מידע שימושי החדר שנה רחוק מחדר הילדים

• הוסף לסימניות
ונראה לי שגם לו זה יהיה טוב (פרטיות).
זה הוא לא צריך
לכם זה כנראה יהיה טוב וזה בסדר גמור אבל הוא לא צריך עדיין פרטיות או מרחב שקט בלי אבא ואמא :)
בקשר למלחמה- עדיף לא לעשות שינויים בזמן לחוץ ולמרחק עד הממ"ד/מקלט גם יש מה לומר...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
באיזה גיל כדאי לעשות את המעבר הזה?
אשמח גם לטיפים איך לעשות את זה הכי נכון,
התינוק שלי בן שנה+ ישן בחדר שינה, מתעורר כמה פעמים בלילה,
ונרדם בחזרה רק כשאני או בעלי ניגשים אליו עם בקבוק מים,
גם אם הבקבוק במיטה הוא לא מחפש אותו, אלא בוכה ומחכה שנבוא,

לגבי המלחמה-
זה לא מאוד רלוונטי לנו כי גם ככה אנחנו רצים לשכנים, כך שהוא מתעורר...

• הוסף לסימניות
לגבי המלחמה-
זה לא מאוד רלוונטי לנו כי גם ככה אנחנו רצים לשכנים, כך שהוא מתעורר...
הממ"ד מקלט- זה רק עוד נקודה,
המלחמה עצמה שזה זמן שלחוצים יותר (לחץ קטן של ההורה עובר לתינוק בפי כמה) יש שיבושים בשגרה וכו', וזה לא זמן שמתאים לעשות שינויים לא הכרחיים נוספים.

• הוסף לסימניות
המלחמה עצמה שזה זמן שלחוצים יותר (לחץ קטן של ההורה עובר לתינוק בפי כמה) יש שיבושים בשגרה וכו', וזה לא זמן שמתאים לעשות שינויים לא הכרחיים נוספים.
צודקת,
בכל זאת אשמח לטיפים ועצות איך להעביר את התהליך הזה,
אם נעשה את זה עכשיו או לא- עדיין מתלבטת.

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי כשהתינוק התורן למד לקחת בקבוק לבד, בסביבות גיל 8 חודשים. ככה לא צריך לשמוע מרחוק.

אם רלוונטי לך אני אפרט טיפה

לא צריך לשמוע מרחוק?
ה' ישמור

גם אם תינוק יודע כשהוא מתעורר - לקחת לבד את הבקבוק ולהרדים את עצמו חזרה - שזה הרגל מצוין וטוב,
וגם אם תינוק ישן רצוף לילה שלם ולא מתעורר אפילו לבקבוק שנמצא לו במיטה,
הוא לא אמור לישון במיקום שההורים שלו לא שומעים אותו

אם יש לילה שהוא לא מרגיש טוב והוא מתעורר בבכיות?
אם הוא יקיא?
גם תינוק שישן לילות שלמים, יש מקרים שצריך לקום אליו
ותינוק בן שנה לא אמור לישון במיקום שההורים שלו לא שומעים אותו

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה-
אנחנו זוג עם תינוק חמוד שהוא כבר גדול,
יש לי שינה קלה ולכן בעלי קם לתינוק בלילה (אם אני מתעוררת- אני נשארת עד הבוקר ערה- לא מצליחה לחזור לישון)
מישהי הציעה לי להוציא את התינוק מהחדש (הוא בן שנה+ אבל מתעורר פעם אחת בלילה)
הבעיה שלנו שחדר השינה (עם יחידת הורים בצד אחד של הדירה והחדרים הנוספים בצד אחר- דירה גדולה) ובעלי לא יוכל לשמוע שהוא בוכה.
מה לעשות?
האמת שלא ברור לי מה התכוונת לשאול ומה מפריע לכם,
שהוא מתעורר פעם אחת?
שאת שומעת את הפעם הזו ומתעוררת גם?
שאתם רוצים שישן בחדר אחר?

הפתרון אמור להיות בהתאם לבעיה:)

כמובן אם המטרה היא לתת לכם פרטיות ובשביל זה להוציא מהחדר - מעולה, זה באמת גיל שכבר אפשר לישון בחדר לבד.
אם המטרה היא שלא יתעורר בלילה - לא בטוח שיעזור להוציא מהחדר. ויכול להיות שבעלך יצטרך ללכת אליו לחדר הרחוק - יותר מעייף... (זה גם תקין שהוא עדיין מתעורר בלילה. אפשר לנסות להוריד את ההתעוררות הזו, אבל אם לא מצליחים - אין מה להיבהל, זה תקין לחלוטין)

• הוסף לסימניות
צודקת,
בכל זאת אשמח לטיפים ועצות איך להעביר את התהליך הזה,
אם נעשה את זה עכשיו או לא- עדיין מתלבטת.
אין לי יותר מידי עצות, כשאני שלמה עם זה אני פשוט מדברת עם התינוק ואומרת לו שמהיום הוא יישן בחדר הזה, במיטה הזו ואבא ואמא יבואו לראות שטוב לו ואם הוא יבכה אבא/אמא ישמעו ויבואו לטפל בו.
-אני מתעוררת בקלות מקולות של הילדים שלי ויודעת שאני שומעת אותם-

• הוסף לסימניות
תקופה רגועה זה תקופה שלא כל צלצול חריג בפלאפון מעלה לנו דופק.
כאמא שהוציאה במהלך השנים 6 ילדים מחדר שינה אני יכולה להגיד לך שזה גם ככה כמה ימים שלא ישנתי/ התעוררתי מכל רחש.
וגם תינוקות מרגישים את לחץ התקופה ולעבור לחדר ילדים זה שינוי מאד גדול

(אא"כ את ממש לפני לידה שאז לא כדאי להוציא את התינוק רק כשהתינוק החדש מצטרף)

מאמינה שיש באליאקספרס.
רצינו היום להזמין מכשיר בייביסיטר,
אבל פתאום חשבנו על בעיה-
מה עושים בשבת?
אפשר להשתמש במכשיר בייביסיטר?
ואם כן- איזה ולמה מותר להשתמש בו?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
רצינו היום להזמין מכשיר בייביסיטר,
אבל פתאום חשבנו על בעיה-
מה עושים בשבת?
אפשר להשתמש במכשיר בייביסיטר?
ואם כן- איזה ולמה מותר להשתמש בו?
תודה רבה!!
לא חשבתי על זה.
אולי אם זה משהו שמחובר כל השבת למטען ודלוק מערב שבת.
לדעתי צריך שאלת רב

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי שמשתמשת כל יום?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
די מסכימה עם אלה שלא מוציאות עדיין בגיל שנה,
מציעה לך לשקול לעבור לחדר אחר בדירה כדי להיות קרובים לחדר הילדים. תחשבי גם על בעלך שיצטרך ללכת לקצה השני של הדירה במקום לחדר סמוך. זה שקוראים לזה "יחידת הורים" - זה לא בהכרח אומר שזה השימוש הבלעדי שלה. כרגע כזוג צעיר זה לא באמת אמור לשנות לכם. ולעומת זאת זה נח מאד כשיש יחידה כזו לארח בה.
עוד נקודה:
אצלנו יש שירותים אחד ועוד אחד ב"יחידת הורים" - לכן את החדר של היחידה נתנו דווקא לילדים, כדי שיהיו 2 שירותים נגישים לכולם, ולא שבכל פעם שיצטרכו את השירותים השני יפלשו לחדר שלי.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה-
אנחנו זוג עם תינוק חמוד שהוא כבר גדול,
יש לי שינה קלה ולכן בעלי קם לתינוק בלילה (אם אני מתעוררת- אני נשארת עד הבוקר ערה- לא מצליחה לחזור לישון)
מישהי הציעה לי להוציא את התינוק מהחדש (הוא בן שנה+ אבל מתעורר פעם אחת בלילה)
הבעיה שלנו שחדר השינה (עם יחידת הורים בצד אחד של הדירה והחדרים הנוספים בצד אחר- דירה גדולה) ובעלי לא יוכל לשמוע שהוא בוכה.
בלת"ק
ברגע שתוציאו את הילד מהחדר, סיכוי גדול שמהר מאד הוא יישן לילה שלם בלי לקום באמצע

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן!

בקשר למכשיר בייביסיטר- אסור להשתמש בו בשבת (גם לא לשים אותו מראש במטען)-
ככה פסק לי תלמיד חכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה