דרוש מידע החנויות במודיעין עילית פתוחות כרגיל?

• הוסף לסימניות
נכון לאתמול רוב חנויות הבגדים במרכז עילית (כולל ליבוביץ) היו סגורות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לידר פתוח
קידישיק סגור

• הוסף לסימניות
שאלתי, ביררתי.

רוב החנויות - פתוחות.
רוב מוסדות הלימודים לבנים - מתפקדים כרגיל.

מודיעין עילית חיה באופוריה מוחלטת.

• הוסף לסימניות
רוב מוסדות הלימודים לבנים - מתפקדים כרגיל.
לא כולם מתפקדים כרגיל

עזרא ואחוה פתוח עד 7 בערב
זול סטוק פתוח גם עד 7 בערב

עוד חנויות שהיו פתוחות היום בצהריים "בננה"
שלאגר שליד החנות משקפים
וכן טעם אישי וכן אביב

• הוסף לסימניות
תבדוק שוב.
הת"תים היחידים שלא לומדים במקומותיהם הם אלו שנמצאים בקרוואנים.

מדובר ב 2-3 ת"תים קטנים של כיתה אחת במחזור.
וגם אלו לומדים בבתי כנסת וכו'
אני לא רוצה לתת מידע קונקרטי...
אבל תלמוד תורה במבנה.

• הוסף לסימניות
הבנתי שרוב החנויות בעיר נסגרות בשעות הערב (חוץ מהאוכל) אני גר כאן בעיר בקושי יוצא מהבית אבל לא נראה לי שהחנויות סגורות

• הוסף לסימניות
ממש לא!!
הרחובות יחסית ריקים.
הרגשה של תשעה באב. לפחות מה שאני מרגישה.
השבוע היו לנו שתי שמחות בעיר, הרגיש ממש מוזר ללכת עם בגדי שבת...
וללכת לסופר בכלל מלחיץ אתמול הייתי ביש חסד עשרות אנשים מסתערים על מדפים ריקים

• הוסף לסימניות
תכלס בלי עין הרע תורה מגנא ומצלא.
לא היה אזעקות וה' יעזור שהכל יהיה כשורה הן מחינת טילים והן מבחינת השכנים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה