נכתב ע"י ch3;1719014:כצופה מן הצד, אני רואה ההבדל הוא בתגובות פעם היו יותר מקצועיות לעומת היום, היום אני גם יכולה להגיב [אבל כדי להשאיר אותו מקצועי אני לא מתערבת] וואו, איזה יופי וכולה.
צלמת חדשה רוצה יותר תגובה שהיא תוכל ללמוד יותר לדבר בשפה מקצועית.
נכתב ע"י 2016A;1719027:נכון דווקא לשינוי הזה מפעם גם אני שמתי לך שהיום רוב התגובות הם, וואו מאלף וכו וכו
אבל אני מדבר על התמונות עצמם בעיקר.
נכתב ע"י 2016A;1719119:חברים יקרים שלום שלחו כמה וכמה הודעות פרטיות האם אני הוא ''היכל הקודש'' [זאת אומרת ניק בשם היכל הקודש] קודם כל זה ממש לא אני וכנראה יש לכם טעות. זה קצת מצחיק וגם קצת עצוב לפתוח אשכול מתוך תמימות אמיתית של רצון לדעת וכו' וכו' ופתאום יש חלק שתוקפים ושואלים האם אני זה הוא או הוא, ואין לי בעיה עם עם זה רק שזה ממש לא, נכון אולי אני מזכיר לכם איזה ניק וכו' וכו' אבל באמת שזה לא אני, בכללי אני אדם ענייני ולא אדם של וויכוחי סרק והבל. אקווה שתבינו.
נ.ב. מטרת פתיחת האשכול היא לא ח''ו לחפור או לשאול סתם שאלות, אני גולש כאן כבר יותר משבועיים ועניין אותי כי ראיתי בתגובות בפורום צילום מקצועי שפעם הפורום היה באמת מקצועי והיום זה לא מה שהיה פעם ולכן פתחתי את האשכול בשביל לדעת למה, ולא בשביל ח''ו לחפור לכם.
נכתב ע"י ראובן 10;1719172:איך שאני מבין פעם התגובות היו מקצועיות. והענין הזה התחלף והתמעט לוואו אמאלה וכדו'.
נכתב ע"י ת'כלס;1719247:סתם מעניין כשצלמי על משתפים אחד את השני, הם מיד אומרים עדשה X, צמצם O חסר תאורה,
הם לא אומרים וואו אם זה נראה להם יפה?
מה לא מקצועי בלהחמיא? לא ראיתי כא
נכתב ע"י מנדי שלום;1719211:שכחת להוסיף שהיום התגובות הם גם כמה שהפורום לא מקצועי, וכמה היה טוב פעם
כשיש עדר של מחמיאות, אין עניין להוסיף עוד פעם מחמאה, מספיק מפוצצים עמודים שלמים במחמאות (מוגזמות ביותר) משוכפלות, ובבירורים על קניית שמלות וסרטי שער.נכתב ע"י ת'כלס;1719247:סתם מעניין כשצלמי על משתפים אחד את השני, הם מיד אומרים עדשה X, צמצם O חסר תאורה,
הם לא אומרים וואו אם זה נראה להם יפה?
מה לא מקצועי בלהחמיא? לא ראיתי כא
נכתב ע"י pnina912100;1719310:ראיתי כאן שחשדו בו שהוא היכל הקודש, תאמת גם אני הייתי בטוחה כך...
פתאום אני רואה כאן את האשכול הזה-
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=221505&highlight
הוא פתח אותו והיכל הקודש הגיב... אז זה לא הוא...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים