- הוסף לסימניות
איך?סודה לשתיה!!
אני לא יודעת אם מפחית זיעה, אבל מנטרל ריח לגמרי!
איך?סודה לשתיה!!
אני לא יודעת אם מפחית זיעה, אבל מנטרל ריח לגמרי!
איך משתמשים?איך?
איך משתמשים?
מי זו?תקשיבי,
אני סבלתי מזה שהייתי קטנה
והלכתי לאחת שמזהה אלרגיות משהו כמו "היימליך" ואמרו לי לא לאכול כמה דברים ובתוכם קמח לבן וסוכר לבן
שמרתי אז מאווד, והתופעה פשוט נעלמה לחלוטין
לאחר תקופה ארוכה חזרתי אליה שוב , והיא אמרה שכמעט הכל כבר מותר לי וזהו התופעה לא חזרה מאז .
דבר ראשון, אם אחרי לבישה קצרה הבגד מסריח, אולי הוא פשוט לא מכובס היטב.
בגד שלא כובס כמו שצריך, מספיק זמן עם מספיק מעלות שיהרגו את הבקטריות - יסריח בעת הלבישה גם אם לפני הוא הריח בסדר.
דבר שני, במחילה, דאודורנט.
לא דודורנט, ולא דורדורנט.
צריך מרשם רופא?יש דודוראנט רפואי - עוזר פלאים.
נקרא אדרהיל פורטה.
לאצריך מרשם רופא?
אפשר קצת פרטים?בלת"ק
ניתוח פשוט.
והסיוט מאחוריה.
לא כ"כ פשוט...בלת"ק
ניתוח פשוט.
והסיוט מאחוריה.
תודה רבה רבה לכל המשיבים והמשיבות!בלת"ק
מכירה מקרוב על התופעה הזו בגיל הזה
מומלץ להשתמש בדאודורנט של גברים (עדיף ג'ל)
מיד אחרי מקלחת ושוב בבוקר
מונע את הריח לגמרייי
אני מכיר סיפור כזה בדיוק, עם קרוב משפחהתקשיבי,
אני סבלתי מזה שהייתי קטנה
והלכתי לאחת שמזהה אלרגיות משהו כמו "היימליך" ואמרו לי לא לאכול כמה דברים ובתוכם קמח לבן וסוכר לבן
שמרתי אז מאווד, והתופעה פשוט נעלמה לחלוטין
לאחר תקופה ארוכה חזרתי אליה שוב , והיא אמרה שכמעט הכל כבר מותר לי וזהו התופעה לא חזרה מאז .
אחרי שנים שלא סבלתי מזיעה עם ריח, התחלתי להשתמש בסטיק של פוראוור (בשביל העור הרגיש שלי)גם דורדורנט סטיק של פוראוור מצוין
איפה מוכרים?יש לקנות פדי זיעה ששמים מתחת לבית השחי.
שאול תמרוקים,איפה מוכרים?
מסכימה איתךשאול תמרוקים,
הצלת נפשות, מכירה המון שנעזרים בזה במיוחד גברים עם החולצות הלבנות
כדאי לפרסם!
גם אני ממש ממליצה,מסכימה איתך
וזה גם קריטי בחולצות תלבושת לבנות!!
בבני ברק אפשר לקנות בג'ודי בגן וורשא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים