מידע שימושי הזמנתם מוצרים מחו"ל ולא הגיע בגלל המלחמה?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי אצל חברת 'טמו' (TEMU) שאלתי אותם בצ'אט שירות לקוחות מה עם ההזמנה וענו לי שיש עיכובים וכו' וכו'.
וכפיצוי הם יתנו לי קופון של 20% לקניה הבאה. האם אתה מרוצה?
- לא כל כך אני צריך את ההזמנה.
- בצעד חריג אנו מחזירים לך את הכסף של ההזמנה, ההזמנה עדין תגיע. מתנה מטמו...

וגם שמעתי מעוד כמה שנושעו... (לפעמים מדובר על מאות שקלים!! בררו אצל בני הבית והמשפחה)

• הוסף לסימניות
אני כתבתי להם ככה כדי לקבל את הכסף ואולי גם את ההזמנה
והם כתבו שהם מחזירים לי את הכסף של ההזמנה ואם היא תגיע אני אשאיר אותה אצלי
אבל ברשימת ההזמנות באתר כבר לא מופיע מספר מעקב ולא כלום וכתוב שההזמנה בוטלה.
(ובתכלס עד שביטלתי אותה היא היתה תקועה 20 יום על "החבילה בדרך לשדה התעופה")
יש סיכוי שאני אקבל אותה? כי ממש לא התכוונתי שיבטלו לי אותה לגמרי אלא רק להרוויח את הכסף 🙈

• הוסף לסימניות
אצלי זה כבר כמעט שבוע בליקוט במחסן..
מלחיץ אותי, אני ממש צריכה את זה דחוף והזמנתי מהם כי אני יודעת שזה מגיע מהר

• הוסף לסימניות
יש הרבה שביטלו והמעקב בוטל אצלם,
מעניין אם בסוף יקבלו את החבילה או לא.

• הוסף לסימניות
לטענתם המוצרים יתקבלו בסופו של דבר.
ניתן לשאול אותם בצאט.

• הוסף לסימניות
מוצרים התקבלו גם מי שקיבלו החזר מלא

• הוסף לסימניות
שלום,

תודה שבחרת ב־Temu!
אנו מתנצלים על העיכוב במסירה שנגרם עקב נסיבות בלתי צפויות. אנו מבינים שבעבר ביקשת החזר כספי בשל העיכוב.

אנו שמחים לעדכן כי ההזמנה שלך נמסרה בהצלחה לכתובתך בתאריך --- , לאחר שהמצב השתפר.
במידה וקיבלת כעת גם את המוצר וגם את ההחזר הכספי, נשמח – אם זה נוח לך – לשקול להשיב את הסכום עבור ההזמנה.

כדי לשלם מחדש, נא ללחוץ על "צ'אט עם Temu" ולבקש קישור תשלום חדש.
כמובן, הבחירה כולה בידיך – באפשרותך לשמור את המוצר. עם זאת, נא לשים לב שללא תשלום, התמיכה בהזמנה זו עלולה להיות מוגבלת במקרה של בעיה באיכות המוצר או בשימוש בו.

בברכה,
שירות הלקוחות של Temu

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת המבינים - הזמנתי ב 20/06 ועדיין לא הגיע והאריכו לי את הטווח שלהם עד 26/7
הענין הוא שאני מזמינה שם כי מגיע לי תמיד תוך שבוע
חלק מהדברים כבר לא רלוונטיים (כמו תיקים לקיטנה וכו) יש לי מה לפנות אליהם? איך בדיוק ומה אני יכולה לקבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה