- הוסף לסימניות
מה מיוחד במקלף לימניים?לא מצאתי פותחן שימורים לשמאליים.
דבר נוסף שנתקלתי לאחרונה- מקלף שמיועד רק לימניים....
מה מיוחד במקלף לימניים?לא מצאתי פותחן שימורים לשמאליים.
דבר נוסף שנתקלתי לאחרונה- מקלף שמיועד רק לימניים....
הוא עקום לצד ימיןמה מיוחד במקלף לימניים?
יש אנשים ששתי הידים שלהם דומיננטיות באותה מידה.אפרופו שמאליים יש מישהו שהוא שמאלי וגם ימני??
אני אף פעםלא התרגלתי לפותחן שימורים רגיל, ומה זה אורגן לשמאליים?הפעלת כוח ביד הפחות דומיננטית היא לא כל כך קשה, לכן מי שלומד לפתוח קופסת שימורים עם פותחן רגיל, יצליח בקלות בפעמים הבאות.
עיקר הבעייה לדעתי היא ברוב כלי הנגינה שדורשים זריזות אצבעות. שאלה למעשה: מישהו מכיר אקורדיון שמאלי? אורגן? כינור? וכו'
נכון, אבא שלי בטבעו שמאלי, אבל סבתא שלי התעקשה תמיד להרגיל אותו לימין, עש שבסוף הוא נהיה בכאילו ימנילדעתי השמאליים צריכים להתרגל להשתמש בכלים רגילים, כי גם הימניים צריכים להתרגל, לא תמיד עם כזה קושי כמו השמאליים, אבל יש שלב של הרגל, ולשמאליים זה יהיה קצת יותר קשה, אבל שווה.
למשל פעם היה לי תלמיד לגיטרה שהיה שמאלי, ויש גיטרה לשמאליים, שכל המיתרים שלה מסודרים הפוך, ומחזיקים את הגיטרה הפוך, אבל אמרתי לו לא שווה לך, תתרגל על גיטרה רגילה, והוא שמע לי, ולמד את כל הקורס, עם גיטרה רגילה, ומאז ועד היום הוא מנגן בצורה מדהימה וגם הוא זמר מפורסם.
פותחן שימורים דורש שתי פעולות: "פיצוח" של המכסה ואחר כך סיבוב בתנועות מעלה מטה. אחרי שמפצחים את הקופסה בזווית הנכונה, כבר לא קשה להמשיך הלאה. אם הפותחן נכנס נכון... צריך פשוט לנסות כמה פעמים להפעיל כוח ודיוק (ביד החלשה יותר זה קצת קשה) אבל כשתופסים את זה, זה נהיה ממש כלום.אני אף פעםלא התרגלתי לפותחן שימורים רגיל, ומה זה אורגן לשמאליים?
אני ראיתי פעם כנר שמנגן הפוך, כלומר הקשת ביד שמאלפותחן שימורים דורש שתי פעולות: "פיצוח" של המכסה ואחר כך סיבוב בתנועות מעלה מטה. אחרי שמפצחים את הקופסה בזווית הנכונה, כבר לא קשה להמשיך הלאה. אם הפותחן נכנס נכון... צריך פשוט לנסות כמה פעמים להפעיל כוח ודיוק (ביד החלשה יותר זה קצת קשה) אבל כשתופסים את זה, זה נהיה ממש כלום.
ולשאלתך, זה בדיוק מה ששאלתי: מישהו מכיר כלי נגינה שבנויים הפוך? אשמח מאוד לשמוע.
מה שמפריע במקלף זה הבליטה הקטנה בצד. והיא בנויה בצד שנוח לרוב העולם... ממש שורטת ומעצבנת!מה מיוחד במקלף לימניים?
אבל למה להחזיק דף ביד שמאל ולגזור ביד ימין אם אפשר הפוך?מעניין מאוד מה שאתם כותבים. אני שמאלית. כותבת ביד שמאל. מחזיקה עכבר של מחשב ביד ימין. באמת זו פרוצדורה. עם קופסאות שימורים למשל זה סיוט בשבילי- ותמיד העירו לי על זה. לא נעים! אבל התרגלתי למציאות הזאת וזה חלק ממני. ואגב אני מחזיקה דף ביד שמאל וגוזרת ביד ימין .זה גם לא ככ נח. רק להודות לה' שאלו יהיו הבעיות.
תחזרי להודעה הראשונה שבאשכול....אבל למה להחזיק דף ביד שמאל ולגזור ביד ימין אם אפשר הפוך?
מה זה נקרא 'העירו'? איזה סוג של הערות אפשר להעיר על דבר כזה?עם קופסאות שימורים למשל זה סיוט בשבילי- ותמיד העירו לי על זה. לא נעים!
איפה קונים את הפותחן הזה?רק עכשיו ראיתי את האשכול ..
טוב אז אני שמאלית....
אז ככה כפי שנרשמו יש מספרים לשמאלים...
וגם.. יש לי פותחן שמיוחד לשמאלים שעולה עשרים דולר ......
פותחן מעולה לשימורים... שווה כל דולר....
במיאמי בחו''ל......איפה קונים את הפותחן הזה?
ומסכימה איתך שהשמאלים מאד מוכשרים![]()
אני אשמחאם תרצו אולי אפשר לעשות ... קניה מרוכזת למי שרוצה
יש אפשרות בהגדרות מחשב להפוך את העכבר לעכבר לשמאליים מימין לשמאל - לחצן ימני עושה את הפעולות של לחצן שמאלי ולהפךכשמאלית מלידה
לא מצליחה לגזור עם מספריים שמאליות
פותחן שימורים=מאבק נואש
ועכבר של מחשב?-לא שמתי לב לזה בעכבר אלחוטי לפעמים אני מעבירה יד אבל בלי לשים לב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים