נכתב ע"י מנדי שלום;1420619:אני חושב שמן הראוי למחוק לכל הפחות את ההודעה המטופשת שבראשית האשכול
נכתב ע"י חיננית;1420676:רק אותי מעצבנות התגובות פה???
רוצים-תרימו טלפון ותתענינו, מחליטים לוותר- תמשיכו הלאה. למה להרוס ב"אמרות שפר" מטופשות לפותח האשכול את האפשרות להרויח (אם זה אכן כך). כל אחד יפעיל את שיקול דעתו אם להצטרף או לאו.
נכתב ע"י דוד|אסתי;1420683:דואגים לאחרים שלא יפלו!!!
לא כואב לך על אדם במצב כלכלי נואש שיפול בדבר כזה? (ובמצב כזה בד"כ שיקול הדעת לא כ"כ פועל).
אם היא נפלה שלא תפיל אחרים!
נכתב ע"י חיננית;1420693:זו לא דאגה לאחרים אלא צורך להרגיש חכם ובעל דעה!!
ניתן להעיר את תשומת הלב לזהירות הנדרשת בצורה חכמה וקצת פחות תקיפה.
ובכלל, אם תשימו לב, אלו הן סגנון התגובות בד"כ. ה ת נ פ ל ו ת !!
(כשמציעים עבודה בשכר מינימום התגובות הן- ניצול, פראייר מי שמוכן וכו')
למה להוציא את הטעם לאנשים שכן מעונינים?
אנא קחו לתשומת לבכם ועדנו את התגובות.
...נכתב ע"י חיננית;1420676:רק אותי מעצבנות התגובות פה???
.
נכתב ע"י מיכל123;1420698:אם זה משהו באמת מוצלח שיכול לגרום להרבה אנשים להיות עשירים, אולי תכתבו בצורה ברורה מה זה ? מה יש להסתיר ?
נכתב ע"י דוד|אסתי;1420696:בגלל שכ"כ הרבה נופלים בזה ובפרט זוגות צעירים שמחפשים נואשות מקדמה לדירה וכדו' צריך להזהיר בצורה שהכי תרחיק אותם משם. (כמו שמרחיקים מסכנה) אני מכיר אנשים שאיבדו בדברים כאלו קרוב ל-20000 ש"ח שלקחו בהלואה בגלל הפנטזיות שמכרו להם. לא חבל שזוג צעיר יתחיל את החיים ברגל שמאל? ומה עם בעיות השלום בית שנגרמות מזה?
מתגובתך ניכר שאין לך מושג במה מדובר ואין לך היכרות עם מי שנפל ולכן את מרחמת על אחת שעוד מנסה את מזלה (האבוד) לדעתי עדיף לרחם על מי שעדיין לא נפל ולא מכיר את הרמאויות הללו (זה עדיין לא אבוד).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ברוך ר ו-בטח בהשם2 //