בדקתי בשבילכם-נכון לאתמול רוב חנויות הבגדים במרכז עילית (כולל ליבוביץ) היו סגורות.
ליבוביץ פתוחבעיקר חנויות של ביגוד לגברים
תורה מגנא ומצלאמודיעין עילית חיה באופוריה מוחלטת.
לא כולם מתפקדים כרגילרוב מוסדות הלימודים לבנים - מתפקדים כרגיל.
תבדוק שוב.לא כולם מתפקדים כרגיל
אני לא רוצה לתת מידע קונקרטי...תבדוק שוב.
הת"תים היחידים שלא לומדים במקומותיהם הם אלו שנמצאים בקרוואנים.
מדובר ב 2-3 ת"תים קטנים של כיתה אחת במחזור.
וגם אלו לומדים בבתי כנסת וכו'
מה אתה בא לומר שיש ת"ת אחד במבנה שלא לומדים...?אני לא רוצה לתת מידע קונקרטי...
אבל תלמוד תורה במבנה.
ממש לא!!מודיעין עילית חיה באופוריה מוחלטת.
וללכת לסופר בכלל מלחיץ אתמול הייתי ביש חסד עשרות אנשים מסתערים על מדפים ריקיםממש לא!!
הרחובות יחסית ריקים.
הרגשה של תשעה באב. לפחות מה שאני מרגישה.
השבוע היו לנו שתי שמחות בעיר, הרגיש ממש מוזר ללכת עם בגדי שבת...
שני ת"תים קבלו התראה ממפקח משרד החינוךמה אתה בא לומר שיש ת"ת אחד במבנה שלא לומדים...?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים