החברים כאן מתלוננים שהפורום לא מקצועי למה???

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1719172:
איך שאני מבין פעם התגובות היו מקצועיות. והענין הזה התחלף והתמעט לוואו אמאלה וכדו'.

פותח האשכול, הנה התשובה לפניך:
גם היום התמונות מקצועיות (לפחות בעיניך, אין הבדל בין מקצועיות התמונות של פעם לבין היום)
הטענה ששמת לב אליה היא על מקצועיות התגובות *ולא על מקצועיות התמונות*.

עכשיו זה מסתדר יותר?

[משימה;) - הקיפו בעיגול את התשובה הנכונה:
כשמתלוננים שפורום צילום אינו מקצועי מספיק מתכוונים ש:
1. התמונות בו לא הולמות צלמים/ות מקצועיים.
2 התגובות בו לא הולמות צלמים/ות מקצועיים.]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1719336:
פותח האשכול, הנה התשובה לפניך:
גם היום התמונות מקצועיות (לפחות בעיניך, אין הבדל בין מקצועיות התמונות של פעם לבין היום)
הטענה ששמת לב אליה היא על מקצועיות התגובות *ולא על מקצועיות התמונות*.

עכשיו זה מסתדר יותר?

זה מה שכתבתי מהתחלה, אתה ממש חוזר על מה שכתבתי, אני כתבתי שהניקים משקיעים הרבה על עבודתם ובסוף אומרים שזה לא מקצועי או איך שלא תקראו לזה, ואני לא מתכוון להערות שנתנים כאן ע''י צלמים מקצועיים באמת שעל זה אין לי בעייה בכלל, ובשביל זה בנוי הפורום בשביל שיבקרו את זה שהעלה את התמונות אין לי כל בעייה עם זה. אני מתכוון שראיתי כאן הערות [לא קשורות לתמונות עצמם או לניקים בעצמם] שרושמים שהפורום פעם היה מקצועי והיום זה לא כמו פעם, זה בייתה שאלתי סך הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1719336:

בשבילך: הקפתי בעיגול :) :p

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 38.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהסבירו כבר, למה מצפים. קחו את זה לתשומת ליבכם.
ובואו נפסיק את הוויכוחי סרק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1719336:

האמת? שתי התשובות נכונות....
יש תמונות שרק מפני כבוד הניק אני לא תוקע לו משפט מחץ על התמונה, אבל זה אין כ"כ הרבה. ויש תגובות ממהההממממםםםםםם! ווווואאאאאאווווווווווו!!!!! שמוציאות אותי מדעתי.
[אשכול של תמונה אחת ו-50 תגובות של כאלה שבכלל לא קשורים לצילום בסגנון ממממממממטטריף]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2016A;1719347:
אני כתבתי שהניקים משקיעים הרבה על עבודתם ובסוף אומרים שזה לא מקצועי.
משימה:cool::
החליפו בבקשה את המילה "זה" במילה אליה אתם מתכוונים:
"הניקים משקיעים הרבה על עבודתם ובסוף אומרים ש........... לא מקצועי"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1719355:
האמת? שתי התשובות נכונות....
יש תמונות שרק מפני כבוד הניק אני לא תוקע לו משפט מחץ על התמונה, אבל זה אין כ"כ הרבה. ויש תגובות ממהההממממםםםםםם! ווווואאאאאאווווווווווו!!!!! שמוציאות אותי מדעתי.
[אשכול של תמונה אחת ו-50 תגובות של כאלה שבכלל לא קשורים לצילום בסגנון ממממממממטטריף]
האמת, רציתי להוסיף במשימה לעיל:
3. כל התשובות נכונות.

רק שקיוויתי לדייק מה הכוונה ברוב הפעמים שמתלוננים על זה...

האם צדקתי? או שזה 50-50???

• הוסף לסימניות
קודם כל סליחה על פלישתי לדיון מקצועי בעת שאינני מקצועית כלל בצילום.

הוזכר פה שם ניק מסוים.
הרגע נגמרו תשעת הימים שבית המקדש חרב על שנאת חינם... וד"ל

המלצתי החמה לערוך את כל ההודעות בהן הוזכרו שמות ניקים מסוימים כדי להמנע מ"המלבין וכו'"

ונ.ב. אני מקוה שמיותר ממש לציין שהאינטרס היחיד שלי בכתיבת הדברים הוא לא להיות ה"מטיפה בשער" אלא להרבות אהבת חינם ואינני מכירה באופן אישי אף אחד מהניקים שהוזכרו/השתתפו בדיון זה.
בתפילה שדברי יתישבו על ליבותיכם בהבנה ובאהבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1719498:
קודם כל סליחה על פלישתי לדיון מקצועי בעת שאינני מקצועית כלל בצילום.

הוזכר פה שם ניק מסוים.
הרגע נגמרו תשעת הימים שבית המקדש חרב על שנאת חינם... וד"ל

המלצתי החמה לערוך את כל ההודעות בהן הוזכרו שמות ניקים מסוימים כדי להמנע מ"המלבין וכו'"

ונ.ב. אני מקוה שמיותר ממש לציין שהאינטרס היחיד שלי בכתיבת הדברים הוא לא להיות ה"מטיפה בשער" אלא להרבות אהבת חינם ואינני מכירה באופן אישי אף אחד מהניקים שהוזכרו/השתתפו בדיון זה.
בתפילה שדברי יתישבו על ליבותיכם בהבנה ובאהבה.

בטח גם לך שלחו עשרות הודעות פרטיות שאתה זה היכל הקודש חחחחחחחח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1719247:
סתם מעניין כשצלמי על משתפים אחד את השני, הם מיד אומרים עדשה X, צמצם O חסר תאורה,
הם לא אומרים וואו אם זה נראה להם יפה?
מה לא מקצועי בלהחמיא? לא ראיתי כא
אף אחד לא אמר שזה לא מקצועי להחמיא. ממש לא.
השאלה איך מחמיאים...

כששואלים אותך למה אאודי טובה יותר מסובארו, ילד בן 10 יענה: "כי אאודי הוא אוטו מעלף-מדהים-מגניב-וואלה-מטריף-כאילו פוזה וכו'.
אדם בוגר גם יחמיא, אבל יסביר מהם הטובות שיש באאודי ולמה היא שווה מחמאה. כלומר- יש לו מנוע חזק. האוטו יושב טוב על הכביש. לוקח סיבובים בקלות. 140 בהילוך רביעי :). מבפנים הוא נוח ויוקרתי. אבל לא יענה סתם מעלף-מטריף.

כשאתה בא להחמיא לתמונה, תחמיא עם קשר. תחמיא על מקצועיות התמונה. תאורה-צבעים-חיות-קומפוזיצייה-מיקום-תנוחות-תפיסה וכו'.

כמובן, שזה לא חכם ולא הוגן לחפש הערות מתחת לאדמה. אדרבה יעיל להחמיא. אבל תן פרשנות מקצועית למה אתה מחמיא. ולמה התמונה שווה את המחמאה.

מקווה שהדברים מובנים.
ואולי פורום צילום יחזור למה שהיה קודם.
הערות והארות לעניין. מקצועיות.

בהצלחה לכל הצלמים.
מחכים לאקשן :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה