עזרה הזמנה מאלי במכס

• הוסף לסימניות
שלום

מ2.2 ההזמנה נמצאת במודיעין "לשם מיון"

מה זה אומר?
יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
כן, זה המרכז של דואר ישראל כל הדברים מגיעים לשם ואז נשלחים לכתובות
לפעמים דברים קטנים נתקעים שם הרבה זמן
אבל בכל מקרה אם עבר זמן המשלוח תפתחו מחלוקת בעלי ולפחות תקבלו את המוצר בחינם

• הוסף לסימניות
כן, זה המרכז של דואר ישראל כל הדברים מגיעים לשם ואז נשלחים לכתובות
לפעמים דברים קטנים נתקעים שם הרבה זמן
אבל בכל מקרה אם עבר זמן המשלוח תפתחו מחלוקת בעלי ולפחות תקבלו את המוצר בחינם
ויש למי לפנות שם עמ לזרז??

• הוסף לסימניות
כתבו לי מהדואר שזה לא באחריות שלהם שאפנה למוכר.

אני מנסנ להכנס להזמנה דרך ההזמנות ושם ין אפשרות לכתוב הודעה למוכר או לפתוח מחלוקת.

מה הדרך לפנות למוכר במקרה כזה?

• הוסף לסימניות

אני מנסנ להכנס להזמנה דרך ההזמנות ושם ין אפשרות לכתוב הודעה למוכר או לפתוח מחלוקת.

ברשימת הזמנות יש את שם החנות. ממש לידו יש תמונה של בועה - זה מביא להתכתבות עם המוכר
1676388872649.png

• הוסף לסימניות
ככה נפתח אצלי, גם משום מה לא מצליחה ללחו על המוצר להגיע אליו שוב לכתוב הודעה למוכר דרך המוצר.
1676391121512.png

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח הודעה לחברת המשלוחים
אבל למוכר כותבים בדף אחר
בהזמנות שלי לוחצים על פרטי הזמנה ושמה מעל המוצר מויע השם של המוכר עם הבועה ליד

• הוסף לסימניות
תודה רבה

מצאתי איך מגיעים למוכר.

מי זו חברת המשלוחים? איךמגיעים אליה?:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

בפרטי ההזמנה כתוב תוך כמה ימים אמור להגיע וברך כלל 13 יום לפני אפשר לפתוח מחלוקת
את יכולה לחכות עד שיעבור הזמן ואז לפתוח מחלוקת
ליצור קשר עם המוכר לא יעזור כי הוא לא קשור לדואר ישראל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה