התייעצות הזמנת ילדים לשמחות

מצב
הנושא נעול.
לקבל הודעה בוואטסאפ המשפחתי יומיים לפני האירוע: "משפחה יקרה כולם מוזמנים לשמחה למגדול ועד קטון, עבור הילדים הכנו בר עם אוכל תואם גיל, מחכים לכם ובשמחות אצל כולם"
או לחילופין "משפחה יקרה, ב"ה הגענו לשלב שמשפחתינו הענפה מונה עם רב והאולם צר מלהכיל, לכן עד שנוכל לשכור את ארנה לאירועים נבקש להגיע עם בני X ומעלה, תודה רבה ובשמחות אצל כולם"
דווקא בעיני פתרון ממש חמוד ומוצלח.
שומרת לעצמי..

אני ממש ממליצה על קייטרינג וולמנס,
אסתטי, שפע מדהים, טעים ויפה
עשינו כמה שמחות והיינו מרוצים עד הגג
לזכרוני מחירים טובים.
0504156184

יהיו אנשים שיגידו שיותר מאוחר זה לכפות על האורחים להפסיד יום עבודה
הם בטח עשו את זה בגלל זה, לא?
ברור שזה יותר נח למי שגר קרוב, אצלי בכולופן זה הפסד יום עבודה פלוס הטרפת של ההשכמה המוקדמת.
אני עשיתי בריתות בצהריים כולל ילדים.

ברור שזה יותר נח למי שגר קרוב, אצלי בכולופן זה הפסד יום עבודה פלוס הטרפת של ההשכמה המוקדמת.
כתבת שאת נוסעת שעתיים
לדעתי זה ממש מסירות נפש, אם הייתי גרה במרחק כזה לא הייתי באה לבריתות
כך נראלי

אם משפחה זוכה להרבה בריתות כ"י
אפשר לגוון בקונספט
פעם לערוך במקום גדול ומרכזי ולהזמין את כולם
ופעם (היולדת חלשה ועייפה וכו')
לעשות בבית כנסת ליד הבית ורק מי שממש חשוב לו משתתף.

בברית השלישית אצל בתי במעלות נסענו לשם רק אני ובעלי ואח ואחות
שני הקודמים נערכו פעם ליד ההורים שלו ופעם ליד ההורים שלה עם כולם...
ב"ה משפחה לדוג'

עכשיו תתחלנה לעקוץ ולמתוח ביקורת ...

תלוי סדר גודל של משפחה
אם זה משפחה של של 14 ילדים יכול להיות בין 4-5 בר מצוות לשנה וחתונות באמצע , מאוד מקל שאומרים שזה בלי ילדים (ככה זה בצד של בעלי)
אבל אם זה משפחה קטנה שיש בר מצוה פעם בשנה בלי חתונות זה נורמאלי שמביאים ילדים
אם זה משפחה עם 14 ילדים בין כך לא כולם יגיעו עם כל ילדיהם,
גם להם קשה ומוגזם לצאת עם הילדים פעם בחודש- חודשיים לשמחה, וממילא ההורים שבאפשרותם להשאיר ילדים בבית ישאירו,
ומי שאין לו אפשרות להגיע בלי הילדים- מה תעשי? תכריחי אותו לעשות משהו לא אפשרי?

@הדס99 מה שהיא התכוונה מנה ב25, התכוונה למנות בר מצווה (מה שנקרא מתוק) שמקובל בהרבה בר מצוות
כלומר לא מנה בשרית, אלא לחמניה עם סלטים, בלינצעס/פחזניה/ בורקס וכד', פשטידות ותוספות וצולנט לגברים...

מנה בשרית אין במחיר הזה, לגבי המחיר שכתבת על מנה, במ"ע יש הרבה קיטרינגים שעולים פחות מזה, השאלה אם כולל הובלה לחוץ לעיר זה עדין יוצא משתלם.

ומי שכתבה ששילמה 60, מתי היה הארוע? כי לאחרונה היתה עליית מחירים וכן האם זה כולל מלצרים או לא?

בריתות יש עניין לעשות כמה שיותר מוקדם

ומי שכתבה ששילמה 60, מתי היה הארוע? כי לאחרונה היתה עליית מחירים וכן האם זה כולל מלצרים או לא?
הבר מצווה של הבן שלי הגדול שלי הייתה בשבט לפני שנה ורבע ושל הבן השני בחנוכה האחרון ושל אחי הקטן (אמא שלי בירמצה) בר"ח אדר.

ביררנו על שינוע מחוץ לעיר ורצו תוספת של 300 ש"ח.
אצלינו כלל:
מפות
שתיה
ח"פ קצת יותר אלגנטי מהצבעוני העגול הפשוט

7 סלטים- 2 קנויים- סוג חומוס, מטבוחה ו-5 יותר יוקרתיים- חצילים, חסה קינואה עם גזר וחמוציות וכו'
3 מנות ראשונות לבחירה-בלינצ'ע, בורקס, טורטיה וכו' דג בתוספת תשלום
3 מנות עיקריות לבחירה- עוף, שניצל, רולדה וכו' בקר/ פרגית בתוספת תשלום
3 תוספות אורז, תפו"א, שעועית וכו'
מנה אחרונה- 2 לבחירה- סופלה, מוס, סלט פירות וכו'
מלצרים- 2 מלצרים ב-250 ש"ח לכל אחד+ בעל הקיטרינג שהיה נוכח במקום והיה כלול במחיר הכולל.
אצל אמא שלי לא זוכרת מה בדיוק כלל. אני כמעט בטוחה שזה היה המחיר (אולי 65 ש"ח)

אגב, מה שאנחנו עשינו היה שהזמנו 20 מנות פחות ממה שהיינו צריכים והכנו לבד סלמון בסגנון מתקתק כ- 40 מנות ועוד 2 תבניות של ירכיים עוף (כ-30 מנות) יצא יותר זול מלשדרג דרך הקיטרינג. תוספות גם ככה היה בשפע

@צאלמער יקר!
עד שמלבישים את כולם ומגיעם למקום הברית
ורוצים מנין כמובן
מה יעשו בינתיים?
עשינו כמה בריתות מוקדם "וישכם ..."
באמת לשם שמיים
חלק גדול מהמשפחה הצליחו להגיע (שלחו ילדים ללימודים והביאו תינוקות)
היינו יותר צעירים
בהמשך התעייפנו והמשפחה התרחבה ב"ה חלק מחוץ לעיר..
הראש ישיבה אמר : או מוקדם או בהפסקת צהריים למעט ביטול תורה
רוצים שחברים ישתתפו!

מדהים וחידוש
בר מצווה עם סעודה בשרית?
עושים בד"כ סעודה למשפחה
ו"קבלת פנים" שולחן מתוק לציבור
לא הבנתי

מה הבעיה לבוא עם ילד שבע?!
אולי אם יאכל ארוחת ערב מלאה יקיא בנסיעה?
ואולי להתארגן לאירוע עם 6 ילדים לוקח את אחר הצהריים, ואין זמן גם להכין, להאכיל וכו?
ניסיתם לצאת עם כמה קטנים לשמחה בשעות המוקדמות יחסית של הערב ולהספיק קודם לתת להם ארוחת ערב רגילה ומלאה?
לי אישית נראה לא מעשי, המקסימום זה להביא פריכיות/ ביסקויטים/ תפוחים לנסיעה (לא סנדוויץ, הם עלולים להקיא!), וכן- לבנות על זה שהם יאכלו עוד קצת באירוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה