החזרת/החלפת מוצר - עדשה

• הוסף לסימניות
לצלמים/צלמות שביננו
האם יצא לכם שקניתם עדשה ובתוך 48 שעות רציתם להחליף?
ניסיתם? מה יצא?
מדובר בעדשה שלא השתמשתי בה כלל מעבר לזה שפתחו את הקופסא בחנות והרכיבו לי אותה על המצלמה - האם יסכימו להחליף לי למוצר אחר?
או שזה שפתחו את המוצר והרכיבו לי על המצלמה - הלך עלי...
קניתי בארליך והם סגורים בגלל ספירת מלאי עד יום ראשון וזה אומר שאני אצטרך להשאר במתח.
אשמח להחכים אם יצא לכם להיות בסיטואציה

• הוסף לסימניות
לפי החוק הם חייבים לקבל אותה חזרה, ובתוך הזמן הזה גם להחזיר את התשלום ולא זיכוי קניה בחנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti26;1915620:
לצלמים/צלמות שביננו
האם יצא לכם שקניתם עדשה ובתוך 48 שעות רציתם להחליף?
ניסיתם? מה יצא?
מדובר בעדשה שלא השתמשתי בה כלל מעבר לזה שפתחו את הקופסא בחנות והרכיבו לי אותה על המצלמה - האם יסכימו להחליף לי למוצר אחר?
או שזה שפתחו את המוצר והרכיבו לי על המצלמה - הלך עלי...
קניתי בארליך והם סגורים בגלל ספירת מלאי עד יום ראשון וזה אומר שאני אצטרך להשאר במתח.
אשמח להחכים אם יצא לכם להיות בסיטואציה

מנסיוני (קצת המר איתם) אע"פ שבסוף אני תמיד חוזרת לשם....
(כמעט ) 100% שהם לא יחליפי לך. :mad:
אצלהם " פתחת. אפי' עדיין לא שילמת. אין החזרות"!!!:eek:
ראיתי במו עיני כמה וכמה כאלו סיפורים שם....
אבל אולי תנסי לחייג אליהם.:eek:
הם סגורים רק ללקוחות - הכל עובד רגיל שם.

המון הצלחות.

• הוסף לסימניות
נראה לי מצד החוק ברגע שפתחו את האריזה והרכיבו לך זה נקרא שפתחת את המוצר.
מוצר שחיבים לקבל חזרה על פי חוק הוא מוצר סגור וארוז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1915649:
לפי החוק הם חייבים לקבל אותה חזרה, ובתוך הזמן הזה גם להחזיר את התשלום ולא זיכוי קניה בחנות

למרות שפתחו לי אותה בחנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti26;1915711:
למרות שפתחו לי אותה בחנות?

ב-14 בדצמבר 2010 נכנסו לתוקף תקנות חדשות בחוק הגנת הצרכן העוסקות בביטול עסקה. תקנות אלה מחייבות את העוסקים לאפשר ביטול עסקה והחזר כספי לגבי רשימה מורחבת של מוצרים ושירותים. בין השאר, למשל, ניתן יהיה להחזיר מוצרים הארוזים באריזתם המקורית תוך 14 יום מיום הרכישה. כמו כן ניתן יהיה להחזיר מוצרי חשמל ואלקטרוניקה כל עוד לא נעשה בהם שימוש. באוגוסט 2015 עודכנו ההנחיות, ולפיהן פתיחת האריזה לבדה אין בה כדי לבטל את זכות הצרכן להחזיר מוצר שלא נעשה בו שימוש. כמו כן, אם האריזה נפתחה בידי העוסק לצורך הפעלה, הדגמה סנכרון וכיוצא באלה, והעוסק לא הודיע מראש כי ביצוע הפעולה נחשב שימוש במוצר - עדיין יהיה הצרכן רשאי לבטל את העסקה.

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm

• הוסף לסימניות
לי קרה שקניתי עדשה ולא התאימה לי כי יש לי פולפריים ועבר שבועיים!! והחזירו לי כסף בדיוק כמו ששילמתי אשראי ומזומן זה פשוט תלוי בחנות אני קניתי ברואים עולם איןעל השרות היחס והאמינות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1915723:
ב-14 בדצמבר 2010 נכנסו לתוקף תקנות חדשות בחוק הגנת הצרכן העוסקות בביטול עסקה. תקנות אלה מחייבות את העוסקים לאפשר ביטול עסקה והחזר כספי לגבי רשימה מורחבת של מוצרים ושירותים. בין השאר, למשל, ניתן יהיה להחזיר מוצרים הארוזים באריזתם המקורית תוך 14 יום מיום הרכישה. כמו כן ניתן יהיה להחזיר מוצרי חשמל ואלקטרוניקה כל עוד לא נעשה בהם שימוש. באוגוסט 2015 עודכנו ההנחיות, ולפיהן פתיחת האריזה לבדה אין בה כדי לבטל את זכות הצרכן להחזיר מוצר שלא נעשה בו שימוש. כמו כן, אם האריזה נפתחה בידי העוסק לצורך הפעלה, הדגמה סנכרון וכיוצא באלה, והעוסק לא הודיע מראש כי ביצוע הפעולה נחשב שימוש במוצר - עדיין יהיה הצרכן רשאי לבטל את העסקה.

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm

טוב לדעת. תודה!

• הוסף לסימניות
אז סתם לעידכון -
כי אמרו פה שארליך מאוד קשוחים ולא תהיה אפשרות להחזרת מוצר.

הלכתי אליהם והסכימו לקבל מוצר חזרה - הם היו סופר אדיבים ושירותיים
אז על במה זו אני רואה לנכון לציין את זה ולהמליץ גם לכם להנות משירות
ברמה גבוהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה