מידע שימושי הורים ימניים לילדים שמאליים, חייבת להגיד לכם משהו

הפעלת כוח ביד הפחות דומיננטית היא לא כל כך קשה, לכן מי שלומד לפתוח קופסת שימורים עם פותחן רגיל, יצליח בקלות בפעמים הבאות.
עיקר הבעייה לדעתי היא ברוב כלי הנגינה שדורשים זריזות אצבעות. שאלה למעשה: מישהו מכיר אקורדיון שמאלי? אורגן? כינור? וכו'
אני אף פעםלא התרגלתי לפותחן שימורים רגיל, ומה זה אורגן לשמאליים?

לדעתי השמאליים צריכים להתרגל להשתמש בכלים רגילים, כי גם הימניים צריכים להתרגל, לא תמיד עם כזה קושי כמו השמאליים, אבל יש שלב של הרגל, ולשמאליים זה יהיה קצת יותר קשה, אבל שווה.
למשל פעם היה לי תלמיד לגיטרה שהיה שמאלי, ויש גיטרה לשמאליים, שכל המיתרים שלה מסודרים הפוך, ומחזיקים את הגיטרה הפוך, אבל אמרתי לו לא שווה לך, תתרגל על גיטרה רגילה, והוא שמע לי, ולמד את כל הקורס, עם גיטרה רגילה, ומאז ועד היום הוא מנגן בצורה מדהימה וגם הוא זמר מפורסם.
נכון, אבא שלי בטבעו שמאלי, אבל סבתא שלי התעקשה תמיד להרגיל אותו לימין, עש שבסוף הוא נהיה בכאילו ימני
אח"כ הוא נהיה רופא שניים והוא ממש שמח שיודע לעבוד ביד ימין, אחרת הוא היה צריך לעבוד עם כסא מיוחד לשמאליים שהוא הפוך (הכסא של המטופל, כן?) וזה היה ממש מגביל לו את מקומות העבודה
מצד שני, היתה לי גם מורה כזאת שהכריחו אותה להיות ימנית והיה לה כתב מזעזע

מעניין מאוד מה שאתם כותבים. אני שמאלית. כותבת ביד שמאל. מחזיקה עכבר של מחשב ביד ימין. באמת זו פרוצדורה. עם קופסאות שימורים למשל זה סיוט בשבילי- ותמיד העירו לי על זה. לא נעים! אבל התרגלתי למציאות הזאת וזה חלק ממני. ואגב אני מחזיקה דף ביד שמאל וגוזרת ביד ימין .זה גם לא ככ נח. רק להודות לה' שאלו יהיו הבעיות.

אני אף פעםלא התרגלתי לפותחן שימורים רגיל, ומה זה אורגן לשמאליים?
פותחן שימורים דורש שתי פעולות: "פיצוח" של המכסה ואחר כך סיבוב בתנועות מעלה מטה. אחרי שמפצחים את הקופסה בזווית הנכונה, כבר לא קשה להמשיך הלאה. אם הפותחן נכנס נכון... צריך פשוט לנסות כמה פעמים להפעיל כוח ודיוק (ביד החלשה יותר זה קצת קשה) אבל כשתופסים את זה, זה נהיה ממש כלום.
ולשאלתך, זה בדיוק מה ששאלתי: מישהו מכיר כלי נגינה שבנויים הפוך? אשמח מאוד לשמוע.

פותחן שימורים דורש שתי פעולות: "פיצוח" של המכסה ואחר כך סיבוב בתנועות מעלה מטה. אחרי שמפצחים את הקופסה בזווית הנכונה, כבר לא קשה להמשיך הלאה. אם הפותחן נכנס נכון... צריך פשוט לנסות כמה פעמים להפעיל כוח ודיוק (ביד החלשה יותר זה קצת קשה) אבל כשתופסים את זה, זה נהיה ממש כלום.
ולשאלתך, זה בדיוק מה ששאלתי: מישהו מכיר כלי נגינה שבנויים הפוך? אשמח מאוד לשמוע.
אני ראיתי פעם כנר שמנגן הפוך, כלומר הקשת ביד שמאל

מעניין מאוד מה שאתם כותבים. אני שמאלית. כותבת ביד שמאל. מחזיקה עכבר של מחשב ביד ימין. באמת זו פרוצדורה. עם קופסאות שימורים למשל זה סיוט בשבילי- ותמיד העירו לי על זה. לא נעים! אבל התרגלתי למציאות הזאת וזה חלק ממני. ואגב אני מחזיקה דף ביד שמאל וגוזרת ביד ימין .זה גם לא ככ נח. רק להודות לה' שאלו יהיו הבעיות.
אבל למה להחזיק דף ביד שמאל ולגזור ביד ימין אם אפשר הפוך?

אבל למה להחזיק דף ביד שמאל ולגזור ביד ימין אם אפשר הפוך?
תחזרי להודעה הראשונה שבאשכול....
בגלל הכיוון של להב המספרים. כשמעבירים אותן ליד שמאל הלהב לא נתפס טוב בדף. הוא לא מכוון לשם.

רק עכשיו ראיתי את האשכול ..
טוב אז אני שמאלית....
אז ככה כפי שנרשמו יש מספרים לשמאלים...
וגם.. יש לי פותחן שמיוחד לשמאלים שעולה עשרים דולר ......
פותחן מעולה לשימורים... שווה כל דולר....

אבל דרך אגב שמאלים הם חכמים
עם מלא כישורים....
שצריך לנצל אותם!!!!!!!

רק עכשיו ראיתי את האשכול ..
טוב אז אני שמאלית....
אז ככה כפי שנרשמו יש מספרים לשמאלים...
וגם.. יש לי פותחן שמיוחד לשמאלים שעולה עשרים דולר ......
פותחן מעולה לשימורים... שווה כל דולר....
איפה קונים את הפותחן הזה?
ומסכימה איתך שהשמאלים מאד מוכשרים:)

אם תרצו אולי אפשר לעשות ... קניה מרוכזת למי שרוצה

יש גם את הבעיה בסכין היות והלהב מופנה לשמאל כדי שלא נחתך השמאלים נחתכים יותר יש סכינים גם לשמאלים
עוד בעיה ששמעתי זה שהשעון נשבר יותר היות והפעולות נעשות ביד שמאל כמובן
בהצלחה לכולם

כשמאלית מלידה

לא מצליחה לגזור עם מספריים שמאליות

פותחן שימורים=מאבק נואש

ועכבר של מחשב?-לא שמתי לב לזה בעכבר אלחוטי לפעמים אני מעבירה יד אבל בלי לשים לב
יש אפשרות בהגדרות מחשב להפוך את העכבר לעכבר לשמאליים מימין לשמאל - לחצן ימני עושה את הפעולות של לחצן שמאלי ולהפך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה