- הוסף לסימניות
זה הוא לא צריךונראה לי שגם לו זה יהיה טוב (פרטיות).
לכם זה כנראה יהיה טוב וזה בסדר גמור אבל הוא לא צריך עדיין פרטיות או מרחב שקט בלי אבא ואמא
בקשר למלחמה- עדיף לא לעשות שינויים בזמן לחוץ ולמרחק עד הממ"ד/מקלט גם יש מה לומר...
זה הוא לא צריךונראה לי שגם לו זה יהיה טוב (פרטיות).
הממ"ד מקלט- זה רק עוד נקודה,לגבי המלחמה-
זה לא מאוד רלוונטי לנו כי גם ככה אנחנו רצים לשכנים, כך שהוא מתעורר...
צודקת,המלחמה עצמה שזה זמן שלחוצים יותר (לחץ קטן של ההורה עובר לתינוק בפי כמה) יש שיבושים בשגרה וכו', וזה לא זמן שמתאים לעשות שינויים לא הכרחיים נוספים.
אני הוצאתי כשהתינוק התורן למד לקחת בקבוק לבד, בסביבות גיל 8 חודשים. ככה לא צריך לשמוע מרחוק.
אם רלוונטי לך אני אפרט טיפה
האמת שלא ברור לי מה התכוונת לשאול ומה מפריע לכם,יש לי בעיה-
אנחנו זוג עם תינוק חמוד שהוא כבר גדול,
יש לי שינה קלה ולכן בעלי קם לתינוק בלילה (אם אני מתעוררת- אני נשארת עד הבוקר ערה- לא מצליחה לחזור לישון)
מישהי הציעה לי להוציא את התינוק מהחדש (הוא בן שנה+ אבל מתעורר פעם אחת בלילה)
הבעיה שלנו שחדר השינה (עם יחידת הורים בצד אחד של הדירה והחדרים הנוספים בצד אחר- דירה גדולה) ובעלי לא יוכל לשמוע שהוא בוכה.
מה לעשות?
אין לי יותר מידי עצות, כשאני שלמה עם זה אני פשוט מדברת עם התינוק ואומרת לו שמהיום הוא יישן בחדר הזה, במיטה הזו ואבא ואמא יבואו לראות שטוב לו ואם הוא יבכה אבא/אמא ישמעו ויבואו לטפל בו.צודקת,
בכל זאת אשמח לטיפים ועצות איך להעביר את התהליך הזה,
אם נעשה את זה עכשיו או לא- עדיין מתלבטת.
רצינו היום להזמין מכשיר בייביסיטר,תקופה רגועה זה תקופה שלא כל צלצול חריג בפלאפון מעלה לנו דופק.
כאמא שהוציאה במהלך השנים 6 ילדים מחדר שינה אני יכולה להגיד לך שזה גם ככה כמה ימים שלא ישנתי/ התעוררתי מכל רחש.
וגם תינוקות מרגישים את לחץ התקופה ולעבור לחדר ילדים זה שינוי מאד גדול
(אא"כ את ממש לפני לידה שאז לא כדאי להוציא את התינוק רק כשהתינוק החדש מצטרף)
מאמינה שיש באליאקספרס.
לא חשבתי על זה.רצינו היום להזמין מכשיר בייביסיטר,
אבל פתאום חשבנו על בעיה-
מה עושים בשבת?
אפשר להשתמש במכשיר בייביסיטר?
ואם כן- איזה ולמה מותר להשתמש בו?
תודה רבה!!
כן,לא חשבתי על זה.
אולי אם זה משהו שמחובר כל השבת למטען ודלוק מערב שבת.
לדעתי צריך שאלת רב
בלת"קיש לי בעיה-
אנחנו זוג עם תינוק חמוד שהוא כבר גדול,
יש לי שינה קלה ולכן בעלי קם לתינוק בלילה (אם אני מתעוררת- אני נשארת עד הבוקר ערה- לא מצליחה לחזור לישון)
מישהי הציעה לי להוציא את התינוק מהחדש (הוא בן שנה+ אבל מתעורר פעם אחת בלילה)
הבעיה שלנו שחדר השינה (עם יחידת הורים בצד אחד של הדירה והחדרים הנוספים בצד אחר- דירה גדולה) ובעלי לא יוכל לשמוע שהוא בוכה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים