את הדפדפן ולנסות שוב.

• הוסף לסימניות
תלחצי על הקישור
ותגבילי אתץ הגישה של MAILTRACK למייל שלך

ככה זה ינטרל אותו בלי למחוק
לא דיברו כאן על למחוק, אלא על להתקין תוסף.
ואני בכלל לא בטוח שהשאלה היא על "מייל טראק"....

• הוסף לסימניות
הורדתי .התקנתי , קיבלתי אישור ,
ולא קיבלתי שום אישור על פתיחת מייל
מה יכול להיות הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה