בחו"ל הם מפרטים את המיסיםהמחיר שרשום זה המחיר הסופי?
אני רוצה להזמין מלון בבוקינג, ואני רוצה להיות בטוחה שאין עוד תשלומים מיסים, מע"מ וכו..
אשמח למידע..
תודה!
עוד נקודה מעבר למה שאמרו מעליהמחיר שרשום זה המחיר הסופי?
אני רוצה להזמין מלון בבוקינג, ואני רוצה להיות בטוחה שאין עוד תשלומים מיסים, מע"מ וכו..
אשמח למידע..
תודה!
יש הבדל בין הזמנה בארץ להזמנה בחו"ל:המחיר שרשום זה המחיר הסופי?
אשמח למידע..
תודה!
בוקינג לא לוקחים פקדון!בחו"ל הם מפרטים את המיסים
בארץ המחיר ללא מע"מ
דבר נוסף שחשוב לשים לב
ברוב המקומות בוקינג לוקחים אשראי כפיקדון אבל צריך לשלם במלון !
לא נכון, כתוב שבפונדק בארץ ישראל גם פטור 30 יום.ועוד נקודה קטנה
כששוכרים יחידה בארץ חייב מיד במזוזה ואסור לישון שם אם אין מזוזה וצריך לברר את זה
(בחו''ל זה לא כך)
לא כולל מיסיםהמחיר שרשום זה המחיר הסופי?
אשמח למידע..
תודה!
יעויין בביאור מרן הגאון רבי חיים קניבסקי שליט"א על מסכת מזוזה (עמ' צ"ד), שכתב שהחילוק בין הדר בפונדק (שפטור ממזוזה כל ל' יום) לשוכר דירה בארץ ישראל (שחייב מיד במזוזה) הוא, שבפונדק פטור בתוך ל' יום משום שזו דירת ארעי, ועל זה לא חייבו רבנן אפילו בארץ ישראל, ואין זה דומה לדין השוכר שעל כל פנים דר בה דרך קבע, אך בפונדק אינו אלא ארעי גמור, אלא שלאחר ל' יום יצא מתורת ארעי וחייב במזוזה.ענית תשובה לעצמך
במלון אין חיוב מיד
בסתם דירה חייב - זה שהיא בבוקינג לא הופך אותה לפונדק
אני לא ראיתי שאפשר להזמין שום מקום בבוקינגבוקינג לא לוקחים פקדון!
מי שלוקח לפעמים פקדון או חלק מהתשלום מראש אלו בעלי המלונות או דירות ספצפיים (בד"כ כאלה שנכוו בעבר מביטולים ברגע האחרון, או בעלי דירות יוקרה שחוששים מנזקים)
בארץ?הזמנתי נראה לי בבוקינג
במלון ביקשו מחיר הרבה יותר גבוהה
התברר שבאתר הם כותבים באויתיות קטנות שזה ללא מע"מ
חיבים לשים לב לנקודה הזאת
להימנע מעגמת נפש
כןבארץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים