הזמנתם מאתר "עליבבא" תעזרו לי

• הוסף לסימניות
יש לך נסיון עם הקורס הזה ? האם יש בו צורך אמיתי או שעם קצת חיפוש ברשת אפשר להסתדר
נ.ב אני מאמינה שזה יקצר זמנים אבל עדיין יש לא מעט קורסים שלא שווים את ההשקעה
יצרתי איתם קשר הם רוצים על הקורס "אחרי הנחת קורונה"-1750 ש"ח, מוגזם לכל הדעות!

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך מומחה בנושא זה עדיף להמשיך לברר
ולפי איך שהבנתי בכל האתרי קניות יש עכשיו עיכובים במשלוחים לזמן ארוך ודי הגיוני שגם בסוף לא יגיע לכן נראה שעדיף לא לקנות עכשיו

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך מומחה בנושא זה עדיף להמשיך לברר
ולפי איך שהבנתי בכל האתרי קניות יש עכשיו עיכובים במשלוחים לזמן ארוך ודי הגיוני שגם בסוף לא יגיע לכן נראה שעדיף לא לקנות עכשיו
תודה על המידע .
מדובר גם על הזמנות סטנדרטיות מאליאקספרס ?

• הוסף לסימניות
@מימי 123
בלת"ק
ראיתי שכתבת על תנאי סחר
חשוב להבין את העניין לעומק
בשונה מאליאקספרס שהמחיר והמשלוח ברורים בעליבאבא הצעת המחיר בד"כ לא כוללת משלוח וזה תלוי בתנאי הסחר שסוכם
ניתן לראות כאן בקצרה

• הוסף לסימניות
טוב... זה נראה לי מעט מורכב, האם יש מישהו עם ידע שמוכן להתעסק בהזמנה של מוצר אחד? (אפ' בתשלום)

• הוסף לסימניות
טוב... זה נראה לי מעט מורכב, האם יש מישהו עם ידע שמוכן להתעסק בהזמנה של מוצר אחד? (אפ' בתשלום)
את יכולה לדבר איתי
במייל של טווינסט tweenset.co.il בגמייל

• הוסף לסימניות
@מימי 123
בלת"ק
ראיתי שכתבת על תנאי סחר
חשוב להבין את העניין לעומק
בשונה מאליאקספרס שהמחיר והמשלוח ברורים בעליבאבא הצעת המחיר בד"כ לא כוללת משלוח וזה תלוי בתנאי הסחר שסוכם
ניתן לראות כאן בקצרה
מקפיץ...
מישהו מכיר/התנסה עם שירותי הייצוא של האתר הנ''ל?

• הוסף לסימניות
אני התעסקתי עם זה מעט יכול לעזור...
yk20023003 שטרודל גימייל...

• הוסף לסימניות
יש קורס שלי שמסביר הכל מא' עד ת' בכל הנושא של יבוא מסין, כולל כל נושאי המכס ושילוח. בהתבסס על אתר עליבאבא.
בלינק שבחתימה.

• הוסף לסימניות
יש קורס שלי שמסביר הכל מא' עד ת' בכל הנושא של יבוא מסין, כולל כל נושאי המכס ושילוח. בהתבסס על אתר עליבאבא.
בלינק שבחתימה.
איך אפשר לרכוש את הקורס?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה המייל?
רציתי לשאול משהו לפני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה