מידע שימושי הזמנתם פעם חופשה בבוקינג?

• הוסף לסימניות
המחיר שרשום זה המחיר הסופי?
אני רוצה להזמין מלון בבוקינג, ואני רוצה להיות בטוחה שאין עוד תשלומים מיסים, מע"מ וכו..
אשמח למידע..
תודה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין מלון בבוקינג, ואני רוצה להיות בטוחה שאין עוד תשלומים מיסים, מע"מ וכו..
אשמח למידע..
תודה!
בחו"ל הם מפרטים את המיסים
בארץ המחיר ללא מע"מ
דבר נוסף שחשוב לשים לב
ברוב המקומות בוקינג לוקחים אשראי כפיקדון אבל צריך לשלם במלון !

• הוסף לסימניות
אשמח למידע..
תודה!
עוד נקודה מעבר למה שאמרו מעלי
יש מיסים וחיובים לפעמים לא מחייבים את זה אבל לא לבנות על זה כי ברוב המקרים כן מחייבים

• הוסף לסימניות
תבדקי טוב על הפרטים והתנאים של מקום האירוח, גם באותיות הקטנות. יש מקומות שגובים עוד תשלום על ניקיון, בנפרד ממחיר הלינה.

• הוסף לסימניות
ועוד נקודה קטנה
כששוכרים יחידה בארץ חייב מיד במזוזה ואסור לישון שם אם אין מזוזה וצריך לברר את זה
(בחו''ל זה לא כך)

• הוסף לסימניות
אשמח למידע..
תודה!
יש הבדל בין הזמנה בארץ להזמנה בחו"ל:
במלונות בחו"ל המחיר באתר הוא המחיר הסופי. אם יש תוספת של מס כמו מס תיירות מקומי הוא מפורט בדיוק לצד התשלום (לדוגמא: + 45 ש"ח מיסים וחיובים)
במלונות בארץ (מלבד אילת) המחירים בבוקינג הינם ללא מע"מ. על המחיר הנקוב יש להוסיף 17% מע"מ. המחיר הסופי אינו גבוה יותר ממקומות אחרים, אלא מחולק לתשלום בסיסי + מע"מ. תיירים אינם חייבים במע"מ.
בהזמנת מלון באילת פטורים מתשלום מע"מ!
* יש דירות נופש מסוימות בארץ (בד"כ דירות יוקרה כמו סוויט אין) שגובות בנוסף לתשלום הבסיסי והמע"מ גם דמי ניקיון, ואז כתוב " ייתכן שיחולו חיובים נוספים".

• הוסף לסימניות
בחו"ל הם מפרטים את המיסים
בארץ המחיר ללא מע"מ
דבר נוסף שחשוב לשים לב
ברוב המקומות בוקינג לוקחים אשראי כפיקדון אבל צריך לשלם במלון !
בוקינג לא לוקחים פקדון!
מי שלוקח לפעמים פקדון או חלק מהתשלום מראש אלו בעלי המלונות או דירות ספצפיים (בד"כ כאלה שנכוו בעבר מביטולים ברגע האחרון, או בעלי דירות יוקרה שחוששים מנזקים)

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו.
חשוב לבדוק האם כולל מגבות.
יש מקומות שלא,
אצלינו ככלל, כולל שירות לחדר, קפה וסוכר

• הוסף לסימניות
ועוד נקודה קטנה
כששוכרים יחידה בארץ חייב מיד במזוזה ואסור לישון שם אם אין מזוזה וצריך לברר את זה
(בחו''ל זה לא כך)
לא נכון, כתוב שבפונדק בארץ ישראל גם פטור 30 יום.
זה רק שכירות דירה למגורים.

• הוסף לסימניות
לא נכון, כתוב שבפונדק בארץ ישראל גם פטור 30 יום.
זה רק שכירות דירה למגורים.
ענית תשובה לעצמך
במלון אין חיוב מיד
בסתם דירה חייב - זה שהיא בבוקינג לא הופך אותה לפונדק

• הוסף לסימניות
הזמנו ובוקינג ביטלו ביום ההגעה,
טענו שזה היה טעות... לא נרשם אצלם במכערכת למרות האישורים שנשלחו במייל
הרבה עוגמת נפש ו-נשארנו בבית,
אגב, האתר היה פתוח לתאריכים אלו רק הרבה יותר יקר ממה שהזמנו שבועיים קודם!
החברים שהיו אמורים לבוא איתנו לא ויתרו והגיעו ל"פיצוי" שהציעו לנו- מבנה אחר בזול שיתפנה עוד הבוקר,
וכשעד הערב כלום לא זז חזרו הביתה...
מברורים אמרו לנו שאיתם זה מזל נדיר אבל קורה!

• הוסף לסימניות
אשמח למידע..
תודה!
לא כולל מיסים

• הוסף לסימניות
ענית תשובה לעצמך
במלון אין חיוב מיד
בסתם דירה חייב - זה שהיא בבוקינג לא הופך אותה לפונדק
יעויין בביאור מרן הגאון רבי חיים קניבסקי שליט"א על מסכת מזוזה (עמ' צ"ד), שכתב שהחילוק בין הדר בפונדק (שפטור ממזוזה כל ל' יום) לשוכר דירה בארץ ישראל (שחייב מיד במזוזה) הוא, שבפונדק פטור בתוך ל' יום משום שזו דירת ארעי, ועל זה לא חייבו רבנן אפילו בארץ ישראל, ואין זה דומה לדין השוכר שעל כל פנים דר בה דרך קבע, אך בפונדק אינו אלא ארעי גמור, אלא שלאחר ל' יום יצא מתורת ארעי וחייב במזוזה.

• הוסף לסימניות
בוקינג לא לוקחים פקדון!
מי שלוקח לפעמים פקדון או חלק מהתשלום מראש אלו בעלי המלונות או דירות ספצפיים (בד"כ כאלה שנכוו בעבר מביטולים ברגע האחרון, או בעלי דירות יוקרה שחוששים מנזקים)
אני לא ראיתי שאפשר להזמין שום מקום בבוקינג
בלי לתת אשראי
למה זה אם לא פיקדון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזמנתי נראה לי בבוקינג
במלון ביקשו מחיר הרבה יותר גבוהה
התברר שבאתר הם כותבים באויתיות קטנות שזה ללא מע"מ
חיבים לשים לב לנקודה הזאת
להימנע מעגמת נפש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה