זה בכלל אהבתי... עדכנתי את בני המשפחה שמרגע זה הוחרגנו ע"י כבודו הוצאנו מגדר ציבור בני התורה... מחפשים לנו דרך חדשה בעקבות הודעתו הדרמתית של כבודו (חלילה וחס כמובן). לפי יודעי הדבר פה כנראה רק חבד יקבלו אותנו.
מישהו פה השתגע לחלוטין. איך תחתנו ילדים ככה עם משפחות שבודאות לא יהיו 100 אחוז כמוכם... מה תגידו לילד שלכם אם במשפחה של אשתו חס ושלום חס וחלילה יעשו בריתות ב 1... שהוא ממש נפל בפח במשפחה לא תורנית לא הלכתית משנה מנהג אבות ובטוח ממש ממש מודרנית...
אגב ברחובי ממש גר ראש ישיבה חשוב מאד ומוכר מאד מאד מאד בארץ, שהמשפחה יודעת שמי שרוצה את נוכחותו/סנדקאות/או כהן לפדיון(כי הוא גם כהן) - הארועים בצהריים. ולכן זה לא אילוץ רפואי. ולא תמיד צריך תרוצים מיוחדים. אלא זה מתוכנן מראש ככה בהתאם לערכים שקימים במשפחה הזו. ובטוחה שכמעט כל אחד מהיושבים (היתי כותב "כל" אבל כבר אמרתי שאני לא אוהב את המילה הזו בהבעת דעה

) היה מאד רוצה להשתדך איתם

גם במחיר של ברית שמשנה מנהג אבות.
אה, ואני כמובן מדבר על אשכנזים, שכחתי לציין מראש. שלא יקפצו ויגידו לי שכבר התנצלו על ענין הספרדים. אז לא, זה לא מספק, אני מדבר בכל הנ"ל על אשכנזים.
ושכחתי לציין משו אחד- בבריתות שלנו כל גודלי הדור שמשו כסנדקאים(הגראי"ל שטינמן/ מרן שר התורה ר' חיים..ועוד ועוד) כנראה שהם היו בסדר עם השעה..
יופי אז נשאר לנו עם מי להשתדך איזה נס חחח