כללי החזן עשה הסבת מקצוע ל... מעצב גרפי

• הוסף לסימניות
שהוא חייט שמכוון לקהל יעד של מיצוב גבוה, וזה בסדר גמור.
קלווין קליין, למשל, הוא דוגמה ל"חייט" שכזה, וגם כריסטיאן דיור ועוד רבים וטובים.

מעבר לכך, לא דובר כאן על חליפות יוקרה מול מכנסי ג'ינס, אלא על לקוח שיושב כל היום מאחורי גבו של החייט כשהוא תופר את מכנסי הג'ינס, ואומר לו "בכיס תכניס תפר נסתר ולא תפר גלוי" וכו'. אותו חייט היה זורק את הלקוח הנ"ל מכל המדרגות וגוער בו "אתה חייט או אני חייט?! תן לבעל המלאכה לעבוד בשקט!"

• הוסף לסימניות
פעם קיבלתי סקיצה מלקוח בסגנון הנ"ל, עם כיוונים שונים לטקסט ומשמעויות נסתרות... הוא פשוט לא הבין מה זה לוגו... הסברתי לו מה צריך להיות, והוא הודה שהוא לא מבין, אלא הוא רק ניסה לתת כיוון, ובסוף עשיתי לו מה שרציתי.
הכי טוב שמישהו חיצוני יגיד לו שהסקיצה שלו קשה לקריאה, אולי אשתו- לנשים יש יותר הבנה בזה... ואם לא ילך, אני בעד לעשות לו מה שהוא רוצה ולא לוותר עליו בתור לקוח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המסקנה היא שבאמת עדיף שכל אחד יתעסק בתחום שלו
גרפיקאי בגרפיקה
נגר בנגרות
חייט בחייטות
וכל אחד במקצועו הוא...
ואז הכל יבוא על מקומו בשלום ;)

• הוסף לסימניות
וואלה.
בא לי לערוך מחקר קטן מה היה קורה אילו פותח האשכול היה מבקש עזרה בעיצוב לוגו לבית הספר מלאכים בשילוב של הפסוק הנ"ל, והיה מעלה 2-3 סקיצות ובתוכם גם את זו.
היו כנים בבקשה!
האם גם אז היה נפתח אשכול כה מכובד עם עשרות תגובות מתלהמות?
או אולי המטרה סומנה על ידי פותח האשכול וכל המשתתפים קבלו פקודה בלתי כתובה לרוקן מחסניות כאן ועכשיו, כהרפיה גרידא מעומס העבודה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;478049:
וואלה.
בא לי לערוך מחקר קטן מה היה קורה אילו פותח האשכול היה מבקש עזרה בעיצוב לוגו לבית הספר מלאכים בשילוב של הפסוק הנ"ל, והיה מעלה 2-3 סקיצות ובתוכם גם את זו.
היו כנים בבקשה!
האם גם אז היה נפתח אשכול כה מכובד עם עשרות תגובות מתלהמות?
או אולי המטרה סומנה על ידי פותח האשכול וכל המשתתפים קבלו פקודה בלתי כתובה לרוקן מחסניות כאן ועכשיו, כהרפיה גרידה מעומס העבודה???

הגרפיקאים פה מספיק מפרגנים בשביל להעריך סקיצה טובה - גם אם היא שורטטה על ידי מי שאינו גרפיקאי. במקרה הזה - לא המטרה שסומנה היא זו שגרמה להם "לרוקן מחסניות", אלא חוסר ההתאמה המשווע בין ההזייה הזו לבין מה שנקרא "לוגו".
לאף אחד כאן אין ספק שהסקיצה המדוברת היא סקיצה לא נכונה. לא מראים דבר כזה ללקוח ולא מעלים דבר כזה בפורום עיצוב גרפי. אולי בפורום חדר מורים - כהצעה לקישוט כיתה...

• הוסף לסימניות
את האמת--לא בטוח שאני אישית לא הייתי מוותרת עליו בתור לקוח.

קשה לעבוד עם כאלה אנשים, מתיש.
וזה יהיה לאורך כל הדרך לגבי כל דבר,

לדעתי יש 2 אופציות--
או לעשות לו בדיוק מה שהוא רוצה, לוותר על קרדיט, ושלום על ישראל.
או פשוט לא לעשות לו...

• הוסף לסימניות
באמת כקישוט כיתה זה רעיון מעולה!
אולי תציעי לו שתעשי לו פוסטר מעוצב עם הרעיון הנ"ל (לתלות בכניסה למקום שלו למשל), אבל שבתור לוגו את מציעה לו לבחור משהו יותר פשוט וברור
ככה את המיתוג תעשי כמו שצריך,
ואת הפוסטר תעשי באותה שפה עיצובית אבל משהו יותר מורכב ומעוטר, מלאכי ושמיימי
והוא יהיה מרוצה שהרעיון שלו התבצע

• הוסף לסימניות
אשכול מעניין...
יש לי לקוח שקבוע כשהוא מבקש מודעה אני מכין לו שתיים.
אחת שאני אוהב, והשניה שאני לא אוהב אבל אני יודע שהוא יאהב...

בדרך כלל יש לי גם סוג של הנאה כשהוא מבקש עבודה, להצליח להכין אותה מראש בטעם שאני לא אוהב, אלא בסגנון שלו... ככה זה..

לדעתי לא קרה כלום, הלוגויים שהכנת מדהימים. הלקוח לא רוצה? עשי לו כרצונו (או שלא), את הפידבק על כישורייך בהכנת הלוגו (שהוא לא רצה..) כבר קיבלת כאן ובגדול!

• הוסף לסימניות
אשכול מעניין...
יש לי לקוח שקבוע כשהוא מבקש מודעה אני מכין לו שתיים.
אחת שאני אוהב, והשניה שאני לא אוהב אבל אני יודע שהוא יאהב...

בדרך כלל יש לי גם סוג של הנאה כשהוא מבקש עבודה, להצליח להכין אותה מראש בטעם שאני לא אוהב, אלא בסגנון שלו... ככה זה..

לדעתי לא קרה כלום, הלוגויים שהכנת מדהימים. הלקוח לא רוצה? עשי לו כרצונו (או שלא), את הפידבק על כישורייך בהכנת הלוגו (שהוא לא רצה..) כבר קיבלת כאן ובגדול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;478049:
וו
או אולי המטרה סומנה על ידי פותח האשכול וכל המשתתפים קבלו פקודה בלתי כתובה לרוקן מחסניות כאן ועכשיו, כהרפיה גרידא מעומס העבודה???

100%.
ומה רע בזה?
יש כאן מספיק דיונים 'דעתניים'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;478136:
100%.
ומה רע בזה?
יש כאן מספיק דיונים 'דעתניים'.
לא נקטתי עמדה שיפוטית, מחקרית בלבד. נא עיין בהודעתי בתום פריקת המחסנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה