החופש הגדול של ... שבועות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1280502:
יעודד אתכם אם תדעו שאצלכם המצב עוד סביר?!
כאן הבנים שלי כן, בנים בחופש עד יום שלישי שאח"כ!!
אמנם יש לנו שתי ימי חג אבל שבוע ויום חופש?
בקיצור, תתעודדו - יש גרוע יותר...'

איפה זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלנו במוסדות הפרטיים לומדים ביום שישי. ובכלל לא נוטים לבנות גשרים.

יש תקוה!

• הוסף לסימניות
לגבי מעונות

נכתב ע"י זוהר טל;1280431:
גם אצלנו בחיידר חופש רק ביום רביעי.
יש למישהו מושג מה עם המעונות?
ביום שלישי במתכונת של יום שישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch3;1280946:
ביום שלישי במתכונת של יום שישי

לפני שאתם טופלים אהשמות, קודם כל תבררו.
מה אתם רוצים מהגננות ומהמורות?
שיבואו ללמד למרות שמשרד החינוך קבע יום חופש?
משרד החינוך נוטה לעשות "גשר" כשמדובר בסוף שבוע
הסיבה היא, שבציבור החילוני, לצערנו, חגים הם זמן ליציאה לחופש,
וגם סופי שבוע, כידוע,
כשיוצא להם יום שישי בין חופשת החג לשבת, הם מצרפים אותו לסוף שבוע ארוך.
ואל תחשדו בי שאני נהנית מזה, אני עובדת בשישי ומשאירה ילדים בבית....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;1280364:
וסתם נימה אישית: (ומי שלא רוצה שתדלג...)
לפי הסערה שחוזרת על עצמה בכל הזדמנות, אני חושבת שרק אם היו מציעים לכן לפתוח את הגן / המעון וכו' בחג עצמו, הייתן גם שולחות...
אולי כדאי שנחזור לתקופת הקיבוצים??? שיגדלו אותם ב'בית הילדים', ומידי פעם נבוא לבקר, לרוות את הנחת..

זה לא רק הבעיה של ההורים זה גם הבעיה של הילדים, הם יוצאים משוגעים מזה שאין להם סדר יום נורמלי.

• הוסף לסימניות
לגבי מעונות

נכתב ע"י mc;1280982:
לפני שאתם טופלים אהשמות, קודם כל תבררו.
מה אתם רוצים מהגננות ומהמורות?
שיבואו ללמד למרות שמשרד החינוך קבע יום חופש?
משרד החינוך נוטה לעשות "גשר" כשמדובר בסוף שבוע
הסיבה היא, שבציבור החילוני, לצערנו, חגים הם זמן ליציאה לחופש,
וגם סופי שבוע, כידוע,
כשיוצא להם יום שישי בין חופשת החג לשבת, הם מצרפים אותו לסוף שבוע ארוך.
ואל תחשדו בי שאני נהנית מזה, אני עובדת בשישי ומשאירה ילדים בבית....
לפי דרישת משרד תמ"ת חייבים לעבוד ביום שלישי, מה שלא היה כל השנים, אצלנו במעון בקשו להתחשב במטפלות, אני אישית אמרתי שלא אשלח, [אפילו שהיה עוזר לי הרבה]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1280492:
ואפילו ליומולדת של הקטן שלי, המטפלת לא התביישה לבקש 10 ממתקים... (לכלול בנוסף לילדי המשפחתון, את [חלק] מהילדים הפרטיים שלה...)

כאמא, אני שמחה לחשוב על זה בעצמי.
למה שהילדים שלה יראו שחגגו יום הולדת ויצאו להם העינים?
כמה כבר עולה עוד 5 ממתקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1281150:
כאמא, אני שמחה לחשוב על זה בעצמי.
למה שהילדים שלה יראו שחגגו יום הולדת ויצאו להם העינים?
כמה כבר עולה עוד 5 ממתקים?

שיחגגו בכיף...

אבל אם החגיגה היא משותפת לילדי המשפחתון ולילדי המשפחה, אז יש לנו את אחד מ2 המקרים:
או - החגיגה מתחילה ב16:00 ומסתיימת ב16:15-- שאז הילדים שלה כבר חוזרים ממקום לימודם..
או - במהלך כל היום (או לפחות מ13:00) נמצאים בשטח 10 ילדים לפחות ולא 5, כמו שרשומים במשפחתון...
2 האופציות הן לא מלכתחילה :cool:

• הוסף לסימניות
מכל הסיבות שמניתן על חגיגות המשפחתונים עזבתי את המשפחתון והעברתי למעון.
אין משחקים, אין קומבינות הכל מאורגן.
תענוג.

• הוסף לסימניות
מה שאני הכי אוהבת זה שההורים מבקשים לימודים ביום שישי ואז שלושת רבעי ההורים לא שולחים כי "הילד עייף וחבל לשלוח, כשגומרים בין כך בשתיים עשרה..."... בואו לבתי הספר ותגלו מול כמה בנות יושבת מורה ביום שישי כזה, כשמצפים ממנה ללמד ולא לבזבז את הזמן, כי הרי התאמצו ושלחו את הילדים אבל גם להשלים אח"כ לכל אלו שעשו גשר ונשארו אצל סבתא עד שבת...

• הוסף לסימניות
אחרי שאפיתי לתלמידותי 21 עוגות גבינה אישיות + גליליות שוקולד עם הטבעת שם פרטי- מגיע לי 'גשר' אחד צר מאוד... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1280357:
אצלנו הבנים בחופש רק ברביעי!!

שבועות הוא חג מתן תורה לכן לומדים גם בערב החג עד 12.......

אצלנו לומדים הבנים גם ביום שלישי וגם ביום רביעי מאותו סיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1281222:
מה שאני הכי אוהבת זה שההורים מבקשים לימודים ביום שישי ואז שלושת רבעי ההורים לא שולחים כי "הילד עייף וחבל לשלוח, כשגומרים בין כך בשתיים עשרה..."... בואו לבתי הספר ותגלו מול כמה בנות יושבת מורה ביום שישי כזה, כשמצפים ממנה ללמד ולא לבזבז את הזמן, כי הרי התאמצו ושלחו את הילדים אבל גם להשלים אח"כ לכל אלו שעשו גשר ונשארו אצל סבתא עד שבת...

יום שישי הוא לא מוצאי חג, הוא כמו יום שישי רגיל (רק עם ילדים מבולבלים קצת יותר). אפילו את החופשה של יום חמישי אני לא מבינה. הכיתות בתלמודי תורה ריקות אז? אילו הורים נורמטיבים עושים גשר ונשארים אצל סבתא מיום שלישי עד מוצ"ש? הרי לבנים יש לימודים (ויש כולל ויש עבודה ועולם כמנהגו נוהג)!

• הוסף לסימניות
עזבי, היא מורה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1281240:
אצלנו לומדים הבנים גם ביום שלישי וגם ביום רביעי מאותו סיבה.

ברביעי? :)
התכוונת בחמישי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1281366:
יום שישי הוא לא מוצאי חג, הוא כמו יום שישי רגיל (רק עם ילדים מבולבלים קצת יותר). אפילו את החופשה של יום חמישי אני לא מבינה. הכיתות בתלמודי תורה ריקות אז? אילו הורים נורמטיבים עושים גשר ונשארים אצל סבתא מיום שלישי עד מוצ"ש? הרי לבנים יש לימודים (ויש כולל ויש עבודה ועולם כמנהגו נוהג)!

אני מכירה כמה כאלו...
במיוחד אלו שנוסעים לחג מחוץ לעיר
ולא נוסעים כל שבת ושבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1281375:
אני מכירה כמה כאלו...
במיוחד אלו שנוסעים לחג מחוץ לעיר
ולא נוסעים כל שבת ושבת.

והאמא גננת, והסבתא מורה, ויש להם רק בנות, או שהלימודים של הבנים לא מספיק חשובים להם:(.
טוב, אצלנו אם יש מישהו כזה אז הוא בהחלט יוצא דופן.

• הוסף לסימניות
בקיצור למורות ולגננות יש חופש חג השבועות מל' שבועות.
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1281229:
אחרי שאפיתי לתלמידותי 21 עוגות גבינה אישיות + גליליות שוקולד עם הטבעת שם פרטי- מגיע לי 'גשר' אחד צר מאוד... :)
ואותי מעניין איך עשית את ההטבעה של השמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה