- הוסף לסימניות
הכנתי ממתכון שפורסם באשכול אחר ויצא מדהים!!
ניסיתי המון מתכונים אבל אף פעם לא הצליח עד כדי כך. יישר כוח למעלה!
ניסיתי המון מתכונים אבל אף פעם לא הצליח עד כדי כך. יישר כוח למעלה!
פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה, אני אופה שנים עם השמרים היבשים ולא משרה במים - זה הרי כל הפלוס של זה, לא?נכתב ע"י תמנתי;981426:משרים את השמרים היבשים בכוס מים פושרים עם כף סוכר לרבע שעה בקערת זכוכית ליד מקום חם [אפשר ליד גז אחד דולק].
נכתב ע"י אפרתה;981458:וואו, תמנה, חישתי לי, אנסה בע"ה.
רק לתשומת לב כולם--- בשמרים יבשים פורסם שיש חשש תערובת חמץ ולכן יש לשים לב לקנות בחנות שמוכרת חמץ בצורה טובה. שמרים לחים- אין בעיה בכלל.
נכתב ע"י אנדי;981472:איפה משיגים סוכר קנים- במכולת או רק בחנויות טבע?
נכתב ע"י תמנתי;981474:זה לא נחשב חמץ בעין, אז מה הבעיה?
שמעתי פעם שלא טוב לשמור אותם בקרור כדי שלא יקבלו לחות, אלא עדיף לשמור בקופסה אטומה בארון.נכתב ע"י תמנתי;981474:ואגב, שמרים יבשים חשוב לשמור במקפיא כדי שלא יתקלקלו.
נכתב ע"י אפרתה;981477:יש בעיה מסוימת בזה. אי אפשר להשאיר גם תערובת חמץ ללא מכירת חמץ טובה. זו ההלכה.
נכתב ע"י grafix;981478:שמעתי פעם שלא טוב לשמור אותם בקרור כדי שלא יקבלו לחות, אלא עדיף לשמור בקופסה אטומה בארון.
בשמרים יבשים פורסם שיש חשש תערובת חמץ ולכן יש לשים לב לקנות בחנות שמוכרת חמץ בצורה טובה.
נכתב ע"י רותי פרוטי;981689:איך הצלחת לקלוע כאלו חלות יפות?
לי יצאו גושים גבשושיים (אמנם טעימים מאד) שכל קשרבינם לבין חלות קלועות, מקרי בהחלט.
יש טיפים? הוראות? משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים