דרוש מידע הזמנתם לאחרונה מאמזון? אשמח לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
איך אני מקבלת את החבילה שלי?
הזמנתי חבילה ולפי המס' מעקב היא כבר בישראל או אולי בדואר כבר להבנתי
המס' מעקב לא עובד בדואר ישראל- הוא עם קידומת GWD
איך מקבלים את החבילה- עם שליח עד הבית? או אצטרך ללכת לדואר?
או אולי מקבלים מס' מעקב חדש תואם דואר ישראל?
אשמח לכל עזרה בענין היות שזו פעם ראשונה שאני מזמינה מאמזון- תודה!!

• הוסף לסימניות
באתר אמזון כתוב לכם מי החברה השולחת.
אם זה דואר ישראל כתוב.
ואם זו חברה אחרת זה גם כתוב.

באופן עקרוני כל משלוח מאמזון הוא עד הבית.
חלק מהמשלוחים דרך דואר ישראל מגיעים לסניף.

• הוסף לסימניות
באתר אמזון כתוב לכם מי החברה השולחת.
אם זה דואר ישראל כתוב.
ואם זו חברה אחרת זה גם כתוב.

באופן עקרוני כל משלוח מאמזון הוא עד הבית.
חלק מהמשלוחים דרך דואר ישראל מגיעים לסניף.
יש עכובים גדולים בדואר

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת למי שמבין...
חבילה נוספת שהזמנתי מאמזון (ממוכר שמוכר באמזון אבל המוצר נמצא במחסני אמזון ונשלח ונארז על ידם) וקיבלתי הודעה במייל שהתשלום לא עבר (אחרי ששבוע אני מחכה שהחבילה תשלח כבר!...) אבל בחיובים באשראי אני רואה שהתשלום ירד
עם מי מדברים?
לא הצלחתי למצוא שום דרך התקשרות או שירות לקוחות באתר שלהם... יש דרך לתקשר איתם??

• הוסף לסימניות
יש להם שירות לקוחות מצויין.
צילום מסך 2020-11-26 184439.jpg

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך ניתן לתקשר עם המוכר באמזון?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש בכותרות למעלה שרות לקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה