נכתב ע"י שושה;1280353:המורות והגננות עוד צריכות להתאושש מהכנת המאכלים החלביים, אל תיראי את זה ככה..![]()
נכתב ע"י קורס;1280364:מה נטפלתן לגננות?
ומה עם המורות???????
למה בבי"ס שלכם כן לומדים בשישי?????
וסתם נימה אישית: (ומי שלא רוצה שתדלג...)
לפי הסערה שחוזרת על עצמה בכל הזדמנות, אני חושבת שרק אם היו מציעים לכן לפתוח את הגן / המעון וכו' בחג עצמו, הייתן גם שולחות...
אולי כדאי שנחזור לתקופת הקיבוצים??? שיגדלו אותם ב'בית הילדים', ומידי פעם נבוא לבקר, לרוות את הנחת..
נכתב ע"י קורס;1280364:מה נטפלתן לגננות?
ומה עם המורות???????
למה בבי"ס שלכם כן לומדים בשישי?????
וסתם נימה אישית: (ומי שלא רוצה שתדלג...)
לפי הסערה שחוזרת על עצמה בכל הזדמנות, אני חושבת שרק אם היו מציעים לכן לפתוח את הגן / המעון וכו' בחג עצמו, הייתן גם שולחות...
אולי כדאי שנחזור לתקופת הקיבוצים??? שיגדלו אותם ב'בית הילדים', ומידי פעם נבוא לבקר, לרוות את הנחת..
זה מה שבאתי להגיד. זה לא הם!!!! תפנו לדרגים הגבוהים יותר- חינוך העצמאי וכד'.נכתב ע"י שרי קלוגר;1280362:אני לא מבינה מה יורדים על הגננות והמורות, זו לגמרי לא החלטה שלהן.
זה שהן נהנות מזה- אני מפרגנת...
ולהבהרה- אני לא מורה או גננת, וגם אני אובדת עצות מול החופש הכפוי....
נכתב ע"י קורס;1280364:וסתם נימה אישית: (ומי שלא רוצה שתדלג...)
נכתב ע"י Shaniart;1280357:אצלנו הבנים בחופש רק ברביעי!!
שבועות הוא חג מתן תורה לכן לומדים גם בערב החג עד 12.......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים