הזדמנות להתעשר...

• הוסף לסימניות
גם לשכנע מישהו להצטרף לפירמידה זה נקרא 'מכירות',
ולפירמידה בכלל באופן כללי לא הייתי קוראת 'עושר' רב,
ולאו דווקא קל ולאו דווקא בחינם...
תקני אותי אם אני טועה, זה פשוט מריח ככה.

• הוסף לסימניות
מי שמאמין - שיפחד
את כל כספו הוא מאבד
ולנו יש את מלך העולם
בזעת אפו אמר לכולם

אחד ועוד אחד זה סוד ההצלחה

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פרטים? כבר שבענו...(פרסומות כוזבים)
אפשר באישי

• הוסף לסימניות
אם באישי- אפשר גם לי...
תודה.

• הוסף לסימניות
א. מאות איש ראו את המודעה הזו כאן (אצלי הוא מראה שהיה כבר 320 צפיות)
ב. בטוח שכל ה-320 רוצים להתעשר.
ג. רק שתיים ביקשו פרטים.
מה זה אומר? ששבענו מהבטחות להתעשר וזה אפילו לא מעניין להתעניין, בזיעת אפיך...

• הוסף לסימניות
לי הוא לא מראה צפיות,
אך יש לי תחושת בטן שמודעות מהסוג הזה מביעות את ההיפך מתוכנם

• הוסף לסימניות
זה אפילו לא מצחיק..
אבל העיתונים קרסו מכל השטויות האלו.
"עבודה קלה עם רווחים גבוהים", אפילו בנוטריקון המשפטים האלו לא מסתדרים.

• הוסף לסימניות
הפירמידות שבנינו לפרעה לא הספיקו?

בכל פירמידה ההפסדים מובטחים (חוץ מלפותחי הפירמידה...)

• הוסף לסימניות
מה שבחינם - שווה חינם!

• הוסף לסימניות
סתם מעניין, אף פעם לא התעניינתי בזה...
מזה באמת כל הפרסומים האלו שצצים חדשים לבקרים? מה כוללת העבודה? טלפנות או מה?
אשמח מי שיסביר לי סופסוף מ ה ז ה?

• הוסף לסימניות
פותחת האשכול כנראה רוצה לעשות קמפיין לעסק מבוסס של השקעות
היא מחפשת משפטים נגטביים... להשקעות לא יציבות
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1420467:
סתם מעניין, אף פעם לא התעניינתי בזה...
מזה באמת כל הפרסומים האלו שצצים חדשים לבקרים? מה כוללת העבודה? טלפנות או מה?
אשמח מי שיסביר לי סופסוף מ ה ז ה?

אני יכולה לתת דוגמא למשהו שאני התענינתי בו בעבר (ולא נכנסתי אליו, אבל בררתי לעומק) -
זה מתחיל בסכום 'סמלי' בשביל ההצטרפות, שמבטיחים לך בחום שהוא יכוסה בתוך חודש חודשיים,
איפה שאני בררתי רצו 400 דולר.
ואז את מתחילה לשכנע אנשים להצטרף גם... כל אחד שאת מצרפת תחתיך, מצרף לך איזה נקודות שמצטרפות לסכום כלשהו, וכל מי שהוא מצרף - את גם מקבלת על זה משהו..
אז את מתחילה מהמשפחה (ונתקלת בגבות מורמות :)) עוברת לחברות (שממש אין להן מזומן עכשיו להסתכן עליו) ומתחילה לחפש קרובות רחוקות מלפני עשורים.
בכל אופן - ככל שאת רחוקה יותר מפותח הפירמידה כך הרווחים מועטים הרבה הרבה יותר.
הטרחה הרבה שכרוכה בלהתקשר לאנשים ולבקש מהם ביום בהיר לפתוח את הארנק ולהצטרף אליך לערבי הסברה ומצגות - לא פשוטה,
כמוה ההליכה לאותם ערבים ומצגות. (לא שאת חייבת, אבל תחשבי כמה אפקטיבי יהיה שתשבי ליד החברה שלך ותלחשי באזניה כל הזמן עד כמה זה משתלם!)
בקיצור את - תחת הכותרת 'כסף קל' - הופכת לאשת שיווק ללא תשלום, תשלום לפי הצלחה ולא לפי עבודה, ותשלום נמוך ביחס למה שאת מכניסה לראשי הפירמידה.
הרבה מהמצטרפים (ואולי בעיקר המצטרפות) הם אנשים שקל לשכנע אותם,
אבל לאו דווקא אנשים שיודעים לשכנע אחרים...
וכך הם נשארים עם חור בכיס, במקרה הטוב עם חור מכוסה והרבה זיעת העמל,
במקרה המאד טוב עם עודף.
בכל מקרה - אי אפשר לא לקרוא לזה עבודה!
בלי מאמץ זה לא קורה לבד, אין עבודה כזאת.
אולי יש פה מישהו שידע להסביר יותר ברור את הדברים, אני מספרת לך מהמקום שאני ביררתי ושמעתי.

• הוסף לסימניות
נו אז מישהו התקשר כבר ושמע במה העניין? מומלץ????
זה כזה דווקא לא להתקשר לקונצים האלו, נכון?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1420495:
אני יכולה לתת דוגמא למשהו שאני התענינתי בו בעבר (ולא נכנסתי אליו, אבל בררתי לעומק) -
זה מתחיל בסכום 'סמלי' בשביל ההצטרפות, שמבטיחים לך בחום שהוא יכוסה בתוך חודש חודשיים,
איפה שאני בררתי רצו 400 דולר.
ואז את מתחילה לשכנע אנשים להצטרף גם... כל אחד שאת מצרפת תחתיך, מצרף לך איזה נקודות שמצטרפות לסכום כלשהו, וכל מי שהוא מצרף - את גם מקבלת על זה משהו..
אז את מתחילה מהמשפחה (ונתקלת בגבות מורמות :)) עוברת לחברות (שממש אין להן מזומן עכשיו להסתכן עליו) ומתחילה לחפש קרובות רחוקות מלפני עשורים.
בכל אופן - ככל שאת רחוקה יותר מפותח הפירמידה כך הרווחים מועטים הרבה הרבה יותר.
הטרחה הרבה שכרוכה בלהתקשר לאנשים ולבקש מהם ביום בהיר לפתוח את הארנק ולהצטרף אליך לערבי הסברה ומצגות - לא פשוטה,
כמוה ההליכה לאותם ערבים ומצגות. (לא שאת חייבת, אבל תחשבי כמה אפקטיבי יהיה שתשבי ליד החברה שלך ותלחשי באזניה כל הזמן עד כמה זה משתלם!)
בקיצור את - תחת הכותרת 'כסף קל' - הופכת לאשת שיווק ללא תשלום, תשלום לפי הצלחה ולא לפי עבודה, ותשלום נמוך ביחס למה שאת מכניסה לראשי הפירמידה.
הרבה מהמצטרפים (ואולי בעיקר המצטרפות) הם אנשים שקל לשכנע אותם,
אבל לאו דווקא אנשים שיודעים לשכנע אחרים...
וכך הם נשארים עם חור בכיס, במקרה הטוב עם חור מכוסה והרבה זיעת העמל,
במקרה המאד טוב עם עודף.
בכל מקרה - אי אפשר לא לקרוא לזה עבודה!
בלי מאמץ זה לא קורה לבד, אין עבודה כזאת.
אולי יש פה מישהו שידע להסביר יותר ברור את הדברים, אני מספרת לך מהמקום שאני ביררתי ושמעתי.

שירי , בול מה שבעלי עבר כשהיה בחור,
שיכנעו אותו להצטרף ב1000 שקל (חבר הכי טוב שלו שלא ידע מה הוא עושה..)
בקיצור חצי מהחברים שלו הצטרפו לפירמידה אחרי חודשיים הכל קרס.....
כולם הפסידו עשרות אלפי שקלים,
לדעתי זה ממש עבירה מי שמשכנע לעשות זאת.
כי הסיכויים הכי גדולים זה להפסיד כסף כמעט בוודאות..
הכל בלוף אחד גדול.
צריך להזהר לא להתפתות לכל השיכנועים אפילו אם זה אחות או חברה
הכי טובה שגם הם לרוב לא יודעים שהפילו אותם.

• הוסף לסימניות
1,000 ש"ח זה עוד כלום.
בזיק ריוורדס אנשים הפסידו עשרות אלפים

אבל צריך להבדיל בין שיווק רשתי (שבו יש מוצר אמיתי, וזו צורת שיווק מקובלת. אני מכירה מישהי שהתפרנסה מזה יפה במשך שנים וגם חיתנה ילדים)
לבין פירמידה שהיא בלתי חוקית ואין בה שום מוצר (כלומר - כל ה"עסק" הוא מצד אחד לתרום את הסכום הראשוני, ואח"כ לעבוד קשה להביא אנשים מתחתיך כשכולם שוגים בדמיונות שיצליחו לגייס עשרות אנשים בקלות וירוויחו המון)
בכל אופן גם שיווק רשתי זה מתאים רק למי שטוב בשיווק, ורק אם המוצר טוב וראוי
(בשיווק רשתי לא חייבים לבנות תחתיך פירמידה, אלא אפשר למשל למכור את המוצרים בלבד ולהרוויח אחוזים יפים)
מטבע הדברים אין הרבה אנשים שזה מתאים להם כפרנסה

• הוסף לסימניות
כשאני בררתי (לפני כעשור) על דבר כזה, אמר לי אחד מראשי הפירמידה "תחפש אנשים שרעבים לכסף אותם הכי קל להפיל" ונתן עוד כמה 'טיפים' שהצד השווה שבכולם לרמות תמימים כדי לעשות כסף על הגב שלהם...

אגב, לפני כמה שנים היתה כתבה מקיפה בעיתון משפחה על הנושא והראו קבל עם ועולם את הרמאות שבדבר. (וראיתי גם פעם באחד העיתונים מודעה קטנה בסגנון "מי שנפל בפירמידה פלונית שיצור קשר" כנראה צרת רבים או משהו כזה...)

בכל המודעות הללו - ממליץ בחום - "בני אל תלך בדרך איתם מנע רגלך מנתיבתם".
אשרי האיש אשר לא הלך וגו'. אם הלך סופו לעמוד ואם עמד סופו לישב...

• הוסף לסימניות
הפירמידה האחרונה שרצו שאצטרף אליה:
מכור מוצר ווירטואלי, שהשימוש היחיד בו זה בשביל לשכנע אחרים למכור את אותו מוצר ווירטואלי חסר ערך, שלם עוד כסף על הזכות להשתמש במוצר בעצמך, וחפש 'פראייר' הבא שיקנה..

• הוסף לסימניות
דווקא יצא לי להשתתף בכנס כזה לא מזמן (לא ידעתי שמדובר בפירמידה)
זה התחיל כך
מרצה חילוני (לא נחמד בעליל) עם כיפת ילד טוב ירושלים כשמסביבו כמה מלחכי פינכה חרדים (וחרדיות) ובערך כ-80 איש נשים וגברים כשבתוכם גם אברכי משי שמנסים למצוא מקור פרנסה בין הסדרים (עם מחיצה באמצע)
קודם כל המרצה הקדים "תשאירו את כל הדעות שלכם בחוץ כי מה שאתם תשמעו כאן היום יגרום לכם להתעשר" ועוד כל מיני הבטחות חסרות תוכן (ואמונה בסיסית) כמו "כל אחד מכם מי שיחליט כמה הוא ירוויח יושב ברגע זה בכסא שלכם" (האמת שכבר אז התחשק לי לקום ולצאת אבל מכיון שעשיתי קצת דרך אמרתי נשאר עוד קצת ונראה מה הם מציעים...
בקיצור ואז המרצה מתחיל להסביר על החברה שהיא פותרת שלושה דברים 1)את בעיות הזדקנות העור 2)את בעית הכסף (דואגים שיהיה 3)ועוד משהו בסגנון
ואז הוא מוציא איזה מוצר טיפוח ואיזה אשה חרדית קמה והסבירה לנשים (מעבר למחיצה) מה הסגולות של המוצר וכשהיא סיימה, המרצה הסביר על השיטת שיווק "הייחודית" שלהם ואז הוא התחיל לדבר על הפירמידה (בהשקעה של 2800 שקל את יכול להיות משווק בינלואמי)
ומעבר לזה אין לי מושג מה קרה כי פשוט קמתי והלכתי
נ.ב. כמובן שזה שלח אותי לשם התקשר למחרת לבדוק אם נפלתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת