נכתב ע"י EC;1420467:סתם מעניין, אף פעם לא התעניינתי בזה...
מזה באמת כל הפרסומים האלו שצצים חדשים לבקרים? מה כוללת העבודה? טלפנות או מה?
אשמח מי שיסביר לי סופסוף מ ה ז ה?
נכתב ע"י pr;1420495:אני יכולה לתת דוגמא למשהו שאני התענינתי בו בעבר (ולא נכנסתי אליו, אבל בררתי לעומק) -
זה מתחיל בסכום 'סמלי' בשביל ההצטרפות, שמבטיחים לך בחום שהוא יכוסה בתוך חודש חודשיים,
איפה שאני בררתי רצו 400 דולר.
ואז את מתחילה לשכנע אנשים להצטרף גם... כל אחד שאת מצרפת תחתיך, מצרף לך איזה נקודות שמצטרפות לסכום כלשהו, וכל מי שהוא מצרף - את גם מקבלת על זה משהו..
אז את מתחילה מהמשפחה (ונתקלת בגבות מורמות) עוברת לחברות (שממש אין להן מזומן עכשיו להסתכן עליו) ומתחילה לחפש קרובות רחוקות מלפני עשורים.
בכל אופן - ככל שאת רחוקה יותר מפותח הפירמידה כך הרווחים מועטים הרבה הרבה יותר.
הטרחה הרבה שכרוכה בלהתקשר לאנשים ולבקש מהם ביום בהיר לפתוח את הארנק ולהצטרף אליך לערבי הסברה ומצגות - לא פשוטה,
כמוה ההליכה לאותם ערבים ומצגות. (לא שאת חייבת, אבל תחשבי כמה אפקטיבי יהיה שתשבי ליד החברה שלך ותלחשי באזניה כל הזמן עד כמה זה משתלם!)
בקיצור את - תחת הכותרת 'כסף קל' - הופכת לאשת שיווק ללא תשלום, תשלום לפי הצלחה ולא לפי עבודה, ותשלום נמוך ביחס למה שאת מכניסה לראשי הפירמידה.
הרבה מהמצטרפים (ואולי בעיקר המצטרפות) הם אנשים שקל לשכנע אותם,
אבל לאו דווקא אנשים שיודעים לשכנע אחרים...
וכך הם נשארים עם חור בכיס, במקרה הטוב עם חור מכוסה והרבה זיעת העמל,
במקרה המאד טוב עם עודף.
בכל מקרה - אי אפשר לא לקרוא לזה עבודה!
בלי מאמץ זה לא קורה לבד, אין עבודה כזאת.
אולי יש פה מישהו שידע להסביר יותר ברור את הדברים, אני מספרת לך מהמקום שאני ביררתי ושמעתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ברוך ר ו-בטח בהשם2 //