התייעצות הזמנה מאלי אקספרס ומטמו באופן בטוח ומהיר

• הוסף לסימניות
היו הרבה דיונים בנושא ההזמנות
תכלס, אני רוצה להזמין, איך אני עושה זאת באופן בטוח???
ואיפה מגיע יותר מהר, ואיפה יותר זול
צריכה לבצע הזמנה גדולה...

• הוסף לסימניות
את פותחת חשבון פיפל
תחפשי בגוגל
ועכשיו כל פעם שתזמיני מטמו או מכל אתר אחר
הוא ישאל אותך אם את רוצה דרך חשבון פיפל

• הוסף לסימניות
טמו שולחים ממש מהיר את המשלוחים, קל גם לתקשר איתם בצ'אט ובנוסף אין שום בעיה להחזיר מוצר חינם דרך הדואר ולהזדכות.

• הוסף לסימניות
בחשבון אישי הם דורשים ממני להזדהות פלאפון שמקבל SMS, מה עושים???

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שמפחיד לשלם באשראי, כמובן שאינני מתחייבת

• הוסף לסימניות
זה מלחיץ...
טוענים שטמו גונבים פרטי אשראי,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הקטע שאני צריכה שזה יגיע מהר...
הבנתי שטמו ממש מהיר

• הוסף לסימניות
למתי?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שמפחיד לשלם באשראי, כמובן שאינני מתחייבת
בטמו אני מכירה אישית כמה שהפסידו מזה
זה לא שהם גונבים יש להם באג באתר
שאם אני רשומה שם
ושולחת קישור של משהו שהזמנתי לחברה
אז ההזמנה של החברה על חשבוני
אין על זה שליטה
לכן דרך פייפל זה בטוח יותר

• הוסף לסימניות
COICE של אלי אקספרס זה הכי מהיר!
מגיע תוך 11 ימים מסין לנקודה
כמו מכתב שנשלח בדואר ישראל בתוך הארץ...
לא תמיד, אני מחכה למשלוח מצ'יטה כבר 3 שבועות!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה