נכתב ע"י ראובן 10;1719172:איך שאני מבין פעם התגובות היו מקצועיות. והענין הזה התחלף והתמעט לוואו אמאלה וכדו'.
נכתב ע"י 3012;1719336:פותח האשכול, הנה התשובה לפניך:
גם היום התמונות מקצועיות (לפחות בעיניך, אין הבדל בין מקצועיות התמונות של פעם לבין היום)
הטענה ששמת לב אליה היא על מקצועיות התגובות *ולא על מקצועיות התמונות*.
עכשיו זה מסתדר יותר?
[משימה- הקיפו בעיגול את התשובה הנכונה:
כשמתלוננים שפורום צילום אינו מקצועי מספיק מתכוונים ש:
1. התמונות בו לא הולמות צלמים/ות מקצועיים.
2 התגובות בו לא הולמות צלמים/ות מקצועיים.]
נכתב ע"י 3012;1719336:[משימה- הקיפו בעיגול את התשובה הנכונה:
נכתב ע"י 3012;1719336:[משימה- הקיפו בעיגול את התשובה הנכונה:
משימהנכתב ע"י 2016A;1719347:אני כתבתי שהניקים משקיעים הרבה על עבודתם ובסוף אומרים שזה לא מקצועי.
האמת, רציתי להוסיף במשימה לעיל:נכתב ע"י תמים;1719355:האמת? שתי התשובות נכונות....
יש תמונות שרק מפני כבוד הניק אני לא תוקע לו משפט מחץ על התמונה, אבל זה אין כ"כ הרבה. ויש תגובות ממהההממממםםםםםם! ווווואאאאאאווווווווווו!!!!! שמוציאות אותי מדעתי.
[אשכול של תמונה אחת ו-50 תגובות של כאלה שבכלל לא קשורים לצילום בסגנון ממממממממטטריף]
נכתב ע"י לנדא;1719498:קודם כל סליחה על פלישתי לדיון מקצועי בעת שאינני מקצועית כלל בצילום.
הוזכר פה שם ניק מסוים.
הרגע נגמרו תשעת הימים שבית המקדש חרב על שנאת חינם... וד"ל
המלצתי החמה לערוך את כל ההודעות בהן הוזכרו שמות ניקים מסוימים כדי להמנע מ"המלבין וכו'"
ונ.ב. אני מקוה שמיותר ממש לציין שהאינטרס היחיד שלי בכתיבת הדברים הוא לא להיות ה"מטיפה בשער" אלא להרבות אהבת חינם ואינני מכירה באופן אישי אף אחד מהניקים שהוזכרו/השתתפו בדיון זה.
בתפילה שדברי יתישבו על ליבותיכם בהבנה ובאהבה.
אף אחד לא אמר שזה לא מקצועי להחמיא. ממש לא.נכתב ע"י ת'כלס;1719247:סתם מעניין כשצלמי על משתפים אחד את השני, הם מיד אומרים עדשה X, צמצם O חסר תאורה,
הם לא אומרים וואו אם זה נראה להם יפה?
מה לא מקצועי בלהחמיא? לא ראיתי כא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים