- הוסף לסימניות
דיון מאד מעניין.
אני עשיתי בר מצוה ובגלל שקשה לי מאד להתעלם מרעש ובכי של ילדים,
וזה מאד מסיח את דעתי שגוררים כסאות ומשחקים תופסת באולם, הגבלתי גיל.
כמובן תינוקות באים עם האמא, אבל גילאי 2-6, שלא כ"כ מבינים, לא זוכרים ובעיקר צריכים את המיטה שלהם בשעות האלה, ביקשתי לא להביא.
מאד הגיוני שהשקעתי בבר מצוה של הבן שלי וזכותי להנות ברוגע, כמו שדאגתי לבייביסיטר לקטנים שלי.
ואני לא מרחמת על הילדים, ב"ה יש המון שמחות שהם שותפים מלאים.
לגבי השמחות שכן מגיעים עם ילדים, אני כן חושבת שההורים צריכים לקחת אחריות על מה שקורה באולם, כמו לפחות בבית שלך. יש הרבה הורים שמגיעים לבלות ושוכחים את הילדים, הם מבחינתם יושבים/אוכלים/מדברים והילדים בינתיים מתרוצצים, מרוקנים את הבר (רק ביס אחד מכל דבר, אל דאגה...)/רבים/ הופכים את האוכל מהשולחן ושופכים מים וכו
מינימום לדאוג שהילדים מתנהגים כראוי ולא מפריעים לבעלי השמחה.
אני עשיתי בר מצוה ובגלל שקשה לי מאד להתעלם מרעש ובכי של ילדים,
וזה מאד מסיח את דעתי שגוררים כסאות ומשחקים תופסת באולם, הגבלתי גיל.
כמובן תינוקות באים עם האמא, אבל גילאי 2-6, שלא כ"כ מבינים, לא זוכרים ובעיקר צריכים את המיטה שלהם בשעות האלה, ביקשתי לא להביא.
מאד הגיוני שהשקעתי בבר מצוה של הבן שלי וזכותי להנות ברוגע, כמו שדאגתי לבייביסיטר לקטנים שלי.
ואני לא מרחמת על הילדים, ב"ה יש המון שמחות שהם שותפים מלאים.
לגבי השמחות שכן מגיעים עם ילדים, אני כן חושבת שההורים צריכים לקחת אחריות על מה שקורה באולם, כמו לפחות בבית שלך. יש הרבה הורים שמגיעים לבלות ושוכחים את הילדים, הם מבחינתם יושבים/אוכלים/מדברים והילדים בינתיים מתרוצצים, מרוקנים את הבר (רק ביס אחד מכל דבר, אל דאגה...)/רבים/ הופכים את האוכל מהשולחן ושופכים מים וכו
מינימום לדאוג שהילדים מתנהגים כראוי ולא מפריעים לבעלי השמחה.
הנושאים החמים