ויש למי לפנות שם עמ לזרז??כן, זה המרכז של דואר ישראל כל הדברים מגיעים לשם ואז נשלחים לכתובות
לפעמים דברים קטנים נתקעים שם הרבה זמן
אבל בכל מקרה אם עבר זמן המשלוח תפתחו מחלוקת בעלי ולפחות תקבלו את המוצר בחינם
(קופץ על האשכול) כבר שלחתי להם כמה פעמים ולא זז כלום (הגיע אליהם לפני 40 יום!!)אפשר לפנות בצור קשר באתר דואר ישראל
ברשימת הזמנות יש את שם החנות. ממש לידו יש תמונה של בועה - זה מביא להתכתבות עם המוכרכתבו לי מהדואר שזה לא באחריות שלהם שאפנה למוכר.
אני מנסנ להכנס להזמנה דרך ההזמנות ושם ין אפשרות לכתוב הודעה למוכר או לפתוח מחלוקת.
מה הדרך לפנות למוכר במקרה כזה?
בפרטי ההזמנה כתוב תוך כמה ימים אמור להגיע וברך כלל 13 יום לפני אפשר לפתוח מחלוקתכתבו לי מהדואר שזה לא באחריות שלהם שאפנה למוכר.
אני מנסנ להכנס להזמנה דרך ההזמנות ושם ין אפשרות לכתוב הודעה למוכר או לפתוח מחלוקת.
מה הדרך לפנות למוכר במקרה כזה?
בפרטי המשלוח יש בדרך כלל קישור לאתר של חברת המשלוחיםתודה רבה
מצאתי איך מגיעים למוכר.
מי זו חברת המשלוחים? איךמגיעים אליה?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים