החברים כאן מתלוננים שהפורום לא מקצועי למה???

• הוסף לסימניות
מה אתה רוצה להשיג באשכול הזה?
מה אתה חושב שתשיג באשכול הזה?
ומה נראה לך שתשמע באשכול הזה?

:)

• הוסף לסימניות
זה לא עניין של להשיג או משהו כזה אלא אני גלשתי לימים הקודמים של הפורום וראיתי שזה היה בערך אותו סגנון ולכן שאלתי מה היה פעם יותר מקצועי בפורום מהיום.

• הוסף לסימניות
כצופה מן הצד, אני רואה ההבדל הוא בתגובות פעם היו יותר מקצועיות לעומת היום, היום אני גם יכולה להגיב [אבל כדי להשאיר אותו מקצועי אני לא מתערבת] וואו, איזה יופי וכולה.
צלמת חדשה רוצה יותר תגובה שהיא תוכל ללמוד יותר לדבר בשפה מקצועית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch3;1719014:
כצופה מן הצד, אני רואה ההבדל הוא בתגובות פעם היו יותר מקצועיות לעומת היום, היום אני גם יכולה להגיב [אבל כדי להשאיר אותו מקצועי אני לא מתערבת] וואו, איזה יופי וכולה.
צלמת חדשה רוצה יותר תגובה שהיא תוכל ללמוד יותר לדבר בשפה מקצועית.

נכון דווקא לשינוי הזה מפעם גם אני שמתי לך שהיום רוב התגובות הם, וואו מאלף וכו וכו

אבל אני מדבר על התמונות עצמם בעיקר.

• הוסף לסימניות
לא, שמי הוא שלמה גברא מה אתם רוצים ממני?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2016A;1719027:
נכון דווקא לשינוי הזה מפעם גם אני שמתי לך שהיום רוב התגובות הם, וואו מאלף וכו וכו

אבל אני מדבר על התמונות עצמם בעיקר.

כאשר הוותיקים רואים תגובות מסוג זה, הם פורשים מהאתר פרוג, וחבל.
וזה לא רק בפורום צילום, גם בציור ובגרפיקה, וכן בדין וחשבון.
פרוג התחיל עם עזרה והארות בתחומי הגרפיקה וכשהתחיל הפורום דין וחשבון, היו גם המומחים בתחום זה. היום, כל אחד חושב שיודע כל תחום ובמילא, המומחים בתחום הספציפי, לא מנסים כ"כ מהר לעזור, כי כבר ימצאו את מבוקשם במוקדם או במאוחר.
וזה פספוס לכולנו.

• הוסף לסימניות
חברים יקרים שלום שלחו כמה וכמה הודעות פרטיות האם אני הוא ''היכל הקודש'' [זאת אומרת ניק בשם היכל הקודש] קודם כל זה ממש לא אני וכנראה יש לכם טעות. זה קצת מצחיק וגם קצת עצוב לפתוח אשכול מתוך תמימות אמיתית של רצון לדעת וכו' וכו' ופתאום יש חלק שתוקפים ושואלים האם אני זה הוא או הוא, ואין לי בעיה עם עם זה רק שזה ממש לא, נכון אולי אני מזכיר לכם איזה ניק וכו' וכו' אבל באמת שזה לא אני, בכללי אני אדם ענייני ולא אדם של וויכוחי סרק והבל. אקווה שתבינו.

נ.ב. מטרת פתיחת האשכול היא לא ח''ו לחפור או לשאול סתם שאלות, אני גולש כאן כבר יותר משבועיים ועניין אותי כי ראיתי בתגובות בפורום צילום מקצועי שפעם הפורום היה באמת מקצועי והיום זה לא מה שהיה פעם ולכן פתחתי את האשכול בשביל לדעת למה, ולא בשביל ח''ו לחפור לכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2016A;1719119:
חברים יקרים שלום שלחו כמה וכמה הודעות פרטיות האם אני הוא ''היכל הקודש'' [זאת אומרת ניק בשם היכל הקודש] קודם כל זה ממש לא אני וכנראה יש לכם טעות. זה קצת מצחיק וגם קצת עצוב לפתוח אשכול מתוך תמימות אמיתית של רצון לדעת וכו' וכו' ופתאום יש חלק שתוקפים ושואלים האם אני זה הוא או הוא, ואין לי בעיה עם עם זה רק שזה ממש לא, נכון אולי אני מזכיר לכם איזה ניק וכו' וכו' אבל באמת שזה לא אני, בכללי אני אדם ענייני ולא אדם של וויכוחי סרק והבל. אקווה שתבינו.

נ.ב. מטרת פתיחת האשכול היא לא ח''ו לחפור או לשאול סתם שאלות, אני גולש כאן כבר יותר משבועיים ועניין אותי כי ראיתי בתגובות בפורום צילום מקצועי שפעם הפורום היה באמת מקצועי והיום זה לא מה שהיה פעם ולכן פתחתי את האשכול בשביל לדעת למה, ולא בשביל ח''ו לחפור לכם.

לא כדאי להתיחס, יש כאלה שהפורום משמש להם במה לשחרור לחצים.
כמעט כל אשכול יכול לההפך להתקפות.
תעשה דיפדוף.

(ואגב לענ"ד דוקא כשיש מקצוענים וכאלה שלא מי שזה מפריע לו הוא כנראה לא בטוח בעצמו לאיזה מחנה הוא שייך.)

• הוסף לסימניות
איך שאני מבין פעם התגובות היו מקצועיות. והענין הזה התחלף והתמעט לוואו אמאלה וכדו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1719172:
איך שאני מבין פעם התגובות היו מקצועיות. והענין הזה התחלף והתמעט לוואו אמאלה וכדו'.

שכחת להוסיף שהיום התגובות הם גם כמה שהפורום לא מקצועי, וכמה היה טוב פעם

• הוסף לסימניות
סתם מעניין כשצלמי על משתפים אחד את השני, הם מיד אומרים עדשה X, צמצם O חסר תאורה,
הם לא אומרים וואו אם זה נראה להם יפה?
מה לא מקצועי בלהחמיא? לא ראיתי כא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1719247:
סתם מעניין כשצלמי על משתפים אחד את השני, הם מיד אומרים עדשה X, צמצם O חסר תאורה,

להחמיא ניתן תמיד, תלוי אבל מי.
אני כציירת / מנהלת חשבונות שלא מבינה בתחום הזה, אני יכולה להביט מן הצד, אולי יגרה יום אחד בעקבותיו ללמוד...
אבל להתערב בתחום לא לי מוריד את המקצועיות בפורום זה. [וכנ"ל בפורומים אחרים]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1719211:
שכחת להוסיף שהיום התגובות הם גם כמה שהפורום לא מקצועי, וכמה היה טוב פעם

נכון, הם מתרפקים על העבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1719247:
כשיש עדר של מחמיאות, אין עניין להוסיף עוד פעם מחמאה, מספיק מפוצצים עמודים שלמים במחמאות (מוגזמות ביותר) משוכפלות, ובבירורים על קניית שמלות וסרטי שער.
צלם מקצועי אמור לתת את חוות דעתו, ולא לפלוט צווחות התפעלות ילדותיות על כל תמונה שבלונית של ילד עם עינים מהמהמהות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה